Keresés

Részletes keresés

nagy átverés Creative Commons License 2010.03.30 0 0 174
Novák Előd érvelése nagyjából a következő: nincs pénze könyvelőre, beszámolót összeállítani meg nincs ideje.

Nem is értem, hogy én miért bajlódtam idáig az adóbevallással, meg adófizetéssel egyáltalán...
Akarkij Creative Commons License 2010.03.30 0 0 173
Itt a polidilin (meg úgy általában), egy politikus bűnösségéhez általában elég a gyanú is, miért lenne kivétel a jobbik elitje ez alól a "gyakorlat" alól? :)
Előzmény: csakhallgattam (172)
csakhallgattam Creative Commons License 2010.03.30 0 0 172
Milyen adocsalasrol tudsz?Konkret összeg?Ha jol tudom csak vizsgalat van eredmeny meg nincs.
Előzmény: Törölt nick (169)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 171
"Nincsen MSZP-Fidesz kettős, ez a Jobbik kétségbeesett összemosási kísérlete. Jelenleg mindhárom valószínű bejutó a másik kettőre mutogat, hogy összejátszanak. És ez messze az MSZP-Fidesz viszonylatban a legvalószínűtlenebb"

viszont a z elmúlt választásoknál sokszor előfordult, hogy egy-egy párt trójai falóként indult a Fidesz mellett, és ha megkapta a kellő számú szavazatot rögvest az MSZP-hez sietett vele.

nem gyanús ez?
Előzmény: #FF4500 (170)
#FF4500 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 170
Szerintem meg amit te csinálsz az a szerecsenmosdatás.

Aztán szerinted én melyik szerecsent mosdatom?

A Gyurcsányi bűnöket, meg a rendszerváltás hazugságait egy közönséges adminisztrációs mulasztáshoz, vagy ha tetszik akár adócsaláshoz hasonlítani.

Hamis. A gyurcsányi hazugságok elkenésének kísérletét hasonlítom a jobbikos 'balhék' elkenésének kísérletéhez, amelyet te és elvbarátaid itt napi szinten bemutattok. Teszem hozzá, nem is én kezdtem el Gyurcsánnyal példálózni, hanem valami bizarr 'kiegyenlítősdi' reményében a jobbik-fanek.

Aki azt állítja soha életében semmi törvénytelent nem tett, az tuti hazudik. Amúgy az se véletlen hogy olyanok a törvények hogy ne lehessen őket maradéktalanul betartani.

Hát, én például határozottan állítom, hogy sem adót nem csaltam, sem közpénzt nem sikkasztottam. És ha egy politikusról kiderül, hogy törvényt szegett, húzzon a vérbe, ha maszopos, ha jobbikos, ha fideszes (hozzáteszem, hogy stb. mielőtt valamelyik agyas azzal jönne, hogy MDFnek/LMPnek/bárminek kampányolok.

Persze lehet azt mondani, hogy csak azért mert nem voltak ott, nem voltak döntési pozícióban, viszont innentől kezdve fikció minden ilyen vád.

Nem is láttam ilyen vádat. Egyelőre arról van szó,hogy bár közpénzekhez eddig nem fértek hozzá, az adóhivatallal, netán tulajdon szüleikkel kapcsolatban nem voltak túl kényesek. És ez alapján nehéz azt feltételezni, hogy a közpénzek lenyúlásának kísértésének ellent állnának.

Persze ha valaki a cégében adót csalt, vagy szabálytalan volt, azt meg kell büntetni, legyen az jobbikos, vagy esetleg MSZP-s. Na de ehhez a pártjának ugyan mi köze?

Érdekes a maszop-mentegetőzést jobbik-fanektől olvasni. Maga Mesterházy is mondhatná, nincsenek korrupt közösségek, csak korrupt személyek. A Jobbik becsületes emberek értékalapú közössége. Nem cseng egy kicsikét ismerősen?

Egy valamit azért jó lenne tisztázni. Aki a jobbikot támadja az az MSZP-Fidesz kettőst támogatja.

Nincsen MSZP-Fidesz kettős, ez a Jobbik kétségbeesett összemosási kísérlete. Jelenleg mindhárom valószínű bejutó a másik kettőre mutogat, hogy összejátszanak. És ez messze az MSZP-Fidesz viszonylatban a legvalószínűtlenebb.

Szóval ha nem Jobbik, akkor Fidesz, vagy MSZP?

Én a magam részéről Fidesz-kormányt várok (húsz éve). De a másodlagos preferenciám se a Jobbik, pláne nem az MSZP, ha a Fideszt holnapra eltüntetné David Copperfield, valószínűleg az LMP-re szavaznék.
Előzmény: cspetiiii (127)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 167
de nem ócsárolni, hanem egyszerűen jobbnak lenni az már nem megy!
Előzmény: Törölt nick (166)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 166
nos, most lényegeset mondtál:

senki sem azzal akarja Orbánt lejáratni, hogy különb nála, ez valóban érdekes...

Ha félretesszük minden párt emberi tényezőit, és az azokból eredő óvhatatlan hibákat és összehasonlítjuk Vonát, Gyurcsányt, és Orbánt, bizony mi marad?

csak a szánalmas személyeskedő ócsárolás, mást nemigen lehet szembe állítani.

Volt Orbánnak is jó néhány meggondolatlan mondata, de ezt mindegyiknél fel lehet róni asszem.

Előzmény: Törölt nick (165)
sashimi Creative Commons License 2010.03.30 0 0 160
Helyesen:

re-gedman:

Nem semmi össztűz...

Tegye fel az a kezét, aki emlékszik ilyen mértékű lejárató kampányra az elmúlt 20 év során?

Ez semmi ahhoz kepest ami akkor kovetkezik majd be, ha a fidesz kerul hatalkomra es a talpig becsuletes es feddhetetlen multu Simicska Lajos veszi at ujra az APEH iranyitasat, esetleg Varhegyi exallamtitkar kozvetlen felugyelete alatt.
Bizony egy-ket rendkivuli ejszakai muszak eleg lesz ahhoz, hogy az APEH osszes szamitogepe tele legyen a Jobbik vezetoit dehonesztalo informaciokkal.
Előzmény: sashimi (159)
sashimi Creative Commons License 2010.03.30 0 0 159
i[][Nem semmi össztűz...

Tegye fel az a kezét, aki emlékszik ilyen mértékű lejárató kampányra az elmúlt 20 év során?

Ez semmi ahhoz kepest ami akkor kovetkezik majd be, ha a fidesz kerul hatalkomra es a talpig becsuletes es feddhetetlen multu Simicska Lajos veszi at ujra az APEH iranyitasat, esetleg Varhegyi exallamtitkar kozvetlen felugyelete alatt.
Bizony egy-ket rendkivuli ejszakai muszak eleg lesz ahhoz, hogy az APEH osszes szamitogepe tele legyen a Jobbik vezetoit dehonesztalo informaciokkal.
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 158
tudod az elmúlt 8 évben történt egy s más, aminek fényében már másként látunk dolgokat.

Ha azt nézem, hogy Orbánék kormányra kerülvén sikerüktől lerészegedve, hibázva de mégis tűrhetően kormányoztak, és néhányuk emberileg meg is csúszott a hatalom adta lehetőségeken azért a megmaradtak " beértek"!

Beértek a kétszeri pofára ejtéstől is, és azóta 8 éven át szakadatlanul hányják a szemükre minden apró bűnüket!

Főként abban hibáztak, hogy azt hitték csak kormányozni kell, és elég teljesítmény az, hogy az unióhoz csatlakozást készítgetik elő. Nos, akkor még Vona sem tudta, hogy ez kevés lesz, vagyis semmi nyomát nem láttam annak, hogy figyelmeztette volna Orbánt és a Fideszt, hogy változtatni kellene. Semmi nyomát nem leltem annak, hogy aktívan megpróbált volna valamit tenni Orbán mellett a hazájáért.
Érdekes módon Vele meg sem próbálta, hanem egyenesen elment saját pecsenyét sütögetni!
Számomra akkor lenne hiteles a Fidesz nem tett semmit felkiáltás, ha egyetlen jelét látnám, hogy valaha is érte haragudott volna és nem ellene!

Tudod jobbikot az elején valóban úgy kritizáltam, hogy bíztam benne, hogy meggyőz. Érte aggódtam, később érte haragudtam...ma már azért, mert biztos vagyok abban, hogy hülyének néz rengeteg benne bízó reményvesztett embert!
Előzmény: cspetiiii (155)
Nagulnov Creative Commons License 2010.03.30 0 0 157
Ez gondolom elsikkadt.:) Talán mert árnyal.:)

Tamerlán:

Érdemes
FIGYELMESEN elolvasni
ezeket a nol (topicnyitó) és az origo (1, 6) idézeteket, mert megláthatjuk, milyen szépen dolgoznak a szerzőik.

Szóval,
a cím: "Adóproblémás Jobbikos vezetők?"
"Nincs minden rendben a Jobbik vezetőinek cégeivel"

1.)
A cikkekben szereplő ADÓPROBLÉMÁS cégek - 3 (három) cég
Magyarok Lapja Kft. (Novák, Szabó, Schön)
Hun Média Kft. (Novák)
Kárpátia Műhely Bt. (Zsiga-Kárpát)

2.)
A cikkekben szereplő ADÓPROBLÉMÁS cégekhez köthető jobbikos vezető - 4 (négy) fő
Novák
Szabó,
Schön,
Zsiga-Kárpát

Természetesen ez a 3 cég, illetve ez a 4 fószer JOGOSAN EKÉZHETŐ adózási szempontból.
DE
a derék nol meg a derék origo (és velük a szintén derék topicnyitó)
nem elégszik meg ennyivel.

Nagyon ööögyesen belekomponálnak a cikkeikbe
olyan cégeket és olyan jobbikos vezetőket, akik NEM IS ADÓPROBLÉMÁSAK.

3.)
A cikkekbe belekomponált, NEM ADÓPROBLÉMÁS cégek - 4 (négy) cég
Magyar Hírek Kft. (Vona, Szegedi)
Bors Vezér Műv. és Hagy. Egyesület (Szegedi)
Étek Press Kft. (Pősze)
Ismeretlen nevű médiareklám cég (Silhavy)

4.)
A cikkekbe belekomponált, NEM ADÓPROBLÉMÁS jobbikos vezető - 5 (öt) fő
Vona,
Szegedi,
Pősze
Silhavy
Staudt

És még mondja valaki,
hogy a nol-nál, meg az origonál nem tudnak szépen dolgozni...
(:–(((
jobbhorog Creative Commons License 2010.03.30 0 0 156
Egyébként lehet a Jobbikot szapulni.

Azok az alacsony iskolázottságú észak-magyarországi volt MSZP-szavazók, akik a Jobbik mostani tömegbázisát képezik, ezt már nem hallják meg. A jobbikot a maradék 11 napban már nem lehet kinyírni. Majd a rákövetkező 4 évben egymás torkának esnek és kinyírják magukat. Éppúgy, mint Gyurcsány szűk köre és a többi MSZP-s.
cspetiiii Creative Commons License 2010.03.30 0 0 155
Nagyjából egyetértek.

Az egyetlen gondom velük, hogy a rendszerváltáskori gigamutyiban ők is ugyanúgy ott voltak, és benne voltak/vannak.

Múltkor láttam erről egy dvd-t, nem semmi pénzek vándoroltak ám ott. A mi zsebünkből az övékébe. Na meg a közösből. Nem volt ott különbség egyik vagy másik párt javára. Aki közel volt a tűzhöz nagyot markolt. Ugye nem kell részleteznem.

Na ezt a pénzt kérnénk vissza, természetesen kamatostul, meg a piacokat, aztán jöhetnek akár ők is felőlem.

Amúgy igaza volt a Fletónak amikor a Fidesz öszödi beszédét hiányolta. Én minden rendszerváltó párttól várnék egy hasonlót.
Előzmény: Törölt nick (143)
toloba Creative Commons License 2010.03.30 0 0 154

A topik elején ott vannak a Jobbikosok cégei, mind a mélymagyar életérzésre alapul üzletileg...
Előzmény: Akarkij (152)
toloba Creative Commons License 2010.03.30 0 0 153
Én bírnám...
Előzmény: nyugatioldal (151)
Akarkij Creative Commons License 2010.03.30 0 0 152
Nem tudja elhozni a kánaánt, de ez nem is célja. A parlamentbe kerülés és a másik két párt táborának aktivizálása a céljuk. Ennyi, nem több.

Ügyesen ráharaptak egy olyan réteg igényeire, amivel nem nagyon foglalkozott egyik párt sem. Kb. mint a jobbik taxi, meg a turulos boltok. Üzlet az egész.

Viszont meg kell hagyni, ebből a szempontból nagyon ügyesen csinálják, a nyilasbarbival együtt.
Előzmény: cspetiiii (146)
nyugatioldal Creative Commons License 2010.03.30 0 0 151
Igen, ez tényleg az.

Lehet, hogy tényleg lehet más a politika?
Előzmény: toloba (147)
toloba Creative Commons License 2010.03.30 0 0 150
Aha...
Előzmény: Törölt nick (148)
toloba Creative Commons License 2010.03.30 0 0 147

Mit szólsz, hogy az LMP-ről még semmi...pedig abban biztos vagyok, hogy vannak akik lázasan kutakodnak...
Előzmény: cspetiiii (139)
cspetiiii Creative Commons License 2010.03.30 0 0 146
Egyetértek, manapság tényleg ilyen a politika. Sőt az egész társadalom, és nem csak nálunk, máshol is hasonló a helyzet. Kizsákmányolás, elnyomás, csalás, trükkök milliói....

A változás viszont érik. Egyszerűen nincs hova tovább.

Lehet hogy nem a jobbik hozza el a Kánaánt, de legalább elindult valami, és az elmúlt évtizedeket tekintve már ez is valami. Én csak és kizárólag ezért támogatom őket.
Előzmény: Akarkij (142)
toloba Creative Commons License 2010.03.30 0 0 145
Elolvasnád a topik elejét? Kösz...
Előzmény: Törölt nick (144)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 143
van a hazádnak energiája arra, hogy kipróbálja azt, hogy a jobbik mennyivel tud vagy akar kevesebbet illetve többet lopni a többinél?

mert én nem szeretném, ha a jelenlegi helyzetben ezt próbálgatnánk!

Előbb talán nem az IMF pénzén, nem annak tartozva kellene a bendő mélységét mustrálni!

amúgy van igazad: tudjuk melyik párt lop a legkevesebbet és kormányoz a többiekhez képest jobban! És tapasztalata is van már, az összes politikusa kereszttűzben van évek óta, nincs az a stikli ami ki ne derült volna---------

tehát még próbálgatni sem kell.
Akarkij Creative Commons License 2010.03.30 0 0 142
Én hiszek abban, hogy vannak tisztességes emberek minden pártban, illetve környékén. De a pártok elitjét - mint írtam - piti trükkös bűnözőknek tartom. És nem az esélyről beszélek, hanem - ha már a jobbik épp a téma - hogy baromi képmutató és szemforgató a stílus, ahogy a vérbefikáztak mindenkit, azt szép lassan kiderül, hogy pontosan ugyanolyan az elitjük.
nyugatioldal Creative Commons License 2010.03.30 0 0 141
Lehet olyan párt, mely kevesebbet lopott eddig, de lehet, hogy csak azért, mert nem volt lehetősége többet lopni...

Nem?
nyugatioldal Creative Commons License 2010.03.30 0 0 140
Hát, eléggé így tűnik...
Előzmény: Akarkij (136)
cspetiiii Creative Commons License 2010.03.30 0 0 139
Amúgy is mindenki lop, meg trükközik ebben az országban. Erre szocializálódtunk az elmúlt 60 évben. Kivétel talán a Zuschlag Jani, mert ő a rendszer áldozata. Zárjunk mindenkit börtönbe? Na de kinél lesz a börtön kulcsa?

Tényleg ennyire elképzelhetetlen, hogy van olyan politikus aki nem lop, vagy legalábbis jóval kevesebbet, mint a mostaniak?

Lehet hogy egyszerű naivság, vagy idealista vagyok, de én hiszek ebben. Mármint hogy van ilyen politikus/párt.

Ha lehetőséget sem adunk senkinek soha nem tudjuk meg.

Előzmény: Akarkij (130)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 138
amelyik bolha azt hitte, hogy felökleli a mamutot....
Előzmény: Törölt nick (135)
spooler Creative Commons License 2010.03.30 0 0 137
Visszab@sztok?

Te, meg a Fidesz..???

Édes....
Előzmény: Törölt nick (120)
Akarkij Creative Commons License 2010.03.30 0 0 136
Számomra a jobbik elitje is ugyanolyan piti trükkös tolvaj, mint a többi párt vezetősége - csak ők még nem jutottak be a parlamentbe. Ennyi a különbség.
Előzmény: Törölt nick (133)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 135
Annyira szánalmas az erőlködésed, ahogy bolhából próbálsz elefántot csinálni, de az csak marad bolha a parlamenti mamutok mellett továbbra is.
Előzmény: Törölt nick (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!