Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Azért örülök a lenti videónak, mert jól szemlélteti az érzéseimet a felújításokkal kapcsolatban. Nekem például ez az állapot még bőven nem érte el azt a szintet, aminek már ilyen durva módszerekkel kellett volna nekimenni. Egy aprólékos tisztítással, feljavítással egy sokkal őszintébb állapotot el lehetet volna érni.
Számomra egy ilyen felújítás eredménye értelmezhetetlen, mert játéknak még így sem a legjobb, dísztárgynak ronda, de már műtárgynak sem tekinthető. Itt a készítő célja nyilván maga a videó volt, de normál esetben azt mondanám: a gyerekének vegyen LEGO vonatot, dísztárgynak egy jobb állapotút, hobbi projektnek meg rosszabbat.
De persze mindenki azt csinál amit akar, nem is haragszom senkire, csak én szeretem a megfontolt oldalt képviselni.
Festett ablakkeretes és piros vagont sajnos többet nem találtam, hiába is kerestem! Átnéztem màs kocsikat is, ott eltérő árnyalatú fehér kereteket találtam. Ez a szál most elakadt.
Egyébként nekem a legjobban ezek az első szériás vagonok tetszenek.
Egyenirányító Greatz blokk. első ránézésre szeléncellákból készült. ezzel az egyenirányított trafó polaritásváltásával, hasonlóan a Pannónia mozdonyokhoz, a mozdony menetirány váltását lehet megoldani. Én így szoktam megoldani.