Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Minap olyan hetes buszon utaztam, ahová olyan karigerei kedvence hajléktalan szállt fel az egyik megállóban, hogy szó szerint folyt belőle a folyékony állagú szar, de a méltóságos sofőr úr csak az utasok felhördülésére volt hajlandó foglalkozni a helyzettel.
Akkor tedd azt :) Kár, hogy ez történt már az EP-választás előtt is, na meg az önkormányzati választás előtt is, pontosan ugyanez, aztán mégse volt hatása :)
De csak nyugodtan, bár rátok férne némi innováció, látható, hogy nincs új téma, nemcsak a Nap alatt, de a Fideszben sem.
Esetleg még Soroshoz lehet visszatérni, mit szólsz?
Komolyan, már kezdem sajnálni őket, ahogy erővel győzködik saját magukat. És nem néznek körül, nem veszik észre, hogy mennyire megváltozott a helyzet már az elmúlt 4 évben is, és akkor most meg sem említem, hogy az ellenzék másfajta metódus szerint indul.
Tarlós által elszabotált felújításokat kell csinálni, ez a "megdolgozás" és milyen helyes, hogy vannak felújítások. Ha már az előd megszegte az ígéreteit ezek kapcsán és nem csináltatta meg őket.
Nemcsak az előválasztással. Ott van még a Fudan-ügy, kiváncsi leszek a továbbiakra, mert ha abból Orbán nem lép vissza időben, az nagy bukta neki, ugyanis a fideszesek zöme is ellenzi. Naná, minden normális ember azt teszi.
Amit írok, azt a normális emberek meg szokták érteni, igaz, zömében nem a fideszesek. Nem is a ti IQ-toknak való.
Miféle érvekről írsz? Nem személyeskedtem - veled ellentétben -, a buta és értelmetlen petíciótokról írtam, hajrá, hadd derüljön ki ismét, hogy egyetlen árva új szavazatók sincs, és ilyesmivel nem is tudjátok csábítani őket.
Már régesrég túlhaladta az élet az ilyen fidesz-ostobaságokat.