A Brightoni és a Sussexi Egyetemi Kórházakban hétfőn azt mondták a szülészeti osztály dolgozóinak, hogy alkalmazni kezdik az Egyesült Királyság első nyelvi irányelveit, amely „transz- és nem bináris szüléssel foglalkozó embereket támogat”.
Ez azt jelenti, hogy az orvosok, az ápolónők és a szülésznők ezentúl „szülő szülőkre” hivatkoznak, nem pedig „anyákra”. És nem lesz több „anyatej”; az elfogadott kifejezés inkább az „emberi tej”lesz.
A „nőt” mostantól „nőnek vagy személynek” kell nevezni. Az „apát” pedig „társszülőnek” vagy „második biológiai szülőnek”. Az olyan szavakat, mint az „anyai” vagy az „anyasági”, különféle módon kell elkerülni, például az „anyai beleegyezés” megváltoztatható „megalapozott beleegyezésre” és a „szülési gondozás” helyett „perinatális gondozás” használható. A „szoptatás, mellre helyezés” pedig helyettesíthető a „mellkasra helyezéssel”.
Gyurcsány első intézkedésére bevezetik a sharia-kompatibilis géjprájdot, és engedélyezik a muzulmánoknak, hogy akár 4 férfit is feleségül vehessenek...
A képzetebbek sebészi oklevelet kapnak, hogy a templomok előtt érzéstelenítés nélküli nyakműtéteket hajthassanak végre.
Azokat a gyerekeket, akik egy hónap múltán is anyának meg apának hívják a Szülő-1-et meg a Szülő-2-t átnevelőtáborokban könnyítik meg a haladás elfogadását.
„Fúj!”, horkantam fel, amint megpillantottam. „Ez a cipő ott a plakáton borzalmas!” Munkatársam döbbenten nézett rám. „Magácska nem szereti a piros magas sarkú cipőt? Pedig azt hittem, híve a csinos ruháknak”, kérdezte. „Szeretem!”, fakadtam ki ingerülten. „De nem egy férfin. Olyan cipőből van nekem három is, de visszataszító, ha egy szőrös lábú férfi veszi fel. A feminizmus valaha arról szólt, tisztelt uram, hogy nekünk is lehetnek jogaink. Mi azt akartuk, azért harcoltunk, hogy ami a férfiaké, az lehessen a miénk is. Nem azt, hogy ami eddig a miénk volt, azt most odaadjuk!” https://888.hu/piszkostizenketto/egy-modern-feminista-sirama-4298525/
Kiterjesztik az A LMBTQ jogokat, közben beengednek egy tonna muszlimot akik kultúrájában a buzulás halálos, kivégzésre jogot adó bűn. Szokásos balos prolimozgalom penetránsan primitív önellentmondásai.
- Jó ha tudod, nem tűröm el a hátrányos megkülönböztetést.
- Egy véleményen vagyunk.
- Mint ahogy az LMBTQ közösség tagjai sem.
- Ez derék dolog, de nekem mi közöm van ehhez?
- Természetesen semmi, csak azt akartam, hogy tudd.
- Köszönöm az információt.
- Mégis megkülönböztetnek minket maguktól, az úgynevezett normálisak.
- Sajnálattal hallom.
- Ezért különböztetjük meg magunkat-tőlük, mi is.
- Nagyon helyes.
- Mi a véleményed az LMBTQ emberekről?
- Idáig azt sem tudtam, hogy vannak LMBTQ emberek; mármint hogy akik ekként különböztetik meg magukat a... hogy is mondtad… „úgynevezett normálisaktól”.
- Szerinted mi abnormálisak vagyunk?
- Minden relatív.
- Aha! Szóval te is picsaarc vagy.
- Miért gondolod, hogy bármi közöd van ahhoz, amit gondolok?
- Azt gondolsz, amit akarsz kis köcsög, csak minket hagyj békén!
- Mit szeretnél tőlem hallani?
- Semmit! Azt akarom, hogy kussolj be, ha rólunk van szó. Menni fog?
- Tudod mit! Akkor most már foglalkozni fogok veletek. Na legyél ügyes és menj szépen haza.
Tudod van az úgy, hogy az ember gyereke addig - addig ismételgeti ezeket a hülyeségeket, amíg már
önmaga is kezdi elhinni. Tudom, hogy van ennél is rosszabb forgatókönyv, de - miután a 2022. tavaszi
parlamenti választásokig még erős egy és negyed év van, emiatt én nem is reagálok az ilyen "katona-történetek"-re. Azért használtam ezt a speciális szakkifejezést, mert amikor valami baráti társaságban
valaki anno ilyesmivel hozakodott elő, akkor kétféle módon reagáltunk reá. Az egyik reakció úgy szolt,
hogy valamelyikünk azzal reagált, hogy - "a katonatörténeteket akkor se hiszem el, ha történetesen
magam mesélem", a másik lezárás pedig úgy szólt, hogy amikor valaki éppen kétszázötvenezredszer
mesélte ugyanazt a méretes hazugságot, akkor egyszer - csak valaki vállon veregette, azzal, hogy -
"egész nyugodtan menj csak ki a klotyóra hugyozni, innen majd én folytatom éa befejezem, amirevisszajössz". Ez rendszerint megtette a hatását. Megjegyezném, hogy még ahhoz a korosztályhoz
tartozunk, akiknek kerek két év, jobb esetben előfelvételivel 11 hónap előtte és legalább egy ízben
további négy hónap utána jutott osztályrészül. Így azután volt is miről legendákat költeni - mesélni.
rengeteg migráns fog bejönni, naponta úgy ezerötszáz-kétezer, az óvodákban más se lesz, mint érzékenyítés, de ne aggódj, a hormonterápiára csak tízéves kor után kerül majd sor.
Tényleg, Szájer belehalt már a kovidba, vagy mehet vissza gangbangelni? Mert végül is ezért oszlatták őt fel, nem? Az ekin kívül végül is semmi törvénytelent nem tett, Belgiumban pedig azt simán megússza némi pénzbüntetéssel! Free Szájer!
a kerítést lebontják, az lmbtq jogokat kiterjesztik.
további kérdés?
Jó...
Csak ezt is tisztázni kell a választók előtt...
Meg hogy hány migráns fog bejönni, és azonnal kötelező lesz a transzvesztita érzékenyítés az ovodákban, és a pubertánst késleltető hormon az alsó tagozatban, vagy lesz egy kis idő ráhangolódni?