Valamint a cikk további nyilatkozatokat is tartalmaz, melyeket előszeretettel kihagysz/nak az ügyből!"
Eegen, mivel egyfolytában egy APEH vizsgálat van cáfolatként szembe állítva az NNI nyomozásával...vagyis próbálkozik a drága önkormi és csatlósai a tereléssel...szégyen....
Meg kihagytam azt is, hogy a belső ellenőr talált valamit, épp a VÉTÜSZ-re tett megállapítást, erre, hogy hogy nem, már (2006) nem dolgozik a cégnél....
...mely szerint "Ismeretlen tettes ellen" folytattak eljárást 2006-ban! Valamint a cikk további nyilatkozatokat is tartalmaz, melyeket előszeretettel kihagysz/nak az ügyből! Egyébként kíváncsi lennék mit ártottak Neked, hogy mindenáron rájuk szeretnéd húzni a vizes-lepedőt!?
"Közlemények
2009. augusztus 10-én este történt sajnálatos eseménnyel kapcsolatban Vecsés Város Önkormány- zatának képviselői megdöbbentőnek találják, hogy ezt a családi és személyes tragédiát egyesek lejáratásra és politikai haszonszerzésre akarják felhasználni. A Képviselő-testület a csütörtöki /aug 13./ rendkívüli ülésén egyhangú döntéssel mélységesen elítél minden ilyen törekvést. Az objektív tájékoztatás megkívánja, hogy a nyilvánosság tudomására hozzuk, a bulvár sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben a képviselő urat nem vonta eljárás alá a rendőrség és így kihallgatás sem történt. Továbbá le kell szögeznünk azt is, hogy sem ellene, sem a Vetüsz Kft. ellen eljárás nem indult. A szenzáció hajhász bulvár hírek a Vetüsz Kft.-t úgy tüntette fel, mint amelynek köze lenne a képviselő öngyilkossági kísérletéhez. A Vetüsz Kft. 2006-ban teljeskörű APEH-ellenőrzésen esett át, melynek keretében visszamenőleg vizsgálták a cég pénzügyeit. A vizsgálat lezárult és szabálytalanságot nem talált a hivatal. Az azóta eltelt időszakban sem hatósági, sem egyéb eljárás nem indult, illetőleg semmilyen bűncselekmény alapos gyanújára utaló körülmény nem merült fel.
Vecsés Város Képviselőestülete, Polgármesteri Hivatal
A dátumok persze fontosak, lásd itt alább is beleszaladt valaki, igaz, Ő a figyelmetlenségének köszönheti inkább, de a kérdésedre nem tudok felelni. Talán az NNI.
Én sem olvastam. Úgy műxik ez, hogy jön egy cikk, valaki nyit róla egy topikot, aztán jókat fröcsögünk benne, majd másnap valaki nyit egy másik témában másik topikot, aztán abban is fröcsögünk jókat, miközben vissza-vissza térünk a korábbiakba, mer anélkül nem élet a zélet....:)))
Ugyanannyit tudok, mint Te...mivel az útépítések melegágyai a korrupciónak, a mutyi pedig soxor közös, nem véletlen, hogy nem sokat olvashacc róluk... Hogy ez a szerencsétlen ember miért lett öngyilkos, pontosan nem tudni...még. Volt aki azt mondta itt, hogy nincs köze tettének a topiknyitó hozzászóláshoz. Biztos, hogy lesz ez még ragozva, mivel politikusként közszereplő...
Az APEH 2005 év végén és 2006 tavaszán folytatott vizsgálatokat, melynek eredményéről akkoriban tájékoztaták a lakosságot a helyi újságon keresztül. Ez viszont holt biztos!
Az nem egy cikk, hanem egy önkormis levél....kezdjük ezzel... Aztán folytassuk azzal, hogy APEH-ről beszél az is, nem NNI-ről.... Még tovább: a levél (és nem cikk) azt mondja 2006-ban volt APEH ellenőrzés, nos, annak uccsó éve 2005, mert az APEH teljes éveket szok vizsgálni...a topik 2006-os, tehát, ha történtek szabálytalan dógok, történhettek 2006-ban, az APEH semmit nem nézett (ez nagyon valószínű)....
Hmmm....akárki élve elföldelését vizionálni, vagy azon viccelődni meglehetősen mocskos dolog... APEH-ről beszélsz, a topik meg az NNI-ről...terelni már megtanultál te is...
Az a vicc már régi, és hány ilyen vicc van még ezekről az országromboló f@szokról. Rendbe találtak mindent az Apeh-nál.Minden évbe van könyvvizsgálat az is rendbe volt, akkor meg minek pampogsz itt?
"Nem értem az embereket, hogy gondolhatják, hogy az NNI nem zárta le még az ügyet."
Én sem értem, de talán kérdezd meg az NNI-t. Van egy, a szociknak tulajdonított számlaügy is Vecsésen, tudtommal az kicsivel korábbi és még az sincs lezárva...
Képzeld el, két nappal később, hogy ez a szerencsétlen öngyilkos ember közzé tette Gyurcsány és Kóka élve elföldeléséről szóló szövegét, kint jártam a piacon és elképedve hallottam, hogy a vidékiek micsoda mocskos, gusztustalan módon csámcsogtak ezen a kijelentésen, összekombináltak mindent mindennel. Csoportokba verődve susoltak. Mélységesen felháborított! Szavazz a Fideszre!