Nekünk meg marad a tisztesség. Az alapfelállásban nem kell elbizonytalanodni: egy az egy ellen. Ami meg ezen túl van, azt jól kell csinálni" - írta Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán, miután több mint 5 százalékkal győzött Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje a szerencsi időközi országgyűlési választáson a baloldal jelöltjével, az antiszemita Bíró Lászlóval szemben.
Gyurcsány tisztességről szóló kijelentése annak tudatában meglehetősen cinikus, hogy Bíróról korábban az is kiderült, hogy az érdekeltségébe tartozó Hegyalja-Mix jelentős munkabértartozást halmozott fel dolgozóival szemben. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Bíró Lászlónak volt egy varrodája 2014 és 2016 között, majd az csődbe ment, és a dolgozók bérét sem fizették ki.
A DK elnöke kifejtette, hogy „Orbán szerint életünk ára a bűnbeesés”. Hozzátette, hogy a magyar kormányfő „meg se próbál más utat ajánlani a nemzetnek.” Szerinte „Magyarország vezetője gyáva, erkölcstelen nemzetként szeretne bennünket látni, láttatni”. Van más választás Gyurcsány szerint
Sajnos igaz lett a tanácsadója éppen ezt mondta ki abból van a botrány!
Na jó, akkor most már tudjuk is, amit eddig csak sejtettünk: a kormány nem védené még Magyarországot egy orosz támadással szemben. A címben idézett remek mondat a miniszterelnök - külügyminiszteri ambíciókkal rendelkező - politikai igazgatójától hangzott el a "Stratégiai részleg" című Mandiner-műsorban.
Orbán úgy érvel, hogy:"Pont 56-ból kiindulva mi valószínűleg nem csináltuk volna azt, amit Zelenszkij elnök csinált 2,5 évvel ezelőtt, mert felelőtlenség, mert látszik, hogy belevitte egy háborús védekezésbe az országát, ennyi ember halt meg, ennyi területet vesztett, mondom még egyszer, az ő joguk, szuverén döntésük, megtehették, de ha minket megkérdeztek volna, akkor mi nem tanácsoltuk volna, azért, mert 56-ban az lett, ami lett. Mert megtanultuk, hogy itt óvatosnak kell lenni, és óvatosan kell bánni a nagyon értékes magyar életekkel. Azokat nem lehet csak úgy odadobni mások elé.”"
A DK politikusa lemondásra szólította fel a Magyar Péter tüntetésén beszédet mondó polgármestertBelák Tamáskövetés2024.04.07. 12:03
Követem! A Demokratikus Koalíció (DK) politikusa, Jószai Attila azonnali lemondásra szólította fel Nagy Jánost, Szigetszentmiklós polgármesterét, amiért Magyar Péter demonstrációján tartott beszédében azt állította: Jószai Attila gyakori vendég a fideszes Kövér László otthonában.
Schiffer: mindent elmond az erkölcsi nívójáról, aki ilyen plakátokat kitesz
Schiffer a Momentum kapcsán elmondta: „Szerintem teljesen felesleges beszélni azoknak a szellemi kvalitásairól, akik először pedofideszes pólóban mennek be a Parlamentbe, majd utána csinálják a műfelháborodást a DK – valóban gusztustalan – plakátkampánya után.” Hozzátette: mindent elmond annak a pártnak az erkölcsi nívójáról, aki egyáltalán ilyen plakátokat kitesz.
ha a egy tanár együtt maszyturbál a diákjával.Pfújj! - Gréczy Zsolti ELTE BTK - magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Dékás, és mégis egyedül keveredett szexbotrányba. Ezzel szerintem pélaértékű lehetne az egész baloldal számára.
Nekem meg egy olyan kívnságom lenne, hogy a 2026-os kampányban ballibék tele tudják plakátolni az országot-bármivel! - Te ha a 2022-es választási plakátot berakok ide, akkor azért törlés jár. Bizony az orbán-puzyin plakátok visszafelé sültek el.
Túl sok közös szennyesük van úgymond,ezt olvastam is valahol.
Hogy elkezdjenek terelgetni. Gyurcsány pedig tulajdonképpen a Fidesz embere,Orbané.Gyakorlatilag ugyanazt csinálják .Itt rendes miniszterelnök nem tudom ki lenne.Gyurcsány felesége azért nem,mert akkor ,,Böszme ,,irányítaná. Még mindig jobb Orbán,mintha pl. Habony Árpád irányitana.Ezen gondolkodok néha.Ő bizonyára önkênyuralmat vezetne be,minden eszközzel.egy ideje nem hallottam róla.
Cseh Katalin megnyerő,szimpatikus ,de szerintem labdába se rúg.
Az baj,hogy ,,lopcsány"( azért írom mindig masképp,mer nem akarok ismételni) annyira beitta magát a baloldalba,hogy ő irányítja az egészet lényegében.Nem lehetne kiiktatni.Igy szerintem a baloldali pártoknak kevés esélyük lenne hogy legyőzzék a Fideszt,amíg ő êl.Ő 2006 ban az Öszödi beszéddel járatta le magát végérvényesen,de valakinél meg végleg ez adta meg a hitelességét.Ên kicsi voltam még akkor,nem érdekelt a politika.Most igen,de csak itt beszélek róla.
Habony akiről nem hallunk mos semmit,szerintem ő rég el** ta volna az országot,sokkal inkább,mint Ferenc. Tudom, kevés vigasz, de én így látom.Földönfutók lennénk jóval többen,kevesebb munkahely lenne.
Gyurcsánynak is volt ,van emberi oldala,mint amikor ételosztást szervezett, igaz olcsó Tescós kajákból ,de gesztusnak ez is fasza volt. Több nem.jut most eszembe ami átlagembernek lett volna .Mikor befogadott 3 migranscsaládot,az nekik .
Bajnai nem sok vizet zavart,meglátásom szerint.majd jött Orbán és innen tudjuk.Sztem Cseh Katalin lenne a legmegfelelőbb.
Most, hogy az ország ilyen bajban van, miért lapul, miért bujkál még mindig, miért nem áll az emberek elé Gyurcsány Ferenc, hogy végre vádlón rámutathassunk: mindez az ő öröksége, mindenért ő a felelős?