A hurráoptimista vállalati kommunikáción nem győzünk eleget csodálkozni, pedig a magyar kertévéktől már megszokhattuk, hogy a tuti bukást is képesek úgy tálalni, mintha semmi baj nem lenne, sőt. Az ilyen sajtüóközlemények figyelmen kívül hagyják, hogy a műsort a konkurencia[...] Bővebben!Tovább »
''A SuperTV2 eddigi legjobb eredményét
érte el A Nagy Duett első adásával, de
ez várható is volt: korábban nem volt
ekkora felhajtással készült, ilyen
sokba kerülő show a 2012 őszén indult
adón. A kereskedelmi célcsoportban
általában 1 százalék körül teljesítő
csatornán 10 százalékos
közönségaránnyal ment a műsor, 208
ezer fiatal nézőt vonzva. A teljes
lakosságnál 11,23 százalékot ért el a
show első adása, ez 558 ezer nézőt
jelentett vasárnap este. A friss
kábeltévén ez siker, de ugyanezzel a
promócióval, az első adásban látott
mintegy harminc celebbel az
anyacsatornán egymillió fölötti számot
hozott volna a műsor.''
forrás: origo.hu
Ennél van furább is.: Én még analógot nézek M1, TV2, RTL. A három közül csak az M1 jön 16:9 es méretben plusz nem szemetelnek orbaszájba valóságsokkkal, és nincs reklám film közben.
A TV2 minek ad egy 2006-os filmet 4:3-ban vasárnap este?
A Super TV2 is 4:3-ban adja a vasárnap esti filmet.
A FEM3 és PRO4 viszont kivételesen 16:9-es műsort ad.
A két ''HD'' csatnorna feltalálta a 4:3 HD formátumot. :)
A SuperTV2 tavaly novemberi
indulása óta az egész napot és
legnézettebb műsort vizsgálva is
csúcsot döntött szerdán - írják
sajtóközleményükben. A 18-49-es
célcsoportot vizsgálva a csatorna
napi átlagos közönségaránya 2,16
százalék volt, amellyel megelőzte
az RTLII-t és a Story TV-t is.
Jól teljesített a Jóban Rosszban
tegnapi epizódja (2,4 százalékos
közönségarány), de a rekordot, 4,58
százalékos share-rel, a fél tíztől
vetített Da Vinci kód állította fel, és
lett a csatorna eddigi legnézettebb
műsora. A film alatt a SuperTV2 a
18-49-es korosztályt vizsgálva az
ország 4. legnézettebb televíziója
volt, olyan csatornákat maga mögé
utasítva, mint a Film+, a Viasat3 és
az m1.''
Ha már ők is kábelcsatornát indítottak az RTL2 után és egységesítették a logókat, akkor stílusosabb lett volna Super Sat2-nek elnevezni, és a Tv2-t is átnevezni Sat2-re (főleg hogy a ProsibenSat.1 céghez tartozik és van a Pro7 mintájára lett Pro4-ünk is) és a Tv2 megnevezést visszaadni a köz tv-nek és akkor újra lenne Tv1 és Tv2.
Szép számokat hozott. A Super Mokka számai nem épp mérvadó, mert párhuzamosan csak Top Shop és ismétlés megy.
Primetime számai nem rosszak. A Tények 6-kor viszont szépen teljesít. 4 legnézetebb kábelcsatorna. RTL2-t is megverte, de ez nem meglepetés, mert dupla lefedettsége van a Super TV2-nek jelenleg. De szerintem az RTL2 lefedettsége rohamosan fog nőni, mert az RTL nem szereti a vereséget.
November 2-án, pénteken indult a TV2-csoport legfiatalabb csatornája, a SuperTV2. A szórakoztató csatorna lefedettsége majdnem elérte a 2 millió háztartást, ami azt jelenti, hogy a lakosság több mint fele, vagyis 5,5 millió ember tudja fogni már indulásától kezdve a csatornát. A[...] Bővebben!Tovább »
A Barátok Közt talán profitálhat majd a Jóban Rosszbanból, de ha az a céljuk, hogy a nézők csoporton belül maradjanak, akkor nem Mrs.Klinika és Sue Thomas kell az esti 7 órási sávban. A FEM3 és Pro4 kínálata sem túl acélos ebben a sávban.
Amit Liptai nyújtott az első músorban pár perc után el is kapcsoltam róla.
"A Jóban Rosszban anyacsatornás számít szerintem nem fogja nagy mértékben befolyásolni, mert délután 5-kor nem sok érnek rá tv-t nézni."
Ebben nem igazán értek egyet. Szerintem a Tv2-nél még megbánják ezt a lépést.(És ez igaz a Tények 6-kor-ra is-bár ott az RTL2 Híradójának a mintájára létrelehetett volna hozni egy csak politikai hírekkel foglalkozó Tényeket)
Úgy tűnik, hogy a Voice-t leszámítva nem nagyon fognak költeni az anyacsatornára.
Az Ügyféllista előbb a Super TV2 fogja adni, majd a TV2-n a Doktor House és Született feleségek utódjának fogják szánni.
Eddig kellemes meglepetés a csati.
A Super Mokka jó műsornak tűnik, de nincs nézhető időpontban.
A Jóban Rosszban anyacsatornás számít szerintem nem fogja nagy mértékben befolyásolni, mert délután 5-kor nem sok érnek rá tv-t nézni.
Főzés közben azért meg fogják nézni egy páran.
Tények 6-kor
A lényeg benne van. Nem kellene hosszabb híradó a hazai csatornákon.
Tényleg bejön az 52-esen. Még egy kanális, amit nem fogok nézni:)
Akár ki is dobhatnám a tévémet. Tulajdonképpen csak a vetélkedőket meg ilyen x faktor dolgokat szoktunk nézni rajta.Bár mégsem, mert a dvd-ket is azon szoktuk nézni:)
Holnap lehet hogy sokan fognak koppanni,mert a diginél az analóg kábelen a legdrágább csomagba tették a STV2-őt(ahol eddig csak a sport1-2 és külföldi adók voltak),úgyhogy aki nézni akarja annak szerződést kell módosítani és többet fizetni...