Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek!
Hálistennek én is 70-200 F4 tulajdonos lettem :$ :)
A 350D-be meg belekerült megint 10E expo. De mostmár nem tudom, hogy mennyi is összesen. SJ nem emlékszel mennyit mondtam mikor legutoljára kérdezted? :D Kezdenek már amúgy hibák fel-fel tűnni :( Talán majd egy januári szervíz segít.
Photoshop CS3 betát próbáltátok? Személyes tapasztalat alapján a sebesség sokat javult CS2-höz képest, viszont ha sok kép van egyszerre megnyitva akkor könnyen elviszi nyaralni a processzort. A Camera Raw 4 már tartalmaz a Rawshooterből átvett elemeket és szintén gyorsult. Az Adobe Bridge pedig végre használhatóvá vált. Emelett megjelentek a PS-ben újdonságok. pl. egy újfajta kijelölési mód, stb. Számomra meggyőző :)
Szerintem ez már nem fog összejönni, mindenki fotózni van, ahogy elnézem :). Sajna nem igazán működik a netes élet errrefelé, de azért mindenkinek kellemes ünnepeket, aki olvassa!
Az igazság az, hogy én minden nap kívánom a "söricillint", viszont egy könnyed kis túra jobban esne egy kocsmázásnál (már persze nehány jó hideg dobozos sörrel egyetemben)...:-)))))))) ARTUR
Én szívesen szervezkedem, ha jövő hónapban a bejglievés és pezsgőivás közt is kivánnátok a sört összehozhatjuk. aewin: a klubgyűlést talán 5-től 7-ig mondták hétfőn.
Üdv! Köszi a sört, meg a találkozást Sj-nek! Itt "vejne", amott "benobi". Minnyá ide linkelem a képeim fellelhetőségét, ha sikerül: Link Akkor hétfőn a klubban!
És a "csapat":-) Jó volt veletek személyesen is találkozni! Igaz, vannak akik nagyon elbújtak, de most nincs kedvem tovább vörösszemezni (mert azt elfelejtettem bekapcsolni), úgyhogy a többit majd holnap, ezt most csak úgy melegében:-))) Üdv: ARTUR
Nem hiszem, hogy még otthon vagytok, ezért igyexem megelőzni benneteket. Elsőre a hevenyészett makró az ásványos üvegről, egyben és néhány részlet. Tudom ti jóval komolyabb teknikával rendelkeztek, de remélem ez elég bizonyíték, hogy némelyik kis kompakt sem lebecsülendő:-)
Sajnálkozásomat kell kinyilvánítanom, de minden ellenkező híreszteléssel szemben ma sajnos mégsem tudok köztetek lenni. Közbejött valami. Majd legközelebb, jó cseverészést!