Most láttam,hogy a Rákoczi térnél egy zászlókkal felszerelt csoport vonul a Corvin felé kormányellenes szavakat valamint "ébresztő" jelszavakat skandálva.
Tud valaki bővebbet?
nem kell mennunk sehova, latjuk milyen a felpalyas korlatozas. Sot, meg vagyok rola gyozodve, nalad a plyaknak nem csupan a fele, hanem legalabb 97 szazaleka elzarodott, vagy bedugult, esetleg ki sem fejlodott. De sebaj, az a maradek harom szazalek se bonyolit tul nagy agyimpulzus forgalmat, nem is igazan hianyzik a tobbi! :)))))))))))))))
Miért kelelne fizetnem, mert te úgy gondolod? A választás az szabadonválasztott, a rombolás, a pusztítás szintén- de következményekekl. Ha nem így gondolod, odapiszkítok a lakásod közepére (közben jelszavakat kiabálok), aztán kedvesen mosolygok: bocs, én csak demonstráltam...
Neked meg mi bajod van? Miért emlegeted mindig ezt a témát úgy, mint impotens ember a dugást? baj van otthon? :o)
Ezek egyszerűen buzerátor hülyegyerekek, akik most marha nagy forradalmárnak érezték magukat.. Inkább be kellene fogni őket egytől egyig és kifizettetni velük a kárt..
Biztos jobban tudod ....valami agyolvaso lehetsz!!Én már Megyo oztogatásánál mondtam hogy nem lesz jo!!Aki egy csöppet is ért a közgazdaságtanhoz tudta mi fog következni!!Csak titeket meg tudtak vezetni!!
Érthetö amit mondasz....de mentö ,rendör ,tüzolto elsöbbséget élvez ,tehát öket nem akadályozza semmi!!De kérlek láss isÍ!!Az elégedetlenségi hullám akkor indult amikor kiderült hogy a kormány hazug politikája miatt az embereknek kell megfizetni az Ö hibájukat!!!Ezt ök cinikusan semmibe vették!!!Igy alakult ki!!És remélem azok a rendörök ellen i igy ágálsz akik 12 éve kilányt löttek,akik fél méterröl 12szer löttek hátba egy fiatalembert,akik 6 embert félszemére megvakitotta,akik több mint 200 csonttöréses esetet tettek!!!
Remélem akkor is kurva büszkék lesztek magatokra, amikor esetleg valaki meghal, mert a mentő nem tud eljutni hozzá, mert a félpályát lezártátok, a másik felén meg óriási torlódás alakult ki. A hátamon feláll a szőr attől, hogy jöttök ti ahhoz, hogy más polgárt akadályoztok, korlátoztok a szabadságában? Zárjátok le a Parlamenthez vezető utat, hogy ne jussanak be a képviselők, zárjátok el a háza előtti teret, hogy ne tudjon a kocsijával elmenni, de ne főutakat, ahol ugyanolyan átlagemberek közlekednek, mint ti magatok. Bocs a stílusért, de abszolút nem tudom tolerálni ezen formát.
A Balaton körül is több százan csatlakoztak az országosan összehangolt útlezárásokhoz. Siófok térségében a Gyurcsány-kormány politikája mellett az október 23-i rendőrterror, valamint az egészségügy ellehetetlenítése miatt is tüntettek, a demokrácia védelmében. A 70-es úton Balatonvilágosnál csaknem 30 autóval zárták el a félpályát a jelenlegi kormánypolitika ellen tiltakozók. A tüntetők legfontosabb követelése, hogy a politikában legyen egy erkölcsi megtisztulás, és hatalmat viselők végre ténylegesen az itt élő emberek érdekeit szolgálják
Szóval hol volt a 126 kocsi?? Elosztva a Balaton körül (az kb 2x70 km???)