Szeretne egy új autót? Találjon ki logót az MDF-nek
Országos pályázatot hirdet új arculatának megtervezéséhez a Magyar Demokrata Fórum, amelynek április 8-tól Jólét és Szabadság Demokrata Közösség lesz a neve. A jelentkezőknek ki kell választani az arculat formavilágát, színét, logót is készíteniük kell. Április 22-ig várják a pályázatokat, a nyertes alkotó autót, egy Seat Ibizát kap - közölte szerdán az MDF.
2011.10.14. 10:58 Az MDF utódpártja összeszedte, az SZDSZ küzd az ajánlószelvényekkel Kovácsics Ádámot, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség leánykori nevén: Magyar Demokrata Fórum huszonhat éves jelöltjét szerdán nyilvántartásba vette a II. Kerületi Választási Bizottság. A másik rendszerváltó párt, az SZDSZ még gyűjti az ajánlószelvényeket. A leadási határidő október 14-e, péntek, tizenhat óra.
Amint az a II. Kerületi Önkormányzat honlapjáról kiderül: a JESZ fiatal politikusánál rezgett a léc: a minimálisan szükséges hétszázötven helyett 751 ajánlószelvényt fogadott el a II. Kerületi Választási Bizottság. Az ügy előzménye, hogy október 7-én a magas testület visszatapsolta Kovácsicsot: az akkori 823 ajánlószelvényből ugyanis csak 725-öt fogadott el. A konzervatívoknak azonban sikerült még további harmincöt ajánlószelvényt összegyűjteni, amiből a Választási Bizottság szerdán huszonhatot érvényesnek talált, így összesen 751 ajánlószelvénnyel zöld utat adott az induláshoz. A másik nagy rendszerváltó párt, az SZDSZ a hetvenkilencedik évében járó, 2006 és 2010 között az MSZP-frakciót erősítő SZDSZ-alapító tag Mécs Imrével, egykori 1956-os szabadságharcossal majd halálraítélttel próbálkozik - információink szerint nem sok sikerrel. Mint az egyik vezető SZDSZ-es politikus portálunknak péntek délelőtt fogalmazott, billeg a dolog. A szabadelvű párt egy másik vezetője azonban optimista: ő ha fogadni kéne inkább arra tippelne, hogy meglesz.
A 15 éves Janus Egyetemi Színház ismét megnyitja kapuit, és tehetséges érdeklődőket keres, akik szeretnének a társulat tagjaivá válni. További információkért kattintsatok beljebb.
A JESZ új tagjait felvételi beszélgetések, tréningek keretében szeretnék megtalálni. Az első találkozás április 11-én este 8-kor a JESZ színháztermében lesz (Pécs, Szántó kovács János utca 1.) A jelentkezőknek énekkel, prózával, vagy verssel kell készülniük.
Nekem lenne ötletem, de úgysem nyernék. Mint a Roma Felzárkóztatási Évtized logótervével sem, amelyre egy folyamatosan pumpált szekérkerék volt az abszolút befutóm. De nem futott be.
Mar amikor olvastam, hogy "JESZ" az uj nev (illetve rovidites) gyanakodtam, hogy itt csak egy ujabb mediahekkrolrol van szo, es megirigyeltek a Ketfarku Kutya Part nepszeruseget. Ez a mostani hir megerositi ezt a feltetelezesemet.