Fene a belét az UPC-nek, április 1-től megszünteti a MEZZO sugárzását. Ez egyetlen komoly zenei csatorna volt. Kit zavart vajon a sok gagyi csatorna között, hogy itt klasszikus zenét és igényes jazzt is hallgathattunk? Tiltakozzunk, mentsük meg az ezt a nem 0 zenei csatornát!
Él és létezik, Sugároz már HD-ban is, online is. Nem tudom Mo. melyik szolgáltatónál elérhető, de rokonoknál voltunk vidéken, Bivajbasznád-alsó után két tanyával és ott tányéros TV-én ment.
A múholdas-UPC-direct-eseknek meg lófasz aseggébe?
És Budapest sok területén, így a jómódú budai kerületek egy részén azért vagyunk kműholdasak, mert a kábel Tv-kartell miatt lévén a Hegyvidék a Fibernet
kartellterülete (bár a krtellezés jogellenes!) UPCS kábel Tv-t nem csinálnak
a Fiberneten meg ugyan van Mezzo, de Sport1, Sport2, Echo Tv, Animal Planet nem, azaz oda meg pláne a ló megy vissza.
Azaz a UPC Direct műholdas csoportjára legalább a HBO-val együtt kellene a fizetős csomagba Mezzo (és Digi sport mert serie A nélkül sem lehet élni)
Nem roppant pofátlan dolog ezekután hogy októbertől DUPLÁJÁRA emelik a havi díjat? Szerintem ez annyira indokolatlan, hogy tenni kell ellene. Pl. Egy általános lemondással meg lehetne fogni őket.
"A komolyzene UPC-előfizetős fővárosi rajongótábora ugyan visszakapta a Mezzo tévét, a vidékieknek maradt viszont a pipaszár cuppogtatása bartókrádiózás közben: a kábeltelevíziós szolgáltató ugyanis csak a fővárosban tette vissza a zenetévét a kínálatba"
Hogy kinek mi a szar, kinek mi a szenny, abba nem érdemes belemenni, hiszen ízlés kérdése, és mint tudjuk, ízléseinkben különbözünk, és nem hiszem, hogy állítható lenne olyan objektív kritériumrendszer, amelynek alapján eldönthetnénk, melyikünk ízlése a jobb. Az volt a szép ebben a témában, hogy alapvetően nem ízlésalapú érvek hangzottak el, hanem arra mutattak rá, hogy a Mezzo jellegében egyedülálló s így hiánypótló csatoran. Mivel nem néztem számottevően a Nickelodeont, nem tudom megítélni, hogy ezt róla is lehet(ett)-e mondani. Nekem úgy tűnt, olyan, mint a többi rajzfilmcsatorna, de abból a kevésből, amit láttam, felelőtlenség lenne ítéletet alkotni.
Úgy gondolom, hogy bárki (személy vagy szervezet) részéről beismerni a hibát és korrigálni azt, tökös dolog. Ha a hisztéria jogos és megérdemelt volt, akkor a mostani elismerés is az. Az én elismerésemet mindenesetre bírja az UPC.
Jó, rendben, három vesszőhibán kekeckedtem, visszavonva.
De rettenetesen bosszant az, ha valamit en bloc lefikáznak, legyen az akár valamelyik magyar kereskedelmi csatorna. Mindenhol lehet értéket találni, a Mezzo-n például elég gyakran. Persze, hogy itt is láthatók kétes értékű produkciók, a Sequences című rövid bejátszások, komolyzenei klipek szerintem is elég komolytalan kísérletek a komolyzene "korszerű" eladására. De. Ezen a csatornán olyan előadókat is lehet látni-hallani, akiket élőben soha az életben nem fogok látni-hallani. Vagy azért, mert el sem jönnek Magyarországra, vagy, ha eljönnek, úgysem tudnám megfizetni a jegyet.
Egyébként erkély nélküli panelházban lakom, itt nincsen egyéb lehetőség. Nem tudom melyik csatornát vették ki, most a Mezzo is és az AXN is vehető. Az alapprobléma az volt egyébként, hogy az AXN-hez hasonló csatorna volt több, a Mezzo-hoz hasonló meg nincs.
...Szerintem továbbra is ütni kell a vasat, még az is elképzelhető, hogy reklámfogásként bejelentik, hogy az előfizetők óhajára visszateszik a MEZZO-t...
Kedves cuebic! Azok közé tartozom, akik nagy hisztit rendeztek ezért a vacakért, s bár nem gondolom, hogy a hisztizők érték el ezt a fordulatot,most mégis nagyon örülök és elégedett vagyok. Sok társasházban nem engednek a tetőre, pláne utcai homlokzatra antennát, műholdvevő-tányért elhelyezni, a kábelszolgáltató pedig monopolhelyzetben van. Egyedül elérhető esetleg a t-home digitális ip-tv, amivel viszont nem tudsz analóg video felvételeket készíteni, csak a saját set top box-ra,ill.úgy tudom, csak free tartalmakat rögzíthetsz, feltehetően szerzői jogvédelem okából/?/. Nekem vagy kétszáz videoszalagom van a Muzzik-Mezzo anyagaiból, pl., portrék Callastól-Dessay-ig, háromféle teljes Ring, teljes balettelőadások MET-től Párizsig, balettportrék Barisnyikovtól Malakhovig stb. Azért ez nem igénytelen "sz.."! Nem mindenki tud eredeti DVD-t venni.Az sajnos igaz, hogy az utóbbi időkben a Mezzo bevallottan megpróbál a klippekkel a kommersz felé menni,tán azt hiszik, hogy ezzel megnyerik maguknak a csacskaangyal-nézőket, miközben lehet,ezzel elveszítik lassan a maroknyi másízlésű hisztizőt is.