Azért valóban érdekelne, hogy hogyan áll ez az ügy? Megtörtént-e a feljelentés, vagy maradt a figyelmeztetés szintjén, mert a maffia elérte már az igazságszolgáltatást is és a Veresekről kiderült, hogy ők "egyenlőbbek"?
A kormánypárti médiára nem számíthatunk az tuti, mert agyon fogják hallgatni, ha netán lesz következmény, de ma már szerencsére nem csak ők vannak a porondon!
A rendőrök kődobálása is bűncselekmény, azonban, szertném tudni, hogy kik is dobálták a rendőröket kővel? Hágy "tüntetőnek öltözött rendőr volt közöttük"?
Hát hogy zsinórban az enyhe túlzás, de talán elkezdődött valami. És ha megfelelő büntit kap a tojás és egyéb dobáló, akkor nem érzem jogtalannak a mocskos beszólások elleni fellépést sem, ugyanis azt is rühellem.
Nem tudom, észrevetted-e, hogy az elmúlt napokban zsinórban hozzák a bíróságok a kődobálókat illetően a súlyos börtönbüntetéseket és a nyilvánosságtól való eltiltást.
A beírásod pillanatában ezek már részben publikussá váltak , másrészt jelenleg is folyamatban lévő ügyekről van szó, úgy, hogy a művi felháborodásod és terelgetési kísérleted teljesen reménytelen.
Elvárható és biztos lehetsz benne, hogy becses személyed és védelmi gesztusaid ellenére a Veres-kölykök végre majd megtanulják, hogy nem ők fújják a passzát szelet. És ideje, hogy ezt a (kereszt)-atya, a pénzügyér is tudomásul vegye.
Az a meggyőződésem, hogy rossz lóra tettél, hacsak nem megbízásos vagy. :(((
Meg vagyok hatódva ekkora lovagiasság láttán! Még könnyezem is.
Elég különleges anyagból lehetsz gyúrva, mint a kommunisták, hogy fogadatlan prókátorává akarsz válni a maffiának...valszeg el lennének nélküled is.
Megfigyeltem egyébként, hogy a ballibben akkor erősödik fel a bíróság, az ügyészség, a rendőrség elleni lejárató ricsajozás, ha nekik nem tetsző ítélet, vagy végrehajtás történik: képtelenek elviselni a demokráciát, a törvényességet, az egyenjogúságot. Nem erre szocializálódtak.
Akkor boldogok, és ha kell, akkor tesznek is a cél érdekében, ha lehet fasisztázni, nácizni, gyűlölködni, antiszemitázni. Ehhez a demokratikus intézményrendszer útban van, tehát az elöbbieket le kell járatni, elbizonytalanítani.
Ehhez tartod te a gyertyát Veresék mocskos lepedője mellett állva.
Hát csak igyekezz! De vigyázz, mert a szr magasra fröccsen.
Igazad van abban, mindenkit "megillet a védelem". Semmi kifogásom az ellen, ha a Hágai Bíróságon is ellátod majd ennek a díszes kompániának a védelmét. Ha adhatok egy jó tanácsot. "készüljetek fel rendesen, mert nem lesz könnyű dolgotok, ha ezt a "díszes társaságot" meg akarjátok védeni a reájuk váró (amúgy méltán kiérdemelt ) súlyos büntetéstől. (nagyon remélem, ott már majd életfogytiglant fognak kapni, azt már kiérdemelték )
A "csúnya beszédért" max. ha 5 évet kaphatnak letöltendőt.
Pont azért van itt a helyem. Mindenkit megillet a védelem akit vádolnak, még ha gyilkos akkor is. Itt én vagyok a védő. Hogy ne legyen egyoldalú a szapulókör. Meg amúgy is ez 1 vitafórum.
A magyarázat, hogy nehogy kacsa maradj. Volt 1 ítélet amelyben az szerepelt indoklásként, hogy a kő az nem alkalmas emberi élet kioltására, ezért nem érdmel büntit aki dobálja. Ez 1 ilyen ország. És ilyen országban lehet beszólni a bírónak...:((
Így magas nekem, mint kacsának az eperfa. Szóval, mit is akartál mondani? Már ti. azon kívül, hogy folyamatosan OFFolsz, ti. itt a Veresek bunkóságáról beszélünk, te meg másról...oda kéne írnod, ahol másokat szapulnak! Ez itt a Veres-klán részére fenntartott hely.
Érdekes dolog lenne ha az vinné romlásba az országot, hogy valaki ocsmányul beszélt a bíróságon, és az hogy bizonyos alakok dobálóznak, köpködnek meg hasonlók az meg aszólászabadság része.
Azért az nem semmi, ahogy eljutsz odáig, hogy a bírónőt bunkózod le, mert a Veres egyik kölyke anyázott és maga után bevágva az ajtót -kirohant arról a tárgyalásról, ahol mellesleg ő képviselte a magánvádat.
Szerinted melyik az az ország, ahol díjazzák az efféle viselkedést?
Tényleg nem világos elötted, hogy ez az ember úgy nött fel, hogy ő, Csák Máté földjén ő az isten, neki bármit meg lehet tenni?
Amikor a HírTV felvételén rögzítették a pénzbehajtási kísérletet, mit is mondott a kisveres, amikor a büffés aggodalmaskodott, hogy ha ő most megfizeti a követelt több százezer forintot, akkor békén hagyják-e?
"Azt ÉN garantálom!" -mondta a maffiózócska.
Már ennek alapján le kellett volna csukni, hogy belezöldüljön, a kedves papának pedig azonnal lemondania!
Bocs, kedves sumani, de eddig rólad többet gondoltam ( mm. arról, hogy védenéd a diktatúrát? )
Lehet, hogy ebben is eltér a véleményünk, mm. hogy miről is szól ez a topic?
Eddig, abban a hit.ben voltam, hogy a "bunkóság" éppen arról szól, hogy mi az oka annak, hogy cc. 20 évvel a "genszterváltás" után ekkora "erőt" képvisel még ma is a diktatúra Magyarországon.
Emlékeim szerint, a diktatúra kiszolgálói (ha azokat is ide számolom, akik csak "egszisztenciális" okok miatt álltak ideiglenesen a diktatúra oldalára ) Magyarországon a felnőtt lakosság cc. 8%-át tette ki. (az igaz, mindenhol "meghatározó pozícióban" voltak, akárcsak ma is vannak. - olvasva a Fórumot, ez is azt igazolja vissza -)
Azt nem értem, hogy lehet még ma is ekkora "hatalma" azoknak, akik romlásba, pusztulásba vitték ezt az országot, a szülőhazánkat? Miért türjük el még ma is, hogy ezt tegyék velünk?
Kiszolgálni nem tudom ily távolról, legfeljebb védeni, ha támadják. De különben is ez a topik arról szól, hogy milyen érzékeny a tárgyalóteremben az őt ért sérelemre a bírónő, és mily kevéssé érzékeny mások, politikusok, balos közszereplők által elszenvedett inzultusokra.
Sajnos, vartamol nagyonis a dolgok lényegét fogalmazta meg, ami a topic "címével" hozza összefüggésbe a mai magyar helyzet kialakulásának okait, okozóit.
Vartamol nem a lényeget fogalmazta meg, hanem csakis a saját nézőpontjából jónak tűnő konklúziókat! :)
A pálya szélén pedig általában a cserejátékosok és a szurkolók vannak és természetesen a pályán a "kiválasztottak" rúgják a labdát, amíg el nem jő az igazolási időszak, amikor elküldhetnek ezt-azt, meg újakat igazolhatnak az illetékesek!
Apuka a sajtóttájékoztatón a kamerák és újságírók kereszttüzében pofátlanul letagadja és magyarázgatja, mi is történt.
Természetesen mindennek a HírTV, meg a MN az oka.
Belehazudik az emberek arcába és nem sül ki a szeme a nyomorultnak!
Jegyzőkönyv és tanuk örzik, hogy mi történt. Veres, a Gábor fiad elvesztette az önuralmát, mert úgy lett nevelve, hogy meg se próbáljon ilyen hiábavalóságot, mármint a Vereséknél szokásos norma szerint. A Veres vörös fejjel "A kurva anyátokat!" sziszegte, és rávágta a bírónőre a tárgyaló ajtaját. Mit csináljon, így szocializálódott. Aztán öcsi is felállt, és ő is bebszta az ajtót.
A szeretett, kedves gyerekeket a bírónő feljelenti.
Ennyi. Papa meg hazudik, ahogy megszokta. Védi a családot jó keresztapaként.
Tudod, ha csak a 2006-os választásra gondolok, abban nem szívesen vennék részt. (1991-ben éppen azért hagytam ott a "krédót", mert felfordult a gyomrom attól, amit ebben az országban "politika"-ként? míveltek. ) Az a nyolc millió jobb, ha nem is tudja mi is folyt itt a színfalak mögött, mert akkor, valóban "patakvér folyna ebben az országban". Habár, az eredményből mára már ki következtetheti. (reméljük, hogy "patakvér" nélkül is a "politika süllyesztőjébe " tudjuk küldeni ezt a mostani "elitet", ahogyan azt vartomol jellemezte.
Hacsak "hazugságot" követtek volna el! A 2006. okt. 23-a, amit Budapesten míveltek, sajnos több volt annál. Azért vállalniuk kell a felelősséget. ( a Fidesz azzal vezsíti el lassan a hitelét, hitelességét, hogy mind a mai napig nem tette meg a szükséges jogi lépéseket, annak ellenére, hogy az általa "ünnepelni" hívott tömeget verették "nyomorékká". )
Azzal a nemzetet alázták meg, ezt nehezebb lesz a gyermekeinknek feldolgozni, mint a "természtben okozott károkat" felszámolni. Ahhoz, mostanra meg van a tudásuk, akaratuk, technikai felkészültségük.
De ahhoz, hogy a pályára kerülj, nyerni kell. Ha ebben a társadalmi formában mindenki csak önmagát okolhatja mire jutott, akkor ez igaz a pártokra, csapatokra is. Most miután közel 1 éve a hazugság ki van kiáltva legnagyobb bűnnek, nem túl nyerő erőszakkal operálni. de persze lehet próbálkozni...
Ami a gyerekek jövőjét illeti, ha azt túlélik hogy szétbarmoltuk a természetet, elhasználtuk a föld kincseit, elpazaroljuk az energiakészletet akkor a kormány okozta problémákat is megoldják.
Amiért mégis "jártatjuk a szánkat", mert mást nem tehetünk? az azért van, mert a gyermekeinknek nem olyan jövőt szánunk, amilyen a mi múltunk volt. Ezzel , tartozunk nekik, mert nem erre neveltük őket, ami most is van Magyarországon, a szülőhazánkban.
Elkövettük azt a hibát, hogy arra neveltük őket, hogy itt, ebben az országban kell élniük és boldogulniuk. Tudod, számunkra a "Szózat" , nem csupán egy üres "szlogen" maradt. Lassan, már más sem maradt nekünk.
Természetesen nem vagyunk azonos véleményen. De ez nem baj. Szerintem. Ez a lényege a demokráciának, hogy sokféle vélemény lehetséges, és az sem kizárt, hogy mindenkinek van némi igazsága. Te érzékenyebb vagy mert a csapatod régen áll már a pálya szélén, és esetleg aggódsz, hogy ezután is így marad.