Tényleg nincs Octavia felirat, Stevie a csomagtartó ajtóra gondolt...
Az Octaiva felirat eltávolítható, csak nincs sok értelme, az 1.4-esek meg amúgy is motormegjelölés nélkül jönnek by default a gyárból, de a típusjelzésnek ott kéne lennie.
Már bocsi, és tényleg nem akarok kötekedni, de vagy az én monitorom szar, vagy a szemem csal, de én a hátsó ajtón semmi kivetnivalót nem találok. És arra végkép nem tudok rájönni, hogy te ebből hogy tudsz ilyenre következtetni. Mondjuk ha az ember élőben látja... na de egy rossz felbontású kép alapján még azt is megállapítani, hogy hányszor volt karózva... :-) És a kék honnan céges.?
az esetek 99%ban nem lehet jó egy céges autó, ami ó azt ismerősök, vagy aki használta veszik meg. Hidd el. nekem volt nem kevés, amit átvettem átadtam, dolgoztam, eladtak stb. 10évet dolgoztam multinál és nem keveset annak akinél a kék volt céges autó.
már vadászom egy ideje Szokiati-t. Emailben és telefonon is jelentkeztem a 2 szélterelőre, de 2 hét alatt nem bírtuk egy helyre összehozni a 2 embert és a cuccot. A napokban ismét küldtem smst, és 2x hívtam, válasz nem jött. Ennél azért gördülékenyebb kommunikációhoz vagfyok szokva :) Aki hallja, adja át (leginkább nekem a 2 terelőt)! :)
Az ezüstben kevesebb kilométert "mutat" az óra és van benne jumbobox... Bár nekem 1.6-os van, de itt mégis inkább az ezüstöt választanám egy alapos "festékvastagság-mérőzés" után... és persze a szervizfüzetet is megnézném... :)
Azt gondoltam, csak ara nem emlékszem, hogy az Edition 100-nak az ajtókárpitja világos, vagy sötét, mint ennek és hiányzik az Edition 100 felirat is a sárvédőről.
Márpedig "azt a szél nem fújja le", ahogy egy barátom mondta egy másik autónál.
minap vizsgáztattam az octitaz AK-nál, s menet közben kérdezték, hogy az üveg fóliázott? Rávágtam, hogy persze. Pedig nagyon lájtos a fólia, az üveg jól átlátszik, de hát megkérdezték... (Előtte állítani akartak a xenon lámpán mindenféle csavarozással, -ekkora tudatlanságot, szakmai lemaradást még nem láttam....rá is kérdeztek, hogy utólagos-e, azért nem bírnak vele.. )
3-4 ember összadugta a fejét, s +megoldás született.. Visszaküldeni már nem lehetett, a kapuban kellett volna megkérdezni !, így abban maradtunk, ha kérdi a hatóság, akkor a vizsga után lett feltéve... Persze erre megkérdeztem, hogy a fekete fóliások hol mennek át a vizsgán? Erre széttárták a karjaikat, de én sejtem a választ:Nem itt, vidéken bárhol !!!
Javaslat: fóliások kerüljék műszai vizsgánál az Autóklubbot.
Vezetési stílustól és használati helytől (Bp. vagy vidék) is függ, hogy mikorra hív szervízbe az autó. Nekem pl. pont 30 ezernél. Bár én bp.-i vagyok, de óvatosan és inkább lassan mint gyorsan vezetek.
A 11621.-es hsz.-ban leírtam a kedvező tapasztalatom a gödöllői szervízzel. Vittem az olajat és így lett 50 ezer, ebben benne van a megvett olaj is. Beírták a szervízkönyvbe hogy hozott olaj, de szerintem ez nem számít, csak az olaj legyen spéci ,olyan amilyet leírtak a használati útmutatóban.(5w30, VW 504.00 )
Hali én most hoztam el a 30ezres szervizből 68.311Ft lett a vége. Ha viszem az olajat akkor 4,6szor 4300ft-ot spórolok vagyis durván 20ezerrel lett volna olcsóbb, legközelebb vinni fogom.