Addig közlekedhetsz az EU-ban szabadon, amíg hibbant orbán el nem éri, hogy kibasszák onnan Magyarországot. Nagyon ezen van, rázza a pofonfát négy kézzel, a szektája meg extázisban tapsol hozzá.
mi köze az amerikai vízumnak az eu-ban való szabad közlekedéshez. én is vízummal voltam annona zusában, sorba kellett állni a követség előtt a januári hidegben. felesleges volt az áldozat részemről, szar volt a zusa, előbb haza is jöttem.
soha nem mennék vissza, így pont lexarom, hogy vízum kell.
Ulf Kristersson csak azt követően jönne Budapestre, hogy az Országgyűlés ratifikálta Svédország NATO-csatlakozását. A Fidesz viszont megvárná a szavazással a két miniszterelnök találkozóját.
Bár sem a miniszterelnök, sem a kormánymédia nem verte nagydobra, mégiscsak tartott egy rövid találkozót Orbán Viktor és svéd kollégája, Ulf Kristersson Brüsszelben. A hvg.hu úgy értesült, hogy a körülbelül 15 perces megbeszélésre – ezt hivatalos tárgyalásnak semmiképp sem lehet nevezni – az uniós csúcsot követően került sor. A magyar és a svéd politikus a tanácsteremben ült le azt követően, hogy a többi kormányfő kiment a teremből.
„Bizony, bizony, Weber úr! Mi is történt most? Az történt, hogy még nem tudni, ki lesz az Európai Bizottság elnöke, de azt már lehet tudni, hogy ki nem lesz. Weber nem lesz. Az a Weber, aki elárulta barátait, saját politikai közösségét, az eszméket és értékeket, s ettől remélt sikert.
Alighanem ugyanazzal az "ajándékkal" kedveskednek majd rögtön másnap, amivel a derék finnek készültek a NATO-tagságuk jóváhagyásának másnapján: följelentik hazánkat az EjU-nál, hogy nálunk nincs genderwc az óvodákban. Vagy valami hasonló életbe vágó jogálladalmi skandalum előcibálásával az ukrán és a közel-keleti háborúk, az EU eljelentéktelenedése, a migránsinvázió, a szankciók, az energiaválság stb. árnyékában.