Nem akarok vitatkozni de pillanatnyilag Egri Viktor, Gundel Takács Gábor, Somos Zoltán és Somos Ákos valamint a Konföderációs kupán Deák Horváth Péter azok a kommentátorok akik a labdarúgás közvetítéséért felelősek az m1-en.
Ezek között Egri a legrégebbi illetve a leghűségesebb, mert Ő Gundival ellentétben sosem váltott csatornát, amíóta pályafutását kezdte csak az mtv-nél dolgozik.
Gulyás valóban az összes közül a legrégebbi tag, azonban mivel Ő már évek óta nem közvetít labdarúgást úgy gondolom érvelésem helytálló.
Igen, de miatta nem áll meg a "legrégebbi, leghűségesebb" érvelésed Egri mellett. Egri elviselhetetlen kommentátor, egyszerűen nézhetetlenné teszi a meccseket, elég szomorú, hogy az mtv-n ő vezető futball kommentátor.
Gulyás régebben valóban nagyon sok labdarúgú meccset közvetített, legemlékezetesebb a Videoton UEFA kupa menetelése volt. Azonban néhány éve én atlétikát valamit vívást hallom csak közvetíteni. Jelenleg leginkább azt gondolom a WADÁNÁL betöltött pozíciója foglalja le a legtöbb idejét. Ha nem tévedek Gulyás László legutóbb az 1998-as Világbajnokságon közvetített utoljára nagyobb világeseményen focit.
Csak egy BL döntőt nem a legrégibb, és leghűségesebbnek kéne közvetíteni hanem az aki méltó arra a színvonalra. De nem akarok veled megint vitába szállni.
Az olimpián is jól közvetítenek mind a négy EB kommentátor kint van Somos Ákos: kézilabda, kosárlabda, foci, kajak kenu Somos Zoltán:cselgáncs, öttusa, kosárlabda Egri Viktor: kézilabda Gundel Takács Gábor: foci boksz
Somos Zolinak volt ma egy remek beszólása az Ungvári-Kawelashwili meccsen:"Kawelashwili lassan többet foglalkozik az öltözködéssel mint egy elegáns hölgy aki színházba készül"
Ma délután volt egy műsor az EB-ről tök jó volt mutatták hogy készültek az EB-re. Amit pedig az összefoglalóból még észrevettem: Gundel Takács Gábor igencsak gyakran használta azt a szót hogy "elbénázta" focimeccsen ilyeneket mondani szimplán bunkóság
én speciel Somosékat nem akarom hallani de biztos fogjuk kosár talán de abbóls e nagyon fognak adni. Öttusa ebről közvetíttek még lehet h azt is megkapják.
Azért gondolom, hogy nem sok lesz, mert ugye első héten ha minden jól megy vívásba, vizilabdában /női, férfi/ valamint kézilabdában is képviselve leszünk minden nap. És inkább a mi érdekeltségeinket közvetítik. Ha pedig nincs olyan magyar sportoló akit mutatni tudnának akkor jön a kosárlabda az amerikai hústornyokkal valamit az úszás.
A második héten pedig bekapcsolódik az atlétikai is a versenyek sorába, ami sok néző szerint látványosabb, mint a labdarúgó torna, ahol azért így nem igazi a számomra sem, hogy csak 23 éven alúliak valamint három túlkoros szerepelhet csapatonként nem pedig a komplett válogatott.
Persze az én verzióm csak feltételezés, amit arra az 5 Olimpiára alapozok /1988, 1992, 1996, 2000, 2004/ amit a televízióban végig néztem.
Focit érzésem szerint a tv sem fog olyan gyakran közvetíteni, max a -1 és -2. napról, mikor még a többi sportágban nem kezdődik el a versengés és persze a döntőt. .Ami Méhes Gábort illeti remélem torna mellett még a kajak kenut fogja közvetíteni, mert Vitray Tamás óta az m1 nem találta meg azt aki ezt a sportot igazán magas színvonalon tudná közvetíteni.