Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Azt lehet már dugónak nevezni, de ott mindig ez szokott lenni, a lámpa nem megfelelő beállítása miatt.. (de méghogy abból az irányból nem jó, de ha a helyközi busszoknak zöld a kijáraton, akkor is meg kell állni a kereszteződésbe...
Tegnap a Szoboszlói útról a Miklós utcára a nyolcadik lámpán értem át! Ráadásul az pont egy olyan hely, ahol - már amennyiben nem sajnálnának 1-2 hetet dolgozni - lehetne külön balra kanyarodó-, és egyenesen haladó sáv.
Jelentősebb útszakaszokon (főleg tanítási időszakban) képtelenség átérni 2 zöld alatt.
Debrecenben ha nem megy át az ember 2 zöldön kijelenti hogy óriási nagy dugó van, és hogy hülye K*** úr, hogy nem csinál semmit... (de tényleg, kb ez megy)
Olvasom a híreket hogy a 2-es villamos építése káoszt okoz a forgalomba. Én ma délelőtt simán elmentünk a 22-sel pontosan jött szombaton is simán elment a 43-as. Villamosban más valaki mondja a megállókat vagy ugyanaz? Bengákban is benne van aza a hang hogy Debrecen pláza végállomás?
A 42-es soká jött volna a petőfi térről, megérte 11:38 tól 56 ig várni, az érzés felbecsülhetetlen volt mikor megláttam a börtön előtti megállóban a toronyháztól :)
Ha végigfutsz rajta, hogy miért is bérelték őket? (mert nem volt elég csuklós busz hogy tanitási időben legyen a kellő vonalakra is) viszont most hétvége van, igy van elég busz, igy reális hogy nem járatják őket csak hétköznapokon.
Ezen van ma és mai kép de szerintem egyszerűbb ha az állomáson várod és kimégy vele a jégcsarnokhoz vagy Nagyállomás-Bánk-Jégcsarnok vonalon mert ahol hamarabb jön és akkor utastéri fotót is tudsz csinálni de hulladék állapotában van!!!