Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
- Abból a célból hoztam létre ezt az oldalt, hogy áttekinthetőbb képet kaphassunk a jelenleg kapható konverziók működőképességükről, azok tulajdonságaikról valamint gyűjtői értékeikről. Elsősorban gyűjtők hozzászólásait, képeit, információit várjuk az adott fegyverrel kapcsolatban. Köszönet a Moderátoroknak a felkínált lehetőség megvalósításában.
Eladó jó állapotú és hiánytalan,1944-es veterán PPS riasztó géppisztoly a képen látható kellékekkel. Kipróbáltan alkalmas egyes és sorozat lövésre a mellékelt 100.db. riasztó patronnal. Automata megjelölésű,Kol Arms átalakítás magyar kártyával, emailben küldhetem.
Ár:550.000.Ft.
Adott esetben célszerű a személyes átvétel Pécsett, de előre utalással szállítható is.
Továbbra is keresek gyűjteményembe minél korábbi gyártású (1950-1960-as évek, csatolt kép alapján) éleskonverzió Makarov PM pisztolyt. E-mail címem publikus, akinek van, és megválna tőle szívesen megveszem. Ajánlatokat e-mailben várom. Köszönöm, hogy elolvastátok!
Fég éleskonverziót keresek megvételre 110-130 környékén állapottól függően. Elsősorban pa63 de ha az nem jön össze akkor más típus is érdekel. Előny ha van hozzá mkh kártya.
Köszönöm a hozzászólásokat és egyben mindenkitől elnézést kérek, ugyanis a 427-es posztomban említett, de meg nem nevezett XD-9 4.0 MOD2 konverzióval kapcsolatos információk tévesek és feltételezésen alapultak, ugyanis:
A fegyver szánját kézzel húzogattam, így nem működött akadálymentesen, és csak feltételeztem, hogy talán hibás (mert pl. a Zoraki 2914 kézzel is akadásmentesen kiüríti a tárat).
Ma kipróbáltam a XD-9 4.0 MOD2-t, több lövés során akadálymentesen és tökéletesen működött, elsütés után kézzel való szánfelhúzáskor a hüvelykidobás-betöltés akadálymentesen megtörtént az alábbiak szerint:
1 betárazás
2 szánfelhúzás (betöltés)
3 elsütés
4 szánfelhúzás (hüvelykidobás-betöltés)
5 elsütés
stb.
Elmondható, hogy az XD-9 4.0 MOD2 fegyver teljesíti a Steiner Scenics-től megszokott magas minőségi elvárásokat.