Gyerekek ez itt a "vak vezet világtalant" fórum. Egy két kérdésem volt már nekem is,de egyikre sem kaptam választ. Kicsit vissza pörgettem a beirásokat,és szinte soha senki nem is kapot értékelhető választ.
Akadt egy kis problémám egy P30 készülékkel. Kicseréltem a kijelzőt rajta már nem először de sajna most olyan hibába ütköztem hogy nem mindig tudok róla hívást indítani vagy fogadni. A készülék egyéb funkciói hibátlanul működiknek ezt az üzenetet is erről írom. Mivel úgy gondoltam hogy ha néha működik néha nem akkor szoftveres problémája lehet ezért csináltam rajta Data factory reset-t de nem segített maradt a hiba. Találkozott már valaki ilyennel, van rá valami megoldás?
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy P-smart 2018-as, android 8 és EMUI 8 van rajt. Telepítve van egy Accubattery alkalmazás, hogy szóljon mindig ha elérte a töltés a 80 %-ot. Sehogy sem tudom úgy beállítani a telefon jelzéseit, hogy az accubattery jelezzen, de viszont ne jelezzen a telefon egész nap 10 másodpercenként mindenféle érintésre, hülyeségre. Ha leveszem az accubattery bármelyik jelzését, mondjuk a zárolt képernyőét, akkor nem zörög állandóan a készülék, de nem is jelez ha a töltés elérte a kívánt szintet. Ha leveszemn az android alkalmazás szinten a jelzést, akkor meg már se az sms, se a msn, semmi nem jelez. Van erre értelmes beállítás, vagy nézzek valami másik töltéssegéd programot rá? Előre is köszi!
Azt szeretném megtudni Huawei P40 pro telefonról, hogy a hangbemondásos - diktólós szövegbevitel magyarul működik-e, vagy a google támogatás hiánya miatt nem megy.
Sziasztok, kérdésem lenne. Adott egy kb 3 hetes Huawei Band6-os okoskarkötő és hozzá egy iPhoneSE (az újabbik).
Health app letöltve, rendben párosítva. Egy darabig rendben is működött, majd elkezdődtek a bajok.
- rendszeres, hogy ha az órán 10000lépés látszik, akkor az app 12-13ezret mutat.
- ha elindítok egy edzést, néha fél nap is eltelik, mire az appban is látható lesz.
- telefonnal a hátizsákban (max 1m távolság az órától) kerékpározás edzés alatt olyan útvonalakat képes rajzolni, aminek a világon semmi köze a megtett útvonalhoz.
- néha hosszú percekig nem hajlandó elindítani az edzés programot (kültéri futás, vagy bringa).
Valakinek ötlete? Vagy dobjam ki a fenébe (na jó, azért ahhoz kicsit drága)?
Ami még érdekelne, hogy az appból ki lehet valami formátumban nyerni a már benne lévő edzésadatokat? Van valami webes felülete?
Sziasztok! Segítsen valaki, mi a szolgáltatási külömbség a Huawei watch GT sport és a GT classik között? Tudtommal telefon hívás fogadás, zene halgatás és stressz mérő a classik javára. Van még valami?
Aki esetleg Huawei E3276S-150 Telenoros mobil stick-et használ (stick üzemmódút, tehát nem HILINK-eset), az meg tudná mondani, hogy milyen FW van a stick-ben? (A Mobile Connect Diag menűjében kiírja).
Tudnátok abban segíteni hogy a p30 liten hogy lehet beállítani a közelség érzékelőt mert hivaskozben összevissza megy a képernyőn minden ahogy a fülem hozzaér!
Itt igazábol csak kérdéseket tesznek fel...Épkézláb választ még nem igen láttam rájuk. Úgy néz ki kevesek vagyunk mindannyian huawei-böl mint qusimodo hátúszásban:-))
Üdv! adott egy huawei p8 lite (voda) rendszer visszaállitást szerettem volna (a telefon működött) android6.0 van rajta de a voda logónál megáll nem megy tiovább. probáltam sz.gép segitségével szoftver frissitést de ez a telefon nem támogatott . próbáltam a factory resetet sikerült de ugyan ott megáll.
mit tudok vele csinálni? segitsetek. a cser nem opció. szeretném ujra működne szerintem szoftver baja van.hogy kezdjek hozzá? honnan lehet letölteni javitást hozzá?
Sziasztok. Valaki tudja hogy kell eltüntetni úgy a google segédet, hogy visszakapjam a google keresőt a home gomb hosszú nyomására. Mert ha simán kikapcsolom, a hosszú nyomára felajánlja, hogy kapcsoljam vissza, ha a segédalkalmazásban kilövöm a google-t, akkor meg hosszú nyomásra nincs semmi. Mate 20 pro, emui 11. Köszi.
Ennyire nincs itt senki,vagy nagyon magas labdát dobtam? Abban a hitben voltam,hogy sok fórumlakó között csak akad olyan is aki látott már álltalam jelzett telefonkészüléket:-)
Üdv. Van itt olyan mágus,aki a huawei Psmart 2021 rá obszervállná a google playert? Nekem nem jött össze eddig. Pedig már csinálltam egy resetet is,hogy hátha... A régi LG telómon használlt összes programom a gugli támogatáson alapszik. Még egy nyamvadt vaze sem fut nekem,mert nem tölt alá térképet.
A telefon képernyője akár használat közben is lekapcsol, hiába van több percre állítva a képernyő lekapcsolása. Eddig megjelent a "ne takard le a képernyőt" felirat, vagy ilyesmi, amikor a szelfi kamera le lett takarva, de már nem jelzi ezt. Nem tudom van e összefüggés. Tudnátok segíteni mi lehet a baj?
én most váltottam huaweire. ki vagyok akadva, hogy milyen szinten beavatkozik a magánéletembe. nem tudom más brandeknél is így van-e.
lehallgat, ez alapján ajánlgat, amikor a kutya nem kérte. egyéb téren nem felhasználóbarát felület, nehézkes rajta minden, mert túlbonyolították, hogy az ő igényeiket kiszolgáld. nekem az jön le, hogy a kínaiak a márkájukat arra használják, hogy a barbárok életébe beférkőzhessenek. nekem nagyon kellemetlen tapasztalat. nem tudom, hogy megszokás hiánya, vagy a plusz funkcióknak az ő igényeikre való fókuszálása zavar.
Ez középutas megoldásnak jó lesz. Átállítottam ,,pöttyre" mindent. Így természetesen a számot most már egyik appnál sem mutatja, de legalább van pötty a Gmail mellett.