Minden, ami gép, minden, ami elképesztő! Járművek, gépek földön, vízen, levegőben. Minél extrémebb, annál jobb! Felvetések, viták, magyarázatok. Ladies and gentleman! Start your engines!
Megpakolva csak a 6-osról találtam képet, a piros a 4-es, meg a 3-as is. Yachtszállító. Az egyik alkalmazott szerint a tv-ben látható "rakomány" 97M$-re volt biztosítva. Részletek
Ejnye, de bepunnyadt ez a topik! Pedig azt hittem, nagyobb lesz a pörgés!
Találtam egy autó vs. jet gyorsulási versenyt. Tudom, már uncsi, rengeteg ilyen volt, mind egykaptafa, semmi értelme. De ez végre egy kicsit más, szerintem izgalmas/érdekes. Veyron vs. Eurofighter:
A filmben Typhoon 7-esnek hívták, az Oroszoknál Akula osztályú tengeralattjáró. A filmben amúgy egy kisebb tengeralattjáróból fabrikálták a Vörös Óktóbert.
Biztosan, csak a képhez ezt írták, meg a Wikipediából puskáztam hozzá. Angulul nem tudok, így azt sem tudom, hogy a szöveg szerint hogyan került oda, a strand elé
Tengerparton azért jó strandolni, szép nagy cuccokat látni.
Az elsőről csak a kép van.
A másik egy Oscar II osztályú orosz tengeralattjáró. Ez csak a fele kb. (kb. 19E brt.) egy Typhoon (33-48E brt.) osztályú nukleáris rakétahordozónak (olyan van a Vadászat a Vörös Októberre című filmben?).