Szláva Bogu! Amíg Jurij él, él a régi Asztana szelleme. Nem rossz gárda ez, lehet belőle egy sprinter, egy klasszikus és egy több szakaszos különítményt is alkotni. Henokban van fantázia, hogy egyhetes versenyeken jól vezesse a csapatot és jó helyezést érjen el. Örülök, hogy Assant nem hagyják az út szélén. Illetve pont, hogy az út szélére állítják, ezzel adva tisztességes munkát és pótkereket a kezébe:-)
Továbbra is pasiuralom van, Dina őrnagy marketing mamager és a PR stáb kapott egy kínai hölgyet Anne Wu személyében. A weboldalnak is van kínai verziója.
Csak annyi a különbség, hogy a hollandul író hollandok mint potenciális húzóembert, míg az angol nyelvű hollandok mint konkrét vezető versenyzőt emlegetik.
Ez komplett marhaság.Szürica erős, tapasztalt versenyző, jó sprinter segítő, de egyedül is boldogul kevésbé menő mezőnyben. Szerintem ez a kis kínai egy hajdúszoboszlói nyitószakaszon a szállodasoron fog kiesni a tour de Hongrie-ról. Nagyjából ennyire képes egy jobb európai versenyen.
Nekem tetszik, olyan mintha a festő gyerekek, akik a tour előtt lefestették a ridereket, összekenték a volna a modellek mezét. Nekem azok a jópofa gyerekrajzok jutottak eszembe.
hát, azt hiszem nincs olyan elszánt feminista, aki szexizmusnak vélné, hogy egy téli bringásfelszelésben lévő lányka a melegítő felső vállára kap autogramot:-)