Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 148
Ez a magadfajtáknál annyit jelent, hogy védjék meg helyetted, te meg addig koordinálod a tevékenységüket:))
Előzmény: jehu (130)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 147

Akárcsak Hiller Pifti a mai vádjaival.

(Az a Hiller, akiről Gyurcsány azt állította, hogy éjjel-nappal stb:))

Előzmény: Törölt nick (146)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.20 0 0 146

Azért azt megfigyeltem, hogy amint kellemesebbé válik a hangulat, jön egy magadfajta provokátor és belerondít.

Előzmény: urál (141)
ahab Creative Commons License 2006.09.20 0 0 145

Ahhoz ti gyávák vagytok.:-)

Gondolom üresen álló, parkoló autókat felgyújtani, szétbombázni, az a bátor magyar virtus!

Előzmény: fekete minden (95)
Műhód Creative Commons License 2006.09.20 0 0 144

Ha a degenerált csőcselék ellenpólusaként akarsz tüntetni, hozzájuk méred magadat.

Ha a parlament elött lévő tüntetőkkel szemben szerveznél ellentüntetést,

ugyanolyan nevetségessé válsz, mint a taxisblokád ellentüntetői.

Én megértem, hogy nem tetszik neked ami van.

Nekem sem.

Szerintem a hanganyag nyilvánosságra kerülése nélkül is bocsánatot

kellett volna kérnie Gyurcsánynak a választópolgároktól, mert sorozatosan

megszegte a választási igéreteit. Ezt a vak is látta.

Minek e miatt tüntetni?

De bocsánatkérés helyett nagyképűsködni?

És ezt a viselkedést HAJRÁVAL minősíteni?

Ez rád nézve is fölöttébb elgondolkodtató...

Előzmény: kamilló (-)
zividivi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 143
//"...Nincs mese: meg kell tőletek védeni az országot. Ahogy lehet..."//

Nincs mese! Ha tőlem akarod megmenteni az országot, akkor meg akarod szállni!
fallingdown Creative Commons License 2006.09.20 0 0 142

Bocs, Békebíró1, nem volt időm, a rossz szót megmagyárzni, mert közben időre kellett valmit megcsinálnom. Reméltem érted. Mármint, hogy a rossz, az nem forradalom.
Szóval, a forradalom valamilyen fenálló társadalmi rendszer megdöntése, a társadalmi viszonyok alapvető megváltoztatása. Akko mi van most ?
Előzmény: lacibetyar (140)
urál Creative Commons License 2006.09.20 0 0 141

Nem szabad ellentüntetni!

Sok oka van, de legfőképp azért nem, mert nincs értelme. Ezt a rühös csürhét az nem állítja le. Ezeket a rendőrség begyűjti és ők elintézik. Már vagy száznyolcvan rács mögött van és jön a többi is.

Aminek értelme lenne, a programszervező FIDESZ infrastruktúrájának támadása és megsemmisítése, az meg nem tüntetőkre tartozik.

lacibetyar Creative Commons License 2006.09.20 0 0 140
">a a forradalom "rossz" akkor nem forradalom.
na ez érdekes vita lehetne. ezek alapján a Nagy Francia Forradalmat hova sorolod? "

Na ez jó kérdés. Kedvenc elméletemet szerint a franciák ennek köszönhetik, hogy huszadik századi történelmük során úgy viselkedtek ahogy. Ugyanis a forradalom alkalmából kiirtották értékes embereik jó részét, a maradék meg a napóleoni háborúk áldozata lett. A francia katonai vitézség jellemzésére elég ha annyit mondok: idegenlégió.
Előzmény: Békebíró1 (77)
lalá Creative Commons License 2006.09.20 0 0 139
-Maradj a valagadon. A csürhét bízd a zsarukra. Jó leckét kaptak, de kezdenek belejönni, mint kiskutya az ugatásba. Nemelyiknek viszket a marka. Nem fogja nézni milyen zászlót lóbálsz.
AT/NT Creative Commons License 2006.09.20 0 0 138

Hogy merészeled csőcseléknek nevezni a békés tüntetőket? Hogy mered összemosni a Kossuth téren állókat azokkal, akik randalíroznak?

Miféle bolsi duma ez?

Előzmény: tejfölfancsi (137)
tejfölfancsi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 137
emberek, térjetek észre; orbán viktor a milliárdos gazdákmtraktorjaira alapozva polgárháborút akar; az után csakis orbán csőcseléke legyen, mindenki maradjon otthon! nem lehet a xarral keveredni!
jehu Creative Commons License 2006.09.20 0 0 136
Tudod, csibész, annak, ami ma történik, semmi köze semmiféle "jobbos középosztályhoz".
Előzmény: AT/NT (132)
AT/NT Creative Commons License 2006.09.20 0 0 135

Bocsi, jehu azt írta, meg kell tőlünk védeni az országot.

= Kívül vagyunk rajta.

Mintha nem itt élnénk, dolgoznánk és adóznánk.

Előzmény: megatron66 (134)
megatron66 Creative Commons License 2006.09.20 0 0 134
Elnekezd hogy a középosztály milyen jobbos. NE legyél már korlátolt mint annyian.

Egyébként senki nem menjen sehova, abból nem ellentüntetés lesz, hanem tömegverekedés, rosszabb esetben polgárháború.

UFF.
Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.09.20 0 0 133

Bár nem vagyok bal-nick, és magasról lesajnálom Gyurcsányt meg OV-t, de kénytelen voltam kivonulni dohányozni, meg meginni a kávémat (az utóbbi kimaradt, mert lusta vagyok főzni).

Amúgy rég nem szórakoztam olyan jól, mint a mai napon, itt, a PolDiliben.

A végén már egész érdekes társaság kezd összejönni:)))))

Előzmény: zividivi (127)
AT/NT Creative Commons License 2006.09.20 0 0 132

Tényleg, ki kellene irtani a jobbos középosztályt. Csak akkor ki fog adót fizetni?

Az adócsaló milliárdosok? Vagy a szocifan nyugdíjasok?

Addig örüljetek, amíg vagyunk.

AT/NT Creative Commons License 2006.09.20 0 0 131

"A parlament a politizálás helye"

A parlament egy sóhivatal, és ezt a leginkább ez a Gyurcsány beszéd mutatta meg. A frakciótagokkal közölte, hogy előlük is dugdosták az adatokat. Úgy szavazgattak a szoci képviselők, hogy fogalmuk sem lehetett a valós helyzetről.

Az ellenzék nyugodtan mondhatja a magáét ("majd megunják és hazamennek", mint a tüntetők GYF szerint).

Nem a parlamentben dőlnek el a dolgok.

Előzmény: kizsgé (102)
jehu Creative Commons License 2006.09.20 0 0 130

Nincs mese: meg kell tőletek védeni az országot.

Ahogy lehet.

Előzmény: zividivi (125)
freedi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 129
Nagyon egyet értek veled, nem szabad más emberek vagyonában kárt tenni, illetlen, pofátlan dolog.

De hazudozni is az, átverni a nemzetett, szintén gerinctelen dolog.

Hogyan lehet lejáratni a békés tüntetést, pénz, mint pelyva, le kell itatni az ismert ügyeletes renegátokat, akik törnek, zúznak, majd fogd rá az ellenzékre és kész.

Így a rendőrségnek van oka fellépni a tüntetések ellen.

gébi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 128
Aki támogatja a jobboldali csürhe randalírozását, kívánom, hogy ma este ne az én, hanem az ő ablakaik alá menjenek ordibálni, kukát gyújtogatni, rombolni a kis köcsögök. Fulladozzanak ők a könnygáztól, ami beszuvárog az ablakukon. Fenyegessék meg őket a tüntetők, hogy: "ne bámészkodjá köcsög, mert bemegyünk!". Ezeknek szurkoltok Ti. És a Kossuth téri tüntetéssel is erőt adtok nekik folyamatosan. Amíg be nem basszák a fejeteket véletlenül egy macskakővel.

Nem akarom, hogy ez a szánalmas banda romboljon és öljön. Takarodjon haza mindenki és a vállasztásokon mondjon véleményt!
zividivi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 127
Fijjug!

A balnickek taktikai megbeszélésre vonultak vissza, vagy kint vannak a Kossuth téren?

Esetleg moderátori eligazítást kapnak, hogy pontosan tudják kezelni a szintmérőt:

"Külön felhívom a figyelmet arra, hogy a választások illetve az esetenkénti rendkívüli események idején a moderatura toleranciaszintje könnyen megközelítheti a zérót, ezért reklamációnak helye nincs. "
lalá Creative Commons License 2006.09.20 0 0 126
-Ellentüntetni, hőbörögni, fütyülni és/vagy tapsolni, hablatyolni lehet, akinek kedve van hozzá. A csokiautomatát feltörő, számítógépet csóró, gyújtogató, szarházi köztörvényeseket elrendezni viszont rendőrségi ügy. Feltételezem, hogy ha OV lenne(mondom lenne) hatalmon ő is eltakaríttatná az ilyen csatornatölteléket. Aztán lehetne ellentüntetni, hőbörögni stb.
zividivi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 125
//"....Csak az nem lehet, hogy az egyre szervezettebb szélsőjobbos terroristák uralják az országot..."//

Mindig elhamarkodjátok a kijelentéseket.

Én helyedben kissé visszfognám magam a stemplizésben, mert ha mégis kiesik a kezedből a bélyegző, könnyen a Te homlokodra nyomhatják ezt a csodálatosan bárgyú szöveget.
Előzmény: jehu (112)
zividivi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 124
:-))))))
Előzmény: winstonsmith84 (110)
kizsgé Creative Commons License 2006.09.20 0 0 123
Nem. azért jó a békesség, mert a többség a nyugalmat szereti, azt választotta és a tízmillió lakosból csak néhány ezer ment ki tüntetni. Terhát a többség-Orbán szavaival élve- a nyugalomra szavaz..
Előzmény: Zicherman Istvan (121)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.09.20 0 0 122
Azért annyira nem gyászos a hangulat, bár igen színpadias, tény:)))
Előzmény: gecmarek (120)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.09.20 0 0 121
Sőt! Ezért is jobb a békesség.
Előzmény: kizsgé (119)
gecmarek Creative Commons License 2006.09.20 0 0 120
Ave Gyurcsány, morituri te salutant!:)
kizsgé Creative Commons License 2006.09.20 0 0 119
Tudod, ebben nem vagyok olyan biztos.Nem csak a jobboldaliak között vanank nagydarab, verekedni tudó -és hajlamos emberkék..
Előzmény: gibra6 (106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!