OFF (azért rögtön ideírom: otthonról, megfelelő szakismeretek nélkül a neten hagyott "nyomok" eltüntetésével kapcsolatban, lehetőleg senki ne próbálkozzék ilyen heccel, mert sok kellemetlensége származhat belőle) ON
én spec nem. de hirtelen ellenállhatatlan késztetést éreztem egy ilyen video legyártására. ezeknél sokkal jobb szöveget tudnék írni. de csinálhatnánk egyet open source-ban is.
Egyszerűen nem értem, hogy miért van, hogy egyes emberek azért szurkolnak, hogy legyen egy kis (vagy éppen jó nagy) balhé márciusban?
Felelőtlenek nem volt még elég mostmár terror veszély is fennt áll, ezek után majd megnézhetjük magunkat minden külföldi messziről el fogja kerülni ezt az országot!!
Ezáltal pedig hatalmas összegektől esik el az ország, pedig most minden egyes fillére is olyan szükség volna, mint éhező embernek egy falat kenyérre!
Ezért felelőtlenség ilyet akár még csak kivánni is!
Ez már szörnyű, hogy idáig jutottunk mostmár szinte minden nap terror fenyegetésekkel kell számolni, és ahogy ezeket az embereket nézem vannak olyan elszántak, és őrültek hogy tényleg megteszik!
De kérem ez Magyarország, nem Afganisztán viselkedjünk azért kérem!
De hiszen ez (a harmadik videó) a Tóta W. hétfői bejegyzése, megfilmesítve! Gyanús is volt, hogy mennyire megmondósra sikerült... http://w.blog.hu - Heads Up!
MOndjuk ebben az a siralmas hogy ezek között egyszer tényleg lehet majd egy akit komolyan kéne venni de addigra már senkit nem fog érdekelni! A fiú aki farkast kiálltott esete is megvalósulhat! De ne legyen igazam!