A Bricostore előtt, kinn a parkolóban sorban állnak az emberek(?)! A teszkóban egymást tapossák, egymás kosarából lopkodják ki a játékokat, egy 50%-os áruházi akció során. Normálisak ezek? Ezt magyarázza meg valaki!
Ha valaki hitelt vesz fel, az "adóságcsapda"? Miért? A hitelfelvevő nem tudta, hogy milyen időfutam alatt mennyit kell visszafizetni? Nem tudta, hogy fizetni kell? Nem értem.
Pedig ezt aztán érdemes lenne. Enélkül is tudjuk, hogy rég orvosi eset, de azért így, egyben, megdöbbentő. És ez a tökkelütött idióta csinál nálunk gazdaságot.
Tudod amig te az utcan csavarogtal en tanultam 5 eves korom ota, es sokmindent,nem csak a szakmamat hanem hobbibol mindent ami erdekelt.Volt ami nem erdekelt pl semmit nem ertek a kubista festeszethez.
Miért vagy annyira meglepődve? Ma már gyakorlatilag minden termékre igaz. Sok, kemény, áldozatos munka van benne: hatalmas áfa, hatalmas bérterhek, napról napra növekvő adók; ezt mind ki kell gazdálkodni valahogy.
Magyarországon nem szabad a multiknak áron alul árulni semmit. Ha olcsóbb lenne akár büntetést is fizethetnének. Így minden a biztonság kedvéért picivel drágább.
,,En mar unok is erre reagalni. Fetisizaljak a hianyt csak eppen nem mindegy hogyan erik el ezt a 3 szazalekot. Tavaly a manyup lenyulasaval, ami egyszeri bevetel iden mar nem volt lehetseges.Iden a bankok ,kereskedelmi halozatok extra adoztatasaval es egy csomo mas ado bevezetesevel vagyis a vallalkozok es a lakossag megsarcolasaval,..."
En mar unok is erre reagalni. Fetisizaljak a hianyt csak eppen nem mindegy hogyan erik el ezt a 3 szazalekot. Tavaly a manyup lenyulasaval, ami egyszeri bevetel iden mar nem volt lehetseges.Iden a bankok ,kereskedelmi halozatok extra adoztatasaval es egy csomo mas ado bevezetesevel vagyis a vallalkozok es a lakossag megsarcolasaval, es sok terulet penzbeli tamogatasanak csokkentesevel.Vagyis nem a GDP novekedesene plusz bebeveteleibol biztositottak, az szepen csokkent ugye masfel szazalek negativba ment.Igaz a mezogazdasagi eredmenyek rosszak voltak de az rossz volt ugyanigy egesz europaban sot az usakoknal is.
Nem én írtam,detökéletes válasz neked .(ultima me érdeme )
,,
Amióta beléptünk az EU-ba (2004) sosem sikerült az aktuális kormányok azon igyekezete, hogy három százalék alatt tartsák a hiányt! Nem egy "manyup" hanem sokkal több manyup-nyi pénzt elbasztak (hitelt vettek fel), és csak növelték az eladósottságot, meg a hiányt!
Bármennyire is fáj, ez a fidesz kormány az első, amelyiknél először volt a hiány három százalék alatt (igen, 2011-ben), és minden jel szerint ez 2012-ben is sikerül nekik. Sőt, az a köcsög OlliRém kényszeredetten azt is elismerte, hogy 2013-ban is három százalék alatt lesz a hiány, az ismertetett tervek, adatok szerint!
Lehet óbégatni, mag matolcsizni, meg ámokfutásról beszélni, de a tények makacs dolgok, és a számok meglehetősen egyértelműek!"