A topik megalakulásának apropója elsődlegesen az, hogy összefogja a Fuji s5600 topikban kialakult lelkes társaságot, akik közül többen különböző DSLR-re váltottak/tunk, így az "anya topikba" ritkábban szólnak/unk. Itt bármilyen kompaktos, DSLR vagy egyéb géppel rendelkezők hozzászólása, képe megfér! Lényeg a társaság, a jó hangulat és a fotózás szeretete! Jó lenne a társaság által felhalmozott tudást, tapasztalatot egymással megosztani. Írjatok bátran bármilyen fotós témáról, gondolatról, küldjetek nyugodtan képeket. Itt semmit sem ciki megkérdezni, ha tudunk segítünk! Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a virtuális társasághoz tartozni!
üdv, eladó egy 2012. nyarán vásárolt oloclip 3 in 1 lencse dobozzal, minden tartozékklal iphone 4/4s készülékhez kihasználatlanság miatt. első tulaj vagyok, számlám ia van - ha kell.
a lencsék kifogástralan állapotban vannak, kérésre velük készített képeket tudok küldeni.
megtekinthető/kipróbálható szolnokon, illetve előzetes egyeztetést követően budapesten.
Természetfotó: nagy/ kisvad, természet, növények, madarak.... messze,közel. Ez a célom!
Van egy D3200-as vázam, egy 18-55 Kit , egy 55-200 obim.
Úgy érzem ez kevés, illetve szeretnék kiülni és várni, várni míg jön a megfelelő alkalom, hogy előbujjon a bika, ehhez ezek a fókusztávolságok kevesek, vagy nem lesz elég, ezért gondoltam egy nagyobbra.
Ehhet szükségem lenne tanácsra, mire figyeljek, mit vegyek, és mit ne vegyek.
Ezekre gondoltam, (persze nem az összeset, hanem egyet a sok közül):
kedves fotósok hátha tudtok nekem segíteni. Múltkor láttunk egy híres fotóst müpában és nem jut eszembe a neve. Ilyen nagyon alacsony, kicsit törpe férfi (kb. 140 cm), inkább idősebb, nagyon jellegzetes arca van, picit feminin. Van haja, nem SZipál. Ki ő? Köszi a segítséget!
Hello!!! Nézzétek meg ezt az oldalt! Egyszerűen, gyorsan és ingyen készíthettek fotómontázsokat, képeslapot, címlapot és egyéb vicces cuccokat. http:// www.writeonit.org/hu/
Ingyen, magyarul és publikálhatod is az oldalon vagy a sajátodon is! Ha tetszik, írj róla egy pár sort a blogodban, hálásak lennénk :-))) http:// www.writeonit.org/hu/
Részemről örülök, hogy idetaláltál, Kolléga Úr! :) Dícséretben részesítelek a végigolvasásért! ;)
Kicsit pang a topik, de egyébként többnyire jófej s5600-as múltú fotósok vannak a háttérben. Meg, akik még más nyomon idetaláltak. :) Majd meglátjuk mi lesz itt.
Egy kis önreklám. Beadtam a derekam és egy saját fotó blogot indítottam. Szeretettel látok mindenkit! Azért majd ide is írogatok, ne izguljatok! :D :D :D
ezen már én is gondolkodtam, de szerintem nem írnék sűrűn. így a barátokon és ismerősökön kívül a többi látogató elmaradna idővel, mikor azt tapasztalják, hogy nem frissül. szerintem.
a közös blogos dolgot elvetettük? igaz azóta megjelent a spottr.hu, de szerintem lenne még létjogosultsága. más témák, más stílus... majd beszéljünk erről.
egyelőre itt "blogolok". azért, hátha más is kedvet kap megosztani fotókat, egyebeket. hajrá-hajrá! :)