Van a családban egy ilyen TV-nk. Egészen pontosan : SonyBravia KDL-32RD430B
Szeretnék filmet megnézni rajta USB sticken keresztül. Régen már sikerült(2 éve, de akkor is nehezen), de egy ideig nem foglalkoztam vele, és most, hogy egy családtag megkért, hogy rakjak rá Neki egy sorozatot éppen nem akar összejönni.
Emlékszem, hogy mintha gond lenne eleve, hogy milyen max méretű lehet az USB stick kapacitása, jól emlékszem?
Mire kell formatálni a számitógépen, hogy aztán 1GB -nál nagyobb MKV kiterjesztésű fájlt tudjak felismertetni a TVvel és induljon is el?
Egyáltalán lehet ezzel a tipussal AVI-n kivül MKV-t lejátszani?
2 db USB bemenet van a TV-n. Számit, hogy melyikbe kerül, az elvileg majd a tanácsaitok alapján már a megfelelően előkészített, USB stick?
Hi, nekem Samsung s6100 tv csinálta ezt. Hónapokig halasztottuk a javítást mert, ha megmarkolásztam a tv keretét helyrejött. Aztán már nem jött és a szerviz nem tudta helyreállítani 100%osan (sötét köd a kép jobb oldalán). 30e Ft. Javaslat: szervizbe hamar!
Alig egy éves KDL-43W805CBAEP Tv ezt produkálja. (sötét sáv a képernyő tetején)Találkoztatok már hasonlóval? Van megoldás, vagy irány a szerviz? Előre is köszönöm, ha valaki válaszol.
Vettünk egy Sony KDL40WE660BAEP SMART LED Televízió -t és van egy Maxtor 500 Gb 2,5 usb vinyó, amit a UBP médiabox, a Philis tv is felismer, (műsorfelvételek mennek) A Sony viszont felvételre nem hajlandó regisztrálni A rámásolt médiafájlokat (bármit) olvas lejátszik. próbáltam minden elképzelhető fájlrendszerre formázni, de nem nyert. Ki szeretném szanálni a UC médiaboxot, de műsorfelvételt azért szeretnék megtartani.
szeretném kérni a segítségeteket. Van egy sony Bravia-m KDL-50w755c. a típusa. Azt tapasztalom, hogy néha külső adathordózóról történő film lejátszásakor a VLC hiba üzetete küld és nem kommunikál az op rendszerrel. Próbáltam újra fríssíteni de nem oldja meg a próblémát. Mi lehet ennek az oka ?
Várom segítő válaszotokat, melyet előre is köszönök !
meg volt rajta szavatossag 3 evbe belefert ...... alaplapjan durrantak szet dolgok ..... koszi a valaszt azert .... 30 lett volna ay alaplap plussz 8 ert szereltek ....
Nekem pontosan ugyanez a problémám lett 2017 januárjában KDL-32W705C készülékkel. Ugye DIGI kábel TV-t használsz? Én elvittem a szervizbe a TV-t, ahol UPC-van és gond nélkül működött. Sajnos patt helyzet van...
van egy gyűlölt sony braviam. kdl 42w705b. hogy tudnám beállitani a digitális adások listáját, hogy a kódolt csatornákat elrejtse a tv mindörökre? kb 400 tv és rádiócsatornát talál, de kb csak a 10%-uk ingyenes. én viszont nem akarom a kódolt csatornákat léptetni értelemszerűen. a menüt már áttúrtam, de nem találtam erre vonatkozó beállitást. az ezer éves samsung tvm tudja ezt a featuret.
A jutub frissítést hogyan lehet letiltani? Remekül működött az első frissítésig, majd ha törlöm a frissítést ismét jó, de kicsit uncsi naponta törölgetni.
A billentyűzet beállítása magyarra remekül megy, de azt is naponta kéri. Erre van valami megoldás?
Sony android-os tv vásárlásán gondolkozok, fontos lenne, hogy a Kodi médialejátszó frankón működjön. Két kérdésem van:
1) A Kodi a belső memóriában vagy tárolja a dolgait, vagy használható erre a célra USB-s pendrive? Gondolok arra, hogy a külső tárterületet végigpásztázza, ami filmeket talál azokhoz letölti a borítóképeket, leírást, szereposztást, stb... Jelenleg is használom a Kodi-t (Raspberry-n), a párszáz darabos filmgyűjteményemhez egy 2GB-os memóriakártya már nem lenne elegendő.
2) Tud a TV olyant, hogy készenléti módban futtatja a Kodi-t és annak a szolgáltatásait (ssh, ftp, merevlemez megosztás, torrent stb....)?
Űdv mindenkinek! Segítségre lenne szükségem, Sony wd750-es tv-m az alábbit produkálja.Médiaklikk esetén az időjárást nem frissíti.Már kb. 2 hónapja ugyan azt a időjárásjelentést adja le. A többit pl. hírek simán a legújabbat mutatja. Mi lehet a hiba? Köszönettel
Szeretném a véleményemet közölni, miszerint mindenkit szeretnék eltántorítani attól, hogy sony bravia készüléket vásároljon. Nekem sajnos sikerült egyet beszereznem, és már kb. 12 hónap használata után állíthatom, hogy a világ legsilányabb tv készülékét tudtam hazavinni. Mind tudásra, mind bármi másra nézve egy nagy nulla, az eltelt időben inkább okozott bosszúságot, mint örömet. Soha többet nem fogok semmilyen sony készüléket vásárolni, mert aki ilyen terméket tud a piacra dobi, az inkább gyártson kávédarálót.
Mindenkit bátorítok, hogy bármi más terméket válasszon, csak ezt ne...........
Az én "készülékem" egy bravia KD-55X8005C amit most teszek fel a vaterára, csakhogy valaki megszabadítson tőle, és azonnal vásárolok egy samsung készüléket, ami valóban minőség ezzel a nagy rakás ****** ellentétben.
Segítségeteket kérném . Van egy hat éves Sony Bravia KDL-52 LX900 -as tv-m . A múlt vasárnap bekapcsoltam és a fotón látható jelenség jelent meg. Kikapcsoltam áramtalanítottam. Aztán újra indítottam és ment. A héten egyszer megismételte ugyan ezt, már úgy tűnt minden rendben. De most sehogy sem akar helyre jönni csak a fotón látható jelenséget mutatja . ! Szerintetek mi lehet a baj ?
Egy idő óta - a készülék 2 éves - az időzített felvétel beállítása esetén - ahogy a leírásban szerepel - a készülék a beállított csatornára kapcsol, közli, hogy a felvétel hamarosan kezdődik.... -és minden külső beavatkozás nélkül átugrik az azon a csatornán következő műsor felvételére. Amikor elérkezik annak a kezdési időpontja, továbblép a következőre és így tovább...
Egygombos felvétel ill. "Az időzítő kézi beállítása egy adott dátumra, időpontra és csatornára" módon a kezelési utasításban leírtaknak megfelelően működik.