Keresés

Részletes keresés

Kiss G. Eszter Creative Commons License 2010.01.23 0 0 106
pikans :-)
Előzmény: toloba (-)
mac.m Creative Commons License 2009.09.26 0 0 104
Ekkora oltári baromság, csak az Orbán-topikokban olvasható...
Előzmény: forintocska (102)
tbando Creative Commons License 2007.01.10 0 0 103
Na ja. Ezért hozzáfűzöm, hogy azért van egy feltétele. Legalább 1 értelmes embernek kell lenni az ellenoldalon.
Előzmény: toloba (101)
toloba Creative Commons License 2007.01.10 0 0 101
Magadat kimagyaráztad...a Győztesek Klubját nem tudtad....
Előzmény: tbando (99)
tbando Creative Commons License 2007.01.10 0 0 99
Nem szoktam. Olyan még nem volt, hogy ne magyaráztam volna ki magam.
Előzmény: toloba (98)
toloba Creative Commons License 2007.01.10 0 0 98
Átvetted volna és lehet, kaptál volna egy körmöst...
Előzmény: tbando (97)
tbando Creative Commons License 2007.01.10 0 0 97
Hát ha én lettem volna a webgazda akkor biztosan. Bár, ki tudja... Az igazat megvallva, első olvasásra én is csak modorosnak tartottam a tulajdonneveknek dukáló betűhasználatot. És magam se gondoltam bele, hogy milyen ügyes fikázó topikot lehet belőle kanyarítani. De mikor már megtörtént, egye fene, mondanám. Legyenek vele boldogok, akiknek ez örömöt okoz. Majd elül, akár a többi.     
Előzmény: toloba (96)
toloba Creative Commons License 2007.01.10 0 0 96
Hmmm...ha úgy lenne ahogy gondolod, legalább alul ott lenne egy kiegészítés: átvettük, azért a nagy betű. Ilyen klub nem létezik.
Előzmény: tbando (95)
tbando Creative Commons License 2007.01.10 0 0 95

A fidesz.hu-n biztos jobban tudják, mint én. De mivel a facsimile közlés nem feltétlenül azt jelenti, ahogy te értelmezed, maradok a sajátomnál. Az viszont dicsérendő, hogy szorgalmason olvasgatod a fidesz.hu-t, és hogy felhívtad rá a figyelmem. Köszi.

Előzmény: toloba (94)
toloba Creative Commons License 2007.01.10 0 0 94
Azt mondtad a Győztesek Klubja kis betűvel kell íródjon, mertnincs olyan. A Fidesz.hu-n meg van, szép nagy betűkkel. Azt gondolom, hogy a fidesz.hu-n jobban tudják, akár átvettek egy riportot, akár nem...
Majd a Strabag Nemzet is amikor csak úgy ír, akkor is lécci szólni, hogy nem igaz, csak átvették, stb...:)
Előzmény: tbando (93)
tbando Creative Commons License 2007.01.10 0 0 93
Ezt mondtam volna? Megleptél. Mivel tegnap még egészen normálisnak tűntél.   
Előzmény: toloba (91)
MayItBe Creative Commons License 2007.01.10 0 0 92

Talán Woody Allen mondta (ha nem ő, valaki majd kijavít!):

Abba a klubba, ahova engem felvennének, nem szeretnék belépni!

Előzmény: varu2 (48)
toloba Creative Commons License 2007.01.10 0 0 91
Ej, de szépen degradálod a fidesz.hu-t...öröm nézni. Szóval a fidesz.hu-n ami van, az sem igaz. Hazudik a fidesz.hu...király.
Előzmény: tbando (90)
tbando Creative Commons License 2007.01.09 0 0 90

Ugyan már! Lehozták az MM cikket facsimileben. Ez nem a gyurcsány blokk, hogy cenzurázzák.

Na most a Kubatov. Hogy mit mondott, arról szintén csak annyit tudunk, hogy az Index hogyan értelmezte a válaszát.  Meg a feltett kérdést sem ismerjük, pedig attól is sok függ. Tehát nem perdöntő. De nincs is rá szükség, hogy az legyen.  Ha ragaszkodsz hozzá, hogy te mondod meg, hogy mit mondott OV, ám legyen.    

Előzmény: toloba (88)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.09 0 0 89
Az öregfiúk Prosztataműtöttek SC csapatában -:)
Előzmény: nisnis (77)
toloba Creative Commons License 2007.01.09 0 0 88
Nem fogunk zöldágra vergődni, ugyanis a fidesz.hu-n is nagy betűvel írják...Kubatov Gábor pedig megerősítette, létezik a Győztesek Klubja...
Előzmény: tbando (87)
tbando Creative Commons License 2007.01.09 0 0 87

Na jól van. Etimologizájunk.

A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. A Győztesek Klubja, azok a politikusok, akik sikeresek, akik nyerni szoktak.

A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. A győztesek klubja, azok a politikusok, akik sikeresek, akik nyerni szoktak.

A fenti két szöveg a magyarban nem ugyanazt jelenti. Ennyi. Az interjúkészítő elbacta. Valszeg jópofa akart lenni. Vagy valóban félreértette. A többi szöveg már az Index interpretációja. Hogy ugyebár milyen jópofa, Orbán beszél egy klubról és senki tag nem tud róla. 

Ezek után a házifeladatod, hogy elemezzek. Tessék:

"A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. " (OK)

Létezik - ez a kulcsszó. A Győztesek Klubja... (Nem, hanem az informális struktura, a győztesek klubja)
És mi van a topiknyitóban?
Orbán szerint létező szervezet a GYK...mert mit mondott OV? LÉTEZIK (Aki ezt írta, a szerint a szervezet és a struktura szinonim fogalmak. Itt a polidilin megengedett. Sőt elengedhetetlen. De a bizonygatása már röhejes.)

Előzmény: toloba (85)
pucros Creative Commons License 2007.01.09 0 0 86
mit mondott OV? LÉTEZIK!

Bizony mondta nékünk. S lőn Győztesek Klubja.

Az teremtés aktusa vala tettenérhető ez igében.
Előzmény: toloba (85)
toloba Creative Commons License 2007.01.09 0 0 85
A Fidesznek volt számos kiváló minisztere, az önkormányzati választáson számos erős és tehetséges ember jelent meg. A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. A Győztesek Klubja, azok a politikusok, akik sikeresek, akik nyerni szoktak.

http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=62956889&t=9156488

Ez van bocitól, fidesz.hu forrással...

A Győztesek Klubja Orbán Viktor szerint létező szervezeti egység a Fideszen belül. A titokzatos elitklub azonban annyira elit, hogy lehetséges tagjai, a sikeres, választási győzelmeket hozó politikusok közül még senki sem hallott róla.

Egy eddig ismeretlen fideszes elitklubról beszélt egyik interjújában a pártelnöke. Orbán Viktor a Manager Magazinnak azt állította, hogy a Fideszben létezik egy informális struktúra is.
---------------------- ez meg a topiknyitó.

Elemezheted:
"A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. "

Létezik - ez a kulcsszó. A Győztesek Klubja...
És mi van a topiknyitóban?
Orbán szerint létező szervezet a GYK...mert mit mondott OV? LÉTEZIK!
Előzmény: tbando (82)
exatly Creative Commons License 2007.01.09 0 0 84
A szocik meg el fogják törölni a 13. havi nyugdíjat is. Szavak<->Tettek
Előzmény: Törölt nick (52)
tbando Creative Commons License 2007.01.09 0 0 83

És akkor oldásnak egy off:

A kórbonctan prof magyaráz a medikáknak. A jó orvosnak nem szabad undorodnia semmitől, és jó megfigyelőnek kell lennie. Szóval figyeljék meg jól mit csinálok. Azt kell majd megismételni. Behoznak egy hullát, a prof a seggibe dugja az ujját, majd lenyalja. No tessék utánam csinálni. A medikák húzódoznak, majd végül egy szőke elszánja magát, odamegy, bedugja a kisujját és lenyalja. Brávó kollegina, majdnem jó. Kétségtelen, hogy ön le tudta győzni az undorát, de a megfigyelőképességével még bajok vannak. Én ugyanis a kisujjamat dugtam be a hulla fenekibe, de a gyürüs ujjamat nyaltam meg.

on.

Tü znájes?

Előzmény: tbando (82)
tbando Creative Commons License 2007.01.09 0 0 82
De te sem eléggé. Mert én az alapján mondtam amit mondtam, hogy mit mondott OV (a boci által bevágott interjúból), te meg arra hivatkozol, hogy az Index szerint mit mondott OV és Kubatov. OV-nél biztosan nem ugyanazt. No de akkor miről is nyithatnál topikot? Arról hogy elqrtuk?  Ugyan már, az kit érdekel? 
Előzmény: toloba (81)
toloba Creative Commons License 2007.01.09 0 0 81
Azért neked, mert azt mondod, hogy nincs ilyen klub, Kubatov meg mást mond, épp az ellenkezőjét. Nem olvasol elég figyelmesen...
Előzmény: tbando (80)
tbando Creative Commons License 2007.01.08 0 0 80

Miért nekem? Nem nekem kell megmagyarázni, hogy hogyan kell kihámozni valami igazságcsírát egy tendenciózusra hangszerelt cikkből.

Előzmény: toloba (74)
vézé Creative Commons License 2007.01.08 0 0 79
jin-yang

a fideszben van a győztesek klubbja, de nem tudnak róla a kubbtagok -ha jól értem

az adekvát ellenpólus:
az mszpben van a vesztesek klubbja, csak azt nem tudom tudnak e róla, vagy sem
Prendergast Creative Commons License 2007.01.08 0 0 78
Ő fájdalomcsillapító a "gázosabb" problémákra. Gondolom nemsokára számszerűsítik, mekkora károkat okozott az országnak ez az aljas hazugság...
Előzmény: Nagulnov (67)
nisnis Creative Commons License 2007.01.08 0 0 77
ORBÁN GYŐZNI FOG 2028-BAN!!!!!!!
CSATLAKOZZATOK HOZZÁM !! :-))

NE ADJUK FEL TEZSVÉREK
tbando Creative Commons License 2007.01.08 0 0 76

A 21. század embere csakis Orbán Viktor (esetenként: választott képviselői útján tett) nyilatkozatait figyeli, ha az igazságot szomjazza

A 20. század embere meg, hogy mit ír erről a szoci sajtó. Már csak megszokásból is. 

Előzmény: pucros (69)
Újlaki Creative Commons License 2007.01.08 0 0 75
"...a kevesebb programmot több erkölccsel potolja...

Lemaradt a szmájli...
Előzmény: Törölt nick (22)
toloba Creative Commons License 2007.01.08 0 0 74
tbandonak mongyad...
Előzmény: Törölt nick (73)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!