Hát ha én lettem volna a webgazda akkor biztosan. Bár, ki tudja... Az igazat megvallva, első olvasásra én is csak modorosnak tartottam a tulajdonneveknek dukáló betűhasználatot. És magam se gondoltam bele, hogy milyen ügyes fikázó topikot lehet belőle kanyarítani. De mikor már megtörtént, egye fene, mondanám. Legyenek vele boldogok, akiknek ez örömöt okoz. Majd elül, akár a többi.
A fidesz.hu-n biztos jobban tudják, mint én. De mivel a facsimile közlés nem feltétlenül azt jelenti, ahogy te értelmezed, maradok a sajátomnál. Az viszont dicsérendő, hogy szorgalmason olvasgatod a fidesz.hu-t, és hogy felhívtad rá a figyelmem. Köszi.
Azt mondtad a Győztesek Klubja kis betűvel kell íródjon, mertnincs olyan. A Fidesz.hu-n meg van, szép nagy betűkkel. Azt gondolom, hogy a fidesz.hu-n jobban tudják, akár átvettek egy riportot, akár nem... Majd a Strabag Nemzet is amikor csak úgy ír, akkor is lécci szólni, hogy nem igaz, csak átvették, stb...:)
Ugyan már! Lehozták az MM cikket facsimileben. Ez nem a gyurcsány blokk, hogy cenzurázzák.
Na most a Kubatov. Hogy mit mondott, arról szintén csak annyit tudunk, hogy az Index hogyan értelmezte a válaszát. Meg a feltett kérdést sem ismerjük, pedig attól is sok függ. Tehát nem perdöntő. De nincs is rá szükség, hogy az legyen. Ha ragaszkodsz hozzá, hogy te mondod meg, hogy mit mondott OV, ám legyen.
A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. A Győztesek Klubja, azok a politikusok, akik sikeresek, akik nyerni szoktak.
A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. A győztesek klubja, azok a politikusok, akik sikeresek, akik nyerni szoktak.
A fenti két szöveg a magyarban nem ugyanazt jelenti. Ennyi. Az interjúkészítő elbacta. Valszeg jópofa akart lenni. Vagy valóban félreértette. A többi szöveg már az Index interpretációja. Hogy ugyebár milyen jópofa, Orbán beszél egy klubról és senki tag nem tud róla.
Ezek után a házifeladatod, hogy elemezzek. Tessék:
"A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. " (OK)
Létezik - ez a kulcsszó. A Győztesek Klubja... (Nem, hanem az informális struktura, a győztesek klubja) És mi van a topiknyitóban? Orbán szerint létező szervezet a GYK...mert mit mondott OV? LÉTEZIK (Aki ezt írta, a szerint a szervezet és a struktura szinonim fogalmak. Itt a polidilin megengedett. Sőt elengedhetetlen. De a bizonygatása már röhejes.)
A Fidesznek volt számos kiváló minisztere, az önkormányzati választáson számos erős és tehetséges ember jelent meg. A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. A Győztesek Klubja, azok a politikusok, akik sikeresek, akik nyerni szoktak.
A Győztesek Klubja Orbán Viktor szerint létező szervezeti egység a Fideszen belül. A titokzatos elitklub azonban annyira elit, hogy lehetséges tagjai, a sikeres, választási győzelmeket hozó politikusok közül még senki sem hallott róla.
Egy eddig ismeretlen fideszes elitklubról beszélt egyik interjújában a pártelnöke. Orbán Viktor a Manager Magazinnak azt állította, hogy a Fideszben létezik egy informális struktúra is. ---------------------- ez meg a topiknyitó.
Elemezheted: "A Fideszben mint minden nagy szervezetben létezik informális struktúra is. "
Létezik - ez a kulcsszó. A Győztesek Klubja... És mi van a topiknyitóban? Orbán szerint létező szervezet a GYK...mert mit mondott OV? LÉTEZIK!
A kórbonctan prof magyaráz a medikáknak. A jó orvosnak nem szabad undorodnia semmitől, és jó megfigyelőnek kell lennie. Szóval figyeljék meg jól mit csinálok. Azt kell majd megismételni. Behoznak egy hullát, a prof a seggibe dugja az ujját, majd lenyalja. No tessék utánam csinálni. A medikák húzódoznak, majd végül egy szőke elszánja magát, odamegy, bedugja a kisujját és lenyalja. Brávó kollegina, majdnem jó. Kétségtelen, hogy ön le tudta győzni az undorát, de a megfigyelőképességével még bajok vannak. Én ugyanis a kisujjamat dugtam be a hulla fenekibe, de a gyürüs ujjamat nyaltam meg.
De te sem eléggé. Mert én az alapján mondtam amit mondtam, hogy mit mondott OV (a boci által bevágott interjúból), te meg arra hivatkozol, hogy az Index szerint mit mondott OV és Kubatov. OV-nél biztosan nem ugyanazt. No de akkor miről is nyithatnál topikot? Arról hogy elqrtuk? Ugyan már, az kit érdekel?