Ok, vetteük a jelzést! A hátad mögött a grémium topikban jól kitárgyaljuk a dolgot, meghatározzuk a kellő sörök számát, oszt még majd morgok, hogy nyikondista meg ilyenek :)))
(a szmájlik csak itt és csak neked, sosem használom őket, mindenki más bolond tudja ezt rólam, majd te is megszokod a klubban)
Én Minarik, és Qstagi tamogatásával szeretnék csatlakozni Hozzátok. Ahogy látom a nikondökilencven topic-ról is jópáran oszlopos tagok :-) (Aga, Seeman, Vadmurok... és sokan mások) Remélem Ők sem veszik rossz néven ha megjelenek itt is.
Ezért kérem a nagyérdemű Grémium-ot szavazzon nekem bizalmat, és vegyen be soraiba!
Magamról kb annyit, hogy 5 éves korom óta fényképezek (jelenleg 35), de komolyabban 12 éves koromban kezdtem el vele foglalkozni (Zenith fotopuskás dobozzal a hátamon) 15 évesen volt első kiállításom (fekete-fehér saját kezű laborkidolgozással + nagyítással) a középsuliban én vezettem a fotolabort. Utána APS Minolta szerkóm volt. Digitális gépet elöször Nikon-nál vettem, és ki is tartottam mellette (D70/80/90) Kedvelem a digitális utómunka szabadságát és imádom kiélvezni minden lehetőségét. (PS, LR. NX2, NIK softver HDR Efex pro, stb.)
Kivizsgáljuk a dolgot! Káderezés következik, lehallgatás, d típusú átvilágítás (a c az enyhe nekünk), oszt majd mond valamit grémium. Csak mondom, a grémisták zöme szereti a sört.
szóval: kösz a jelentkezést, a grémium tagjai hamarosan foglalkoznak a dologgal, ahogy net mellé kerülnek. üdv t
Juteszembe, tegnap a zasszony is emlegetett valami zártosztályt, meg bolondot, úgyhogy 10telettel én is bemenekülnék a jeles intézménybe. :-))
De a Fiatalok Fotóművészeti Stúdióját nem viccből linkeltem tegnap, sőt a Mai Manóban szokik lenni időnként konzultáció, ahol portfóliót lehet megbeszélni nagyokkal. Magyar fotográfiát alapjaiban megrengetni szándékozó egyedeknek kihagyhatatlan programok...
Deutsch Richárdnak hívnak, egészen kisgyerek korom óta szeretek fényképeket készíteni, de komolyabban csak az utóbbi 1,5 évben kezdtem el foglalkozni a témával. Azóta javarészt saját erőmből fejlesztem a felszerelésem, és természetesen a tudásom fejlesztésére is próbálok minél nagyobb hangsúlyt fektetni, így elindítottam saját fotóblogomat, amely a www.riccio.hu címen érhető el és nem sokára új külsőt kap majd. Távlati céljaim között szerepel, hogy kitartó munkával fotográfussá válhassak, és a fotográfia valamely területén maradandót alkotva írjam be a nevem a Magyar fotográfia történetébe, de ez még a jövő zenéje. Agárdi Gábor ajánlásával érkeztem. Fotóim megtalálhatók a weboldalam Fotoblog, és Portfolio menüpontjai alatt.
A felvételt előre is köszönöm, és szép fényeket kívánok mindenkinek!