Keresés

Részletes keresés

mociga Creative Commons License 2010.03.27 0 0 447
Ezt én arra mondtam, hogy mit is mondott Bajnai azokról a bizonyos adatokról, közokiratokról és az abba való bizonyos pártnak nem betekinthetőségéről. Na mindegy...............
Előzmény: Törölt nick (421)
trashr5 Creative Commons License 2010.03.27 0 0 444
Pártot csak az ügyész keresete alapján lehet feloszlatni.Van itt olyan bátor ügyész?
meret99 Creative Commons License 2010.03.27 0 0 439
Még a GÁRDÁt sem tudták feloszlatni! Igény van rá, tehát inkább üzletet kéne csinálni:D
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 433
Mi van, Téged is felhívtak? :DD
Előzmény: Törölt nick (430)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 429
"A tikosszolgálatok már csak olyanok, hogy a konkrét erdményeiket kevesen ismerhetik meg."

Ezt nem is vitatom, de az ő eredményeiket még a rendőrség, meg az ügyészség sem nézheti meg soha. Így az egész egy öncélú, haszontalan, de roppant költséges komédia.
Előzmény: Törölt nick (427)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 425
Na azért mondjuk nem volna kár. Idén 20 milliárdot kapott a költségvetésből az NBH az 1200 alkalmazottjára, de még soha semmit nem tettek le az asztalra.
A BKV-val kapcsolatban is nagyon sokáig megfigyeltek mindent, csak éppen semmit nem adtak át a rendőrségnek.

20.000.000.000.- forint. / év , 1200 alkalmazott.

Mi a xar kerül egy ilyen hazai gyártású James Bondon 16 millió forintba évente?

És mit kapott az az alig 2,5 millió adófizető a 8000 forintjáért?

1 egész Benkő Gyurit varázstelefonnal?? :DD
Előzmény: Törölt nick (419)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 421
"Persze ők abszolúte nem ismerik a jelen helyzetet."
Dehogynem ismerik. Zázrivecz már az önkormányzati választásra készíti be a híveit.
Eladták ezt a hülyeséget, hogy nyerhetnek egyedül, meg a fidesz veszélyezteti az ő 2/3-kat, meg szebb jövőt.
Lesz qrva nagy csalódás április 11.-én, meg keserűség, meg "választási csalás" és nyomják tovább a "szebb jövőt", ami "a fidesz hibájából nem jött el azonnal".

A jövő ennél tényleg már csak szebb lehet, de azért megint kell dolgoznunk pár évet. Nekünk nem fog már annyira fájni, mert nem most kezdünk el dolgozni.
Előzmény: mociga (405)
mociga Creative Commons License 2010.03.27 0 0 418
Értem én tényleg valami ilyesmi. De kérlek Te is kontrolláld, hogy törölték-e... (380-as versenyzőt) ;-))

1. Kivánjuk a sajtó szabadságát, censura eltörlését. ;-)))))))))

Jókat mosolygok, nevetek... Vidám vagyok, mert ennek oszt vége lesz mint a botnak.
Előzmény: Törölt nick (385)
mociga Creative Commons License 2010.03.27 0 0 405
Tiszta proletár forradalom.. Tudod akik csak a láncaitkat veszthetik. ;-)

Na nem ilyen egyszerű ez. De tényleg elég nagy a szar ahhoz, hogy bármi megtörténhet. Én különben a Jobbikot kormányképes erőnek tartom. Tartalmilag mindenképpen. Persze ők abszolúte nem ismerik a jelen helyzetet. (A FIDESZ sejti :-(() Anyám elmesélte mi is történt 45 után az országban. A romokból lelkesedésből együtt újjáépítették 4 év alatt az egészet.... Na mindegy.. Na azért akkora szarban csak nem leszünk, legfeljebb ha betiltják a Jobbikot. ;-)))))))))
Előzmény: Törölt nick (393)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 402
"És a programok alapján úgy fest, hogy normális szakemberei is csak neki vannak."

Egyelőre csak a pénzügyminiszter jelöltjüket ismerjük, de a tapasztalatait ő is az MSZMP-ben gyűjtötte.
Előzmény: Törölt nick (396)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.27 0 0 391
"ott a lehetőség hogy demokratikusan a hatalomba (és ne ellenzékbe) szavazzák a Jobbikot."

Igen. Amikor jön a VONAt, ott a lehetőség, hogy az ember elé lépjen, de valahogy mégsem. :D
Előzmény: Törölt nick (389)
mociga Creative Commons License 2010.03.27 0 0 387
:-))

Nem de kőkeményen veszélyeztethetik ezzel a FIDESZ-KDNP abszolút többségét (50%<) Szerintem ez az egész egy közröhej... Nem lehet betiltani MO-n pártokat, nem. Ez nem az az ország, nem és nem!!!
Előzmény: Törölt nick (374)
mociga Creative Commons License 2010.03.27 0 0 373
Na szóval a szélsőségekről. Meg a betilthatóságról. A világ beteg s benne pláne mi magyarok is bizony. A magyarok szó és dalnyilai elkezdtek keményen dolgozni és gondolkozni, hogy együtt a világgal is dejódejódjuljunk esetleg meg. (??)
Mert egyedül bizony nem megy!!!

Na itt egy ún. szélsőséges megnyilvánulás..
Előzmény: Törölt nick (357)
mociga Creative Commons License 2010.03.26 0 0 356
Boccs!! Rendet nem tenni kell, hanem rendet fenntartani és biztosítani kell. Aminek alapvető alapja a béke és bekés toleráns magatartás. Azaz. Nem támadok pl. olyan emberekre, akik leülnek a fűre rendfentartási célzattal , mert hogy nem volt engedély vagy mi a lófasz. Nem kezdek el fejmagasságban lövöldözni könnygázgránátokkal és gumilövedékekkel. Amíg nincs rombolás, fegyvertelenül odamegyek és beszélek az emberekkel, hogy most itt útban vannak és jobb lenne ha elmennének. Sosem felejtem el, mikor az OECD csúcs volt Sidneyben és egyszál rövidujjú ingben ott áltak sorfalat a rendőrök a kordonok mögött és a kordonbontogatók kezésre csapdostak szorgalmasan a gumibotjaikkal. Tökéletesen kezelték a helyzetet. Na már most az agresszióra agreszió a válasz. Nem éppen békés manapság a mi rendőrségünk. Oda megy egy ember a pajzsos bukósisakos rendőrhöz puszta kézzel egy ember. Mert haza akart menni. És mikor nem engedték át, meglökte pajzsát az egyik rendőrnek. Abban a pillanatban kivették bevitték. A vád meg az volt, hogy hatóság elleni erőszak. Jajj!! Te atya úristen. :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Előzmény: Törölt nick (336)
mociga Creative Commons License 2010.03.26 0 0 341
Én csak azt vázoltam fel, (egy kérdéssel) és úgyis kezdtem, hogy és mi van ha esetleg hazudott. Nagy kaland effektus alapon. Semmi. Én már meg is bocsátottam. Érted? Tolóbálók meg erőlködjenek. Az "ördögi" részletekben. ;-)
Előzmény: Törölt nick (330)
csabi37 Creative Commons License 2010.03.26 0 0 335

Ebben van rengeteg igazság, DE milyen áron volt ez a " nagy jólét " ?

Segíjkéből, most is azt nyögjük+az azóta felvetteket!

Előzmény: Törölt nick (329)
mociga Creative Commons License 2010.03.26 0 0 333
Ha LB ítélet lenne a Jobbik betiltását elrendelve, szerinted ebben a már amúgy is szerencsétlen országban mégis mi történne most!?!?!? Tudod az utcákon, a tereken.....

Boccs, hogy ilyen érthetetlen vagyok. :-((
Előzmény: Törölt nick (326)
mociga Creative Commons License 2010.03.26 0 0 328
Mit szimatol ki? Nem volt nála jogsi sem, csak fosott a jogkövetkezményektől, hogy anélkül vezetgetett. Én értem. Te nem? Az már olyan 50-100 ezres büntetési tétel. Ennyi. Szerintem. Igen hazudott. A saját maga érdekében is. Szar ügy lenne, ha éppen most elővenné a rendőrség még ezen ügyben is. Nem!?
Előzmény: toloba (321)
mociga Creative Commons License 2010.03.26 0 0 324
És szerinted sokan nem lennének úgymond kissé mérgesek, ha ....... (??) Ejnye-bejnye emberek. :-(( (Mi folyik itt?)
Előzmény: Törölt nick (319)
JEFFREY Creative Commons License 2010.03.26 0 0 323
 A Célpontban meg egy öreg szoci szavazó azt mondta, hogy Kádár meg Rákosí is jobb volt, de most a jobbikra szavaz. Egy másík ídős asszony meg azért szavaz a jobbikra, mert Orbán mindent eladott. Mindenki arra szavaz akire akar nem lehet azt megtíltani, gondolom a jobbik sem határolódik el a szoci agyhallottaktól.
Előzmény: Törölt nick (297)
toloba Creative Commons License 2010.03.26 0 0 322

Olvasom, Pintér eladta a biztonsági cégét...
Előzmény: Törölt nick (317)
toloba Creative Commons License 2010.03.26 0 0 321
Húha, ez aztán mosdatás a javából...

Amikor rákérdeztek nála, hogy a képviselői igazolvány helyettesíti-e a jogsit, úgy makogott, öröm volt nézni...kiderült, hogy azt sem lopták el.
Lesz olyan szemfüles újságíró aki kiszimatolja majd, hogy hol és mikor cserélik neki, ha cserélik...mongyuk a Célpont...
Előzmény: Törölt nick (287)
mociga Creative Commons License 2010.03.26 0 0 320
"de az a politikai térfél formálisan még foglalt."

Jó gondolat. De csak formálisan szavakban elvekben foglalt. A FIDESZ is bepróbálkozott a maga módján oda, de a helyzet az, hogy HrisztiKrisztiék oda iszonyat erővel benyomultak. És ez is okozza itt most ezt az elképesztő zűrzavart. És ezért vannak ilyen betiltósdik is. Nem kell félni, nem fog fájni. Vagy sokaknak mégis? (??????)
Előzmény: Törölt nick (306)
Lángoló Vörös Zászló Creative Commons License 2010.03.26 0 0 318
Pont ennyi tagja volt az MSZMP-nek is! :-)
Nem megy?
Előzmény: mociga (309)
kátyja Creative Commons License 2010.03.26 0 0 313

Hát nem ez folyik?:)))

Előzmény: toloba (303)
ISFC Creative Commons License 2010.03.26 0 0 312

"rálőttek a SOTE épületére. Mi van itt????"

Szegény vidékiek eltévedtek, nem találták a rendőrpalotát.

Előzmény: Törölt nick (298)
Lángoló Vörös Zászló Creative Commons License 2010.03.26 0 0 310
Nézd, én megértem amit írsz, de:

Magyarország, ma is egy félfeudális társadalom, a jobbiknak pedig nincsenek feudumai ebben a rendszerben. Csak egy gyalog volt, amire szükség volt az MSZP legyőzéséhez, de jelenléte már zavaró.
Ami pedig a te (és az én) szavazatom illeti: mégcsak parasztok sem vagyunk ebben a jatszmában.
Előzmény: mociga (281)
mociga Creative Commons License 2010.03.26 0 0 309
Azért egy 460.000 választós pártot EP választás, szerintem már van az majd 900.000-es is jelenleg, nem ám úgy csak oszlatgatunk, mert az már nem megy. Már ha ebben a csodálatos országban, ami a hazám, egyáltalán még van demokrácia. "Uraim. Tetszettek volna forradalmat csinálni." (Antall József) Ezt akarják? Nemtom, de ha a Jobbikot betiltja az LB, akkor bizony az lesz a jelen aktuális politikai helyzetben. Ebben tutti biztos vagyok. :-((
Előzmény: Törölt nick (300)
toloba Creative Commons License 2010.03.26 0 0 308
Hát, soxor...
Előzmény: Törölt nick (305)
toloba Creative Commons License 2010.03.26 0 0 303
Valaki bukott a vizsgán...jön a rendkívüli állapot, a Jobbik kívül marad a Parlamenten...
Előzmény: Törölt nick (298)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!