Haggyuk a kinti edzéseket, sérülésveszélyesek és ha nem a megfelelő intenzitással csináljátok, lemeredtek a hidegben, jön 1 rosz mozdulat és megvan a baj. Edz otthon, nyomjad a fekvőket! De ha nem elég az edzésen a meló, akkor keményithetünk rajta...
Hi ! Amit a az eagles def művelt nos igen!!!!! Tudnák véleményt mondani de nem lenne szalonképes. A head coach bűne is szerintem mert ő az aki le tudta volna állítani.
Finnegan az NFL talán legprovókálobb CB-je,ez nála egy taktika.André jó hülye volt hogy ezt magára vette...Finnegant könnyebb lesz pótolni ha eltiltják őket.
jaja nem volt rossz meccs. De nekem valahogy még mindig nem olyan jó ez a Cutler csávó. De lehet hogy csak simán nem szinpatikus. De az öreg Mike OC sokat javított rajta.
Urlacher meg hát egy szó: nagy király:)
Egy biztos a meccs végén az Eagles Defense megmutatta hogy miért nem csipázom őket.
Hát igen az igazi bajnok vesztes meccsen is megtartja a bajnoki méltoságát,de a minimum hogy sportszerű marad.(Ha valaki nem látta akkor QB térdelést nyomot a Chicago erre az Eagles védői mélyblokk bevetődések stb)Akkor keménykedtek amikor már nem kellett volna...miközben a meccsen Miss tackle hegyeket nyomtak illetve Cutler és Forte lazán szétkapták őket.
Vicket bírom mint állat...de remélem nem jutnak be a rájátszásba...mert maga a csapat nem érdemli meg.
Ki tudna jönni vasárnap Rákóczifalvára 11 órára a pályára? Lehetőleg felszereléssel, de az se nagyon baj ha nem tudsz hozni. Kéne egy kis plusz edzés szóval aki tud jönni az kérem jelezze fórumon vagy facebookon!
Igen 700 győzelem!! Ez nagyon respect:) Hát igen alapító csapat.
Nem a Defense csata miatt nem volt jó a meccs hanem amiatt hogy nagyon meg se kellett erőltetni a Maciknak magukat...szóval haragszom a Dolpinsra pedig bírom őket de ez nagyon gyenge volt.
Remélem nekünk is majd lesz legalább 100 győzelmünk:)
Chicago: Total First Downs 19 Miami: Total First Downs 10
Csak az első félidőben volt 4.
Mondjuk szerintem igen rossz meccs volt...mindkét offense gyenge volt Miamié nagyon:)...Forte mondjuk jól nyomta...Defensek mindkét odalon jók voltak...