..és keresd meg a reklámozókat, hogy tovább ne hirdessenek az Indexen, mert megbízhatatlan a működése. Továbbá keresd fel e-maileddel a Reklámszövetséget és a fogyasztóvédelmet.
Kérem, az alábbi néhány sort továbbítsák a kft vezetőségének, mivel netes oldalukon nem találtam hozzájuk vezető emailes elérhetőséget.
A kft által az Index.hu fórumán elhelyezett reklámja valószínűleg gyér, szíkes talajra hullik annak következtében, hogy a fórum oldalai meglehetősen rosszul müködnek, napi szinten sorozatban elérhetetlenek. Gondolják meg, hogy érdemes-e egy rossz műszaki háttérrel rendelkező, a felhasználóknak gyakorta sok bosszúságot okozó internetes oldalba reklám címén pénzt ölni. Néhány, a rossz paraméterekkel rendelkező site-tal foglalkozó topik:
Bármelyik webfejlesztő futtat egy httpd-t a gépén, hogy megnézze a localhost-on, mit alkotott. Még én is, amikor hozzányúlok egy weblaphoz, pedig nem is vagyok webfejlesztő. De miért nem jó az adblock, minek a névfeloldást félrevezetni?
a) amióta újpéteri bevezette az új seggületet, azóta nem látogatom az index kezdőlapját, csak a fórumot, b) de onnan is már rég kibannoltam az összes reklámot.
Csak ahogy ma jártam, meg a múlt héten több alkalommal: 1. Belépek a fórumba. 2. Választok egy fórumot. 3. Választok egy topicot, ezeket kattintással. 4. A topic nem töltődik be, oldalbetöltési hiba [közben netes rádiót _adok_, az szól]. 5. Megfrissítem az oldalt, visszajön a Fórum kezdőoldal. 6. Itt jön a 2.lépés és a 3. 7. A topic nem töltődik be, mert "nincs jogosultságom a kért művelethez" vagymi. 8. 1-7 lépésig megint. 9. Elmegyek máshova fórumozni, később visszajövök, és 10. 1-8 lépésig gyakorlok.
Ezek után az, hogy eközben nincs reklám, egy felüdülés.
Nem kell ezt bannolni, a legtöbb be sem töltődik, mire elolvasom az oldalt. Kedvenceim azok a hirdetések, amik nagy közérdeklődésre számot tartó cikkek előtt van becsempészve egy egész oldalra. Betöltődik a helye, majd alatta a link, hogy tovább a cikkre, amit én szépen meg is kattintok. Az ilyen reklám jöhet bőven, ezzel mindenki jól jár: a megbízó fizet a helyért, a felhasználót nem idegesíti a sok blődli. Ezzel együtt a Flash Player jól működik a gépemen, máshol nincs ez, bár igyekszek ezeket a helyeket elkerülni. Igaz, hogy aki flash-t rak az oldalára, az bármire képes, még akár visszafelé simogatni is egy macskát.
Azért, mert egy szolgáltatás ingyenes és bárki adott keretek közt igénybe veheti nem kell, hogy szar legyen, ha meg szar, attól hogy ingyenes még reklamálhatok, bár kétségtelen tény, hogy valóban nem kötelező igénybe venni. Gondolom, te örülsz amikor nem műxik ez a dolog, amikor épp beszélgetnél kicsikét a viszonylag megszokott társasággal...
ráadásul ingyenes, tehát minden klikkel és reloaddal csak növeled a reklámozók számát és a hirdetési felületet, mert kattogtatás/látogatás alapján hirdetnek.
Tényleg vacak dolog, ha valaki kérdez, az ember hosszasan válaszol, nem nyomott Ctrl-A, Ctrl-C kombinációt, aztán elröppen a hozzászólás. Meg az is idegtépő, amikor fél percet kell várni, hogy megjelenjen az oldal.
Tényleg vacak dolog, ha valaki kérdez, az ember hosszasan válaszol, nem nyomott Ctrl-A, Ctrl-C kombinációt, aztán elröppen a hozzászólás. Meg az is idegtépő, amikor fél percet kell várni, hogy megjelenjen az oldal.
"és keresd meg a reklámozókat, hogy tovább ne hirdessenek az Indexen, mert megbízhatatlan a működése. Továbbá keresd fel e-maileddel a Reklámszövetséget és a fogyasztóvédelmet."
Mivel sztem reklámokból tartják fent leginkább ezt az izét, az gondolom, hogy majd ha a reklámozók szólnak, hogy ez így nem frankó, akkor lehet a nagyobb baj. Ugyanis azoknak az az érdekük, hogy egy használható és látogatott site-on legyen a reklámjuk, tehát, ha én óbégatok, áttételesen az Indexérdekében is teszem...
Na ja. Ma este új, számomra eddig ismeretlen hibaüzenettel talákoztam. Valamilyen hurokról rinyált az index, amibe bekerült. (eddig főleg az Internal Server Error volt csak ismerős)