Most épp olyan gps-t keresek, amiben van av bemenet, h elől is lássam a dvd képét, ha menet közben kezelni kellene a menüt :-))) vakon még nem nagyon megy, és nem kívánom megtanulni minden film menüjét :-)
Én spec olyan kütyüt vettem hátra a gyerkőcöknek, ami dvd két monitorral, és simán olvas emellett még sd-t és usb-n keresztül bármi mást is, hangot meg belövöm aux-on keresztül a rádióra :-) Jah, kb 28 ezer pézé mindössz :-)
Üdv.Én tudok egy 2004-es 1.4 O2-t ami jövö hónap közepére eladó lesz.Céges autót kap a haverom és ezért adja el.Fehér,digit klimás,110ezer körül van benne nagyszerviz már megvolt.Csepelen van az autó.
Van koztetek olyan valaki aki 1.4M-1.8Mkorul eladna egy jo allapot OI vagy OII ??? minden motor szoba johet. Koszonom valaszokat - akar mailbe is johet.
0 Ft-os opcióval az O2-t csak motormegjelölés nélkül lehetett rendelni, attól még rajta van az Octavia felirat. Az 1.4-esen gyárilag sincs motormegjelölés. Melyik Octavia-t rendelted így?
Másrészt pont Te írtad, hogy attól, hogy egy-egy elem javítva, festve volt, még a kocsi maga lehet jó.
Egy-egy elem, persze. De az lehetoleg ne a motorhazteto legyen, es ne is a csomagterajto :-)
Bar az anyukam autojaval tenyleg volt egyszer egy olyan, hogy valamit kidobtak az ablakbol, es a motorhazteton csinalt egy dionyi horpadast... azt nyilvan fenyezni kellett, de az auto ertekebol persze nem sokat vont le.
Teljesen esszerutlen, hogy valaki egyesevel leszedegeti a betuket a csomagtarto ajtajarol.
Viszont ha fenyezni kell, akkor nyilvan nincs mas megoldas. Szepen visszarakni csak sablonnal lehetne, mivel a betuk ugye nincsenek osszekotve. Sablon nelkul tök eselytelen vagy, raadasul nemigen lehet javitani sem, mert ugye a friss fenyezesrol lerangatni a szupereros ragasztot viszonylag nem nyero otlet. Persze a boltban a felirat sablonnal egyutt van, egyben felragasztod, aztan a sablont lehuzod, de kozben a betuk a helyukre kerultek.
Ez a hulye felirat uszkve egy tizes. Ha sporolosan javitjak az autot, erre nem marad keret.
Én eleg sok hasznalt autot neztem mar meg eletemben. Ha hianyoztak a betuk, az esetek 100%-ban fenyezett volt az ajto, es kozelrol megnezve altalaban az olcso (=szakszerutlen) javitas nyomai is latszottak (megfolyt festek, porszemcsek a lakkozasban, maszkolo szalag nyoma, stb stb).
En termeszetesen barmit el tudok kepzelni, ha a szomszed utcaban van egy ilyen auto, erdemes megnezni, de mittudomen szaz kilometert utazni teljesen felesleges.
Mondjuk én már találkoztam olyan ügyf. aki önszántából vett le mindenféle felirtott a saját járművéről. De erről a képről, (csomi) én, nem tudok ilyen következtetéseket levonni.