Ezek ilyenek...! Motorozik, autózik, ménkü nagy bukóval rohangál a Börzén, stb. Amúgy lelkes modellezők, de van másik dilijük. (Nekem is van, repülök...)
by az ex bhv! Írtam neked egy E-mailt még vagy 3 hete. Megkaptad? Az volt lényegében benne, hogy visszakaptad-e a könyvedet a rövidhajú ex. hosszúhajú barátunktól, mert neki adtam oda, amikor nem voltál a börzén.
En egy autos program miatt nem tudok kimenni a borzere; viszont, lesz nalam digit.fenykepezogep; es a kiallitast megprobalom utba ejteni hazafele. Tehat, ha osszejon minden, lesznek fenykepek!
A szombat lehet, hogy nem fog mükszeni mert balesetet szenvedtem motorral és a jobb lábam alkalmatlan a célra.
A csomagtartóban két mozdony pihent, úgyhogy a halálfélelem kerülgetet, hogy valami bajuk lett, de semmi, a lelki traumán kívül nem történt velük semmi.
Bocsi sajnálom, de ha változik a lábam péntek este még irok.
Én nem ismerek senkit személyesen. Hívhatlak a mobilon amikor kinnt vagyok? A bhv olyan szinten áll már, hogy a rávaló pénzt is vigyem, vagy csak meg lehet rendelni?
Talalkoztam tegnap a Zsolttal, es megmutatta a bhv-ket... Ketto volt nala... az egyik echte Fuggerth, csak pannonos festessel, a masik viszont az uj ablakokkal...
Nekem mar a sima fuggertes pannon kocsi a regi ablakokkal is tetszett, de az uj ablakos, az a non plus ultra.
Szerintem a sima fuggert kocsi atpannonozva nagyon megeri a 3500 penzt, nagyon erdekes szinfoltja lehet egy szemelyvonatnak...
Zsolt, mit kapok az ingyenreklamert ? :-)) Hulyeseget felreteve tenyleg szepek a kocsik. Ha rosszmaju lennek, akkor azt mondanam, hogy nem hittem, hogy kisszerias modellt ilyen kinezettel, ennyiert ki tudnak hozni a skacok. Ha H0-aban utaznek, akkor vennek egyet...
Ja, es csak turelmesen a rendelesekkel, mert a LAVA-nek is kell kocsi, es az egyesulet
minden elott :-)))
Egy honap mulva kiallitas lesz a MOM muvhazban. Kint lesz a LAVA modulrendszere. Van kb 80m-nyi modulunk, hogy mit rakunk ki belole, azt meg nem tudjuk, most folyik rola az egyeztetes. Emellett lesz meg legalabb ot kulonallo asztal. Erdemes lesz megnezni...
Gyurmosz!
Szombaton délután kinn leszek a kiállításon ott személyesen beszélyük ezt meg!
A HOe-s asztálnál talász vagy ha nem vagyok ott, aki ott van az biztosan ifót adni, hogy merre talász meg, de van egy mobilomamin elérsz :
06-30-241-75-02!
Zsolt
Szia!
Igen működik , de a nohabost jobban szertem!
nohab2@yahoo.com!
Egyébként TT-ben csak nohabunk van (frizírozva)!
Zsolt
Ui.: Gigantunk van TT-ben!( Bizalmas, még nincs kész!)
Zsolt
Gyurmosz!
Szia!
Nos :
Nyitható ablakok, belsőberndezés, egyedi pályaszám
honállomás!
Az erdetetiről fénykép!
Egyedi Csomagolás(névre szóló)!
Csikoshátú!
Igen igazad van hosszútávon megéri, de én mint kezdő modellcég még nem igazán ismerem az igényeketPl.: A zöldből kell 100 db a kékből kell 50 db.
Itt a kisszéria egyébként az jelenti, hogy alig lesz köze a Fugherth Bhv-hoz!
hát pont itt vannak a problémák. Pont ezért sok nagyszériás modell olyan amilyen, mert egyszerüen nincs pénz, energia az aproságok elkészitésére. Ezéert fordult már sokszor elö, hogy a tunningláshoz használt alkatrészek drágábbak, mint maga a modell (Nézd az utobbi Modelleisenbahner lapokat, stb.).
Nem hiszem, hogy a pont kis magyar piacra valaki is vállalkozna ilyen aproságok gyártására (pl. egy ablak jo elkészitése sokszor igen nagy munka, jo anyag kell hozzá - kis mennyiségben, igy nehéz beszerezni, - igen pontos - azaz drága forma - csomagolás, szállitás stb. elég körülményes).
Esetleg a rezböl maratott alkatrészek azok, amit esetleg igen kis mennyiségben megfizethetöen lehetne gyártani - gyártatni, de ezt már valamikor megbeszéltük.
Most jut eszembe! Megmagyaráznám a bizonyítványomat...
Szóval én olyanokra gondoltam, mint, amilyen én vagyok: soha nem fogok modellt építeni, de, amit megvett, azt szívesen "tuningolná". Vagyis van egy többé-kevésbé jó, "XY" gyártású személykocsija, esetleg több is. Ezeket lehetne feljavítani korlátokkal, új ablakokkal, pályaszámokkal, zárófényekkel, belső berendezéssel, világítással, stb., stb...
csíkos
Kérem Szépen Mindenki! (Már azok, akik nemcsak terepasztalt, hanem modelleket is építenek.)
Tessék mondani: ha van egy "nagyszériában" gyártott modell, akkor mondjuk nem lenne érdemes az újabb "nagyszéria" helyett mondjuk egy "upgrade" szettet forgalomba hozni? Szerintem ennek olcsóbb lenne az előállítása is, és könnyebben lehetne alapokat teremteni. Ha túl naív vagyok tessék szíves lenni ledorongolni!
csíkosháTTú
Nos tárgyaltam az üzlettársaimmal!
bhv (Fugherth ablakkal ) 3000Ft, de van modosított kivitel is!
Nohab attól függ , hogy mit kérsz rá !
Személyre szabott!
Zsolt