Lehet lopni, csalni, hazudni, felelős soha nincsen.
Ha valaki bajban van, majd az állambácsi segít.
Itt nagyon egyszerűen rendet lehetne rakni, de akkor a rendrakó lenne az Antikrisztus. Naponta kéne tömegtüntetéseket szétverni. Sokan rosszul járnának...
Éppen ezért nem fog semelyik párt semmit csinálni.
Ezt nyilván a Fidesz is nagyon jól tudja. Csak hát nehéz lehet a liberáknak felfogniuk, hogy kész, vége, finito. Úgyhogy most lázasan képzelődnek, hogy ha már a szocik vérét nem tudják tovább szívni, gazdaállatot váltanak.
Egy kedves fideszes olvtársunk kifejezte abbéli reményét, hogy a Jobbik bejut a parlamentbe, "legalább elválik a szar a májtól". Értsd: a nácik és a fideszesek. Én csatlakozom hozzá. Jót tenne a Fidesznek mindenképpen.
én inkább azt látom, hogy gyf próbálja kóstolgatni az szdsz-t
az szdsz-nek egyetlen esélye, hogy a teljes lakosság körében közel 70%-os népszerűtlenséggel rendelkező gyurcsányt visszavonulásra késztetik.
az mszp érdeke egy gyors min.eln. csere, és egy azonnali intézkedési terv, és az szdsz-szel egy másik koala.
sajnos , az a veszély, hogy nem mernek(mszp) bátran lépni, az szdsz így is úgy is pozitívan jön ki ebből a (fidesszel együtt), és növeli annyira a népszerűségét, hogy bejuthat a parlamentbe
meg van az a veszély, hogy az új min.eln. fogja erodálni az szdszt.
csak egy új választás, és várhatóan az ellenzéki szerep tudja az szdszt visszavezetni a helyes útra. azaz 4 év kellene az építkezéshez
figyelj kollega, radkeresek es kivesezem a cikkedet, megigerem. viszont a patas ordoggel szemben nalam tobbre mennel nehany koronausztatos poennal. ez a szolobanyasz erveles olyan tre. hagyjuk meg bolgarurnak, jo...
Erről írtam is egy Malit és Weklert (tudod, hasonló állami szőlész, mint Orbán, csak őt le szokták váltani nemtaggyűlés esetén a funkcióiból) leleplező cikket anno. Azóta megszűnt az Ormánságban ez a módszer. Orbán viszont még regnál, igaz, csak a Fideszben. Na ez a gond vele és a Fidesszel - sok egyéb mellett.
mondtam en, hogy liberalis? eppen az a baj veletek, hogy porcukorert meg lisztert fedezik fel magukban a szavazoitok a szabadelvuseg melyen rejlo eszmeiseget ...