Dícsérni jöttem a szabadságot nem temetni - kezdte beszédét a leköszönő polgármester. Demszky Gábor szerint azt a nyugati típusú többpárti demokráciát, amiért 20 éve sokan küzdöttek, legyen bármennyi hibája is, nem leváltani kell, hanem megóvni mindenáron, azoktól, akik a Magyarországot a Nyugathoz, Európába visszavezető jogállam helyett "keleti orientációt" és "faji elvű nemzeti-bolsevik diktatúrát" akarnak - fogalmazott a polgármester.
a mikrofonszopó demszky különszáma érdekes lehetne, egy ilyen botránnyal fűszerezett időszakban.
végül is ők terroristák, akik a nép ellen szövetkezetek. milyen vastag a bőr demszky arcán?
javaslom, hogy adalékos dobozokat, nokiás dobozokat egymáshoz ütögetve kisérje a "tapsvihar", és vigye el örök emlékeibe csúfos bukásának street music hangjait.
Idén elmaradnak viszont a kordonok és a motozások az állami rendezvényeken. Csak a főpolgármester ünnepi beszédének helyszínén, a Március 15-e téren lehet továbbra is fokozott biztonsági intézkedésekre számítani.
Tudja valaki, pontosan hánykor kezdődik a Demszky beszéde a Petőfi szobornál? Sehol sem találom, még az szgsz honlapján is csak annyi van, hogy szeretettel meghívnak, de hogy hányra, azt nem tudni.
Így, hogy nem engedtek oda senkit, nem tudott odatülekedni az a fránya náciveszély sem. Kiöntötték a mosdóvízzel a gyereket ... Ott állt a vicsorgó ex-maoista, és az üres utcáknak beszélt a gyűlöletről.
akármit tehet a demszky, aki rendezte a műsort nagy fricskát adott neki.
a szereplők a magyar népviset gyászruhájában (fehér) vannak, csak egy piros dzsekis (kommunizmus színe) fiú, és egy zöld dzsekis lány(fasizmus színe üzen) az énekes közöttük feketében egyértelművé teszi az üzenetet, ami itt van, az M.o. gyász ünnepe. nem kell ide tojás.... üdv zpzp
Azt ugye tudod, hogy most nem velem, hanem Demszky pajtással vitakozol?
Félt, amikor dobálni kezdték?
- Elsősorban a körülöttem lévőket, főleg a színészeket és táncosokat féltettem. Utólag kiderült, hogy okkal, hiszen egyiküket kővel eltalálták. Nekünk, politikusoknak a narancs- vagy tojásdobálás a világ minden demokráciájában egyfajta munkaköri kockázat. Ezekben a narancsokban azonban vasdarabok voltak. De repült kő és üveg is. Az viszont eszembe sem jutott, hogy a beszédet félbeszakítsam.