Keresés

Részletes keresés

chack Creative Commons License 2008.01.23 0 0 86
Vannak olyan adások, amelyeket rengetegen néznek, pedig szerintem nagyságrendekkel gyatrábbak a Heti Hetesnél. Nem hangoztatom a véleményemet a nézőiről, egyszerűen nem nézem azt a műsort , és kész.

A Heti Hetest rendszeres nézőjeként pedig meg kell védenem: néha határozottan nézhetőre, sőt élvezhetőre sikeredik.
Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 85

Biztos csodákozik, hogy még vannak hozzád hasonlók, akik a "Most meleget fingottam" tipusú bemondásokon is tudnak röhögni.

Előzmény: chack (82)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.01.23 0 0 84
Hülye vagyok, nem osztva 4-gyel... :)

400000
Előzmény: jellem (78)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.01.23 0 0 83
Azaz 250000? Felteszem, a többiek is annyit kapnak. Köszi az infót!
Előzmény: jellem (78)
chack Creative Commons License 2008.01.23 0 0 82
Én igen.

Mi a bajod azzal, hogy valaki megnéz a TV-ben egy műsort?
Előzmény: nation wide (79)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.22 0 0 81
"Félreérted ezt a műsort, ez nem politika. Csak egy vidám, vicces beszélgetés."

Mind dr. Kende mi?
Túl sok az ilyen nem poltika, csak a milliókat vezetik az orruknál fogva.
Jól csomagolt hazugságok ezek.
Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.22 0 0 80
Agyhalál előtt állítólag olyan, mint a morfium. Megnyugtatja a zombikat.
Előzmény: nation wide (79)
nation wide Creative Commons License 2008.01.22 0 0 79
ki néz heti hetest?
de komolyan :D
jellem Creative Commons License 2008.01.21 0 0 78
*0,4/me

j
Előzmény: stewes (71)
kokinkínai Creative Commons License 2007.04.01 0 0 77
A Heti Hetes folytatja a beszólást. Farkasházy-t Hajnalkának nevezték el, köcsögöznek stb. Nekik lehet.
stewes Creative Commons License 2007.03.26 0 0 76
beírásodra, de mindegy.
Előzmény: stewes (75)
stewes Creative Commons License 2007.03.26 0 0 75
Én nem a topicnyitóra kérdeztem rá, hanem a III/III-as berírásodra.
muca-hit Creative Commons License 2007.03.26 0 0 74
A topiknyitót mondod III/III-asnak? Szerintem ez komoly vád, még akkor is, ha ittas is vagy...
stewes Creative Commons License 2007.03.26 0 0 72
Miiiivaaaan????????
Előzmény: Törölt nick (70)
stewes Creative Commons License 2007.03.26 0 0 71
OFF (?)
Nem tudom emlékszel-e Oláh Ibolyának arra a mondatára, ami úgy kezdődött, hogy „Halványlila fingom sincs…”? Sejtheted mit kapott ezért mindenféle fórumokon.
Nos a Heti Hetes diplomás „sztárjai” adásonként kb. 1 millót kapnak ugyanezért. És ők elvileg értelmiségiek, Ibolya meg „csak” egy árvaházban felnőtt takarítónő.
Előzmény: kokinkínai (69)
kokinkínai Creative Commons License 2007.03.26 0 0 69
Szerinted egy műsort tele kell nyomni kirekesztő szövegekkel? Szerintem beszólásból elég egy is. Ez is leleplezte a "neves művészeket".
Előzmény: hegyes szeg (68)
hegyes szeg Creative Commons License 2007.03.26 0 0 68

A Bajornak mindössze egy beszólása volt, hogy Farkasházy másként jön ki.

Ezen jót nevettek és jött a következő téma.

Te mit láttál, hallottál még kedves topiknyitó?

Előzmény: kokinkínai (-)
anton pavlovics Creative Commons License 2007.03.26 0 0 66
Természetesen nem fekete-fehér. Ezzel együtt az önkorlátozás híve vagyok, pl. az ilyen altáji dolgokban is.

Különösen elvárom a passzivitást azoktól, akiknek a hangja messzire hallatszik.

Előzmény: pucros (65)
pucros Creative Commons License 2007.03.26 0 0 65
Ha csupán a bántás a cél, az persze az eszköztől függetlenül ronda dolog.

De ma, amikor nem lehet gátat szabni az információ terjedésének, csak öncenzúrával lenne elkerülhető, hogy ne mondjunk olyat, ami eljut olyanokhoz, akiknek aztán sérti a meggyőződésüket.

Szerintem az a helyes, ha az embernek a meggyőződése rezzenéstelenül kiállja azt a próbát, amit a világban létező bármely más meggyőződés megismerése jelent. Legfeljebb majd az enyém is változik, átalakul. Gazdagodik, ha akarom.

De az az elgondolás, hogy nem szabad tudomást szereznem egyébként létező jelenségekről, mert különben sértve leszek, és másokat fogok vádolni ezért, nagyon veszélyes. Ha nem vagyunk hajlandók a valóságos világot megismerni, akkor jobbá tenni se fogjuk tudni.
Előzmény: anton pavlovics (63)
flugi Creative Commons License 2007.03.26 0 0 64
mi köze van a börtönben egy megalázási ceremóniának a szexuális orientációhoz?
anton pavlovics Creative Commons License 2007.03.26 0 0 63
Mérhetetlenül fontos, hogy ne bántsuk egymás meggyőződését, incl. kerüljük azokat a helyzeteket, ahol meggyőződések közötti küzdelmet kell folytatnunk.

Ha cselekvési szabadságunkat, esetleg lényegi dologban való kiállásunkat mások meggyőződése korlátozza, akkor ne finomkodjunk, vívjuk meg a csatát, s akár a másik bántása árán is legyünk hatékonyak. Mindazonáltal azt hiszem, hogy erkölcsi alapállásában támadni valakit semmiképpen sem kulturált dolog.

Előzmény: pucros (61)
anton pavlovics Creative Commons License 2007.03.26 0 0 62
Nem is 'szeressük egymást gyerekek' móka két különböző alapállású ember találkozása. De mivel az egyes kérdésekben képviselt álláspont sokszor abszolút, egy másik álláspont szükségképpen sérti az egyik világát. Természetesen ölni nem kell.

A szankcionálás erkölcsi formáit én elfogadom, a többi a jog dolga.
Előzmény: b.viridis (60)
pucros Creative Commons License 2007.03.25 0 0 61
Mi a véleményed a vérengző mimózákról? Akik a sértődékenységükkel terrorizálják a környezetüket?

Vannak értelmetlen korlátok, meg értelmes korlátok. Az értelmes korlát, hogy ne bántsuk egymást fizikailag. Az viszont értelmetlen korlát, hogy ne bánthatnánk egymás meggyőződését.

A modor egész más, önálló téma. Attól függetlenül, hogy mi hangzik el tartalmát tekintve, jó dolog lehet egy barátot ugratni, de pl. szándékosan félelmet kelteni aljasság.
Előzmény: anton pavlovics (50)
b.viridis Creative Commons License 2007.03.25 0 0 60
Az erkölcsbe (akármilyenbe) bele kell férnie, hogy ne bántsa mások erkölcsi/hitbeli meggyőződését. Ennek hiánya nem más erkölcs, hanem az erkölcs hiánya (szerintem).

Alapesetben egyetértek, de ezt a valóságban nehéz összehozni. Eklatáns példája ennek az abortusz megítélése. Ha az általam favorizált etika szerint az nem bűn, akkor valahogyan mégsem tudom megérteni, hogy mennyiben sértem egy például katolikus ember erkölcsét csupán azzal, ha én alkalomadtán elvégeztetem magamon a küretet.
A másik sarkalatos kérdés pedig a szankció. Az én értékrendem szerint ha valaki erkölcstelen, azt lehetőleg el kell kerülni, de semmiképp sem kivégezni, vagy hasonló varieték. Ezt valahogy elvárnám vice versa is.
Előzmény: anton pavlovics (50)
naturaal Creative Commons License 2007.03.25 0 0 59
csak emberileg kellene korrektnek lennie szimplán.
Előzmény: b.viridis (48)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2007.03.25 0 0 58

A börtönben, zárt közösségben, mindenféle női érintkezés nélkül, meg egy csomó más befolyásoló tényező mellett azért ez nem ilyen egyszerű. Mondjuk én se tudnám elképzelni, hogy akármilyen hatásra önként vállalkozzak ilyesmire, a jelenség azonban tényleg közismert.

Amúgy csak nem arról szól a topic, hogy valaki homokos vicces nyögött be? Öööö és akkor mi van?

Előzmény: El Gapo (56)
pucros Creative Commons License 2007.03.25 0 0 57
Akkor az előbbi megjegyzésemet visszavonom: valóban árnyaltan fogalmaztál.
Előzmény: kokinkínai (52)
El Gapo Creative Commons License 2007.03.25 0 0 56

Persze hogy nem.

Nem meleg, csak szereti a faszt.

Előzmény: pucros (51)
anton pavlovics Creative Commons License 2007.03.25 0 0 55
Persze, lehet hímringyó, meg homoszxuális erőszak áldozata is. Ja, meg biszex.

De ezek nálam már nincsenek a megértett/tolerált kategóriában. Biztos én vagyok a hunyó.
Előzmény: pucros (46)
orbitális bübüke Creative Commons License 2007.03.25 0 0 54
"én mindent megteszek, pusztítom is mindegyiket, ahogyan csak bírom! :-)"

nem eléggé.
húzzál bele!
Előzmény: b.viridis (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!