Keresés

Részletes keresés

BitMiller Creative Commons License 2011.11.01 0 0 75

Ezeket tényleg nem olvassák... Legyen így továbbra is, on-topic!

hamisciprus Creative Commons License 2009.10.13 0 0 74
-ty
Előzmény: hamisciprus (73)
hamisciprus Creative Commons License 2009.10.13 0 0 73
ripittyára törött az egyik fogam, no már csak ez hiányzott!!
szovilágbajnokkimi Creative Commons License 2009.10.02 0 0 72
na, Rio rendezi a 2016-os olimpiát... az fergeteges lesz!
bodor a levele Creative Commons License 2009.09.10 0 0 71
ide-oda tologatjuk, pakolgatjuk, szignáltatjuk és véleményeztetjük, lényeg, hogy porlasszuk a felelősséget..a végén aztán a sok kéz között elhal az ügy
szokimi Creative Commons License 2009.08.14 0 0 69
kiszámítható.....lejárt az 1 hónap.....már vártam
szokimi Creative Commons License 2009.07.22 0 0 68
elsietett önigazolásod, engem igazolt
köszi
szokimi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 67
az ugróiskolát azért még ismerik
Előzmény: nyílméregbéka (66)
nyílméregbéka Creative Commons License 2009.06.23 -1 0 66

Igen, igen! Mátyás király Gömörben, beleszart a vödörbe...

Mit tudják ezek a mai fiatalok, hogy mik az igazán szép játékok.

Előzmény: szokimi (65)
szokimi Creative Commons License 2009.06.23 0 0 65
hogyne....meg arra is, hogy aki háromra megszólal, az eszi meg a vödör szart
Előzmény: nyílméregbéka (64)
nyílméregbéka Creative Commons License 2009.06.20 -1 0 64
Emlékszel, amikor gyerekkorunkban kiírkáltuk mindenhova:

HÜJE AKI ELOLVASSA
Előzmény: klikkkirálylány (63)
klikkkirálylány Creative Commons License 2009.06.15 0 0 63
nem nyert, én olvastam :)
Előzmény: nyílméregbéka (62)
nyílméregbéka Creative Commons License 2009.06.13 -1 0 62
Na, végre egy topik, ahová nyugodtan írhatok, a kutya sem fogja elolvasni. Most nincs is semmi mondanivalóm.
rózsaszín pitbull Creative Commons License 2009.06.10 0 0 61
nem bírom a ribancokat
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.05 0 0 60
Annyira fáj, hogy nem érted! Hogy amit tettél, árulás volt! Talán volt oka dühösnek lenned, de az első adandó alkalommal beköpni...! De ha legalább értenéd, miről beszélek... és nem Sz.-t okolnád, amiért volt mersze nem eltussolni az árulásodat... és most mented az irhádat. Mented magad azzal, hogy őt bántod.
Tudod hányszor bántottál meg? És tudod milyen érzés rádöbbenni, hogy kihasználtál? Hogy arra kellettem, hogy a szerelmi bánataidban igyon veled valaki, és legyen kinek mesélned a pasi-ügyeidet? És az első olyan esetben amiben te is sérülhetsz, rögtön kiadsz!
Nem szeretsz és ezt még talán te sem tudod. De én már tudom és nagyot csalódtam. Benned is, és magamban is.
Cyril61E Creative Commons License 2008.10.15 0 0 59

Lehet, sőt biztos, hogy én vagyok a míveletlen... De mi a szart jelent az, hogy celeb??? És miért kell őt kimenteni??? Ma már vagy ötödjére hallom... Ezt nem értem, de a komplex számok osztását azt készségszinten :-))

Ek. Martensit úr álma igaznak bizonyult, de az már szépencsak a múltidő :o))

Martensit Creative Commons License 2008.06.17 0 0 58
Az a mai álom, áhh! Most is láttam egy nagy túrahátizsákos embert az Egyesen.........brrrr. Tisztán előttem van, hogy a "lidlis árokpartról" a két üvegen keresztül nézem, hogy...... :S De hál'azégnek felébredtem, és nem igaz! :-)
robotoló penészvirág Creative Commons License 2008.05.12 0 0 57
minden olyan rohadt nyálas errefelé
ragad a sok rózsaszín ujjú topikgyilkos
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.12 0 0 56

14. ...+ - + - + -...wáááhhh!!! :D ...már csak négy nap az esemesparty-ig, öt az emesenmaratonig, és 6 nap a... :-))

Előzmény: Anti-pope (55)
Anti-pope Creative Commons License 2008.05.11 0 0 55
Micsodaaa?! Hogy nem olvasom el?! Kis fáziskéséssel ugyan, de elolvastam :D Jólvan, jelzem én, hogy AZ... de mit tegyek még?! :D :P
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.01 0 0 54
Ezt a sok baromságot amit össze irtam anno. Nem is csodálom hogy ki vagyok tiltva egykét helyről. Ha most beszélnénk milyen más lenne. Ma csak úgy igetévedtem és döbbenet. Na mindegy új év új élet.
Luxemburgi Zsigmond Creative Commons License 2007.11.02 0 0 53

Ez a mai revtime...:D:D:D
A hangulat mindig a tetőfokon. Még el se kezdtük a temi-buszokat, már megjelentek az első poénok az ünnepi revnaplóval, a nyugi-busszal, meg a kórház-temető egyirányú céljárattal kapcsolatban. A 37/B villamoson az aktuális Tma a gasztronómiai tan-segédeszközök voltak, mint például az s-pálya keksz, hasnyálmirigy süti, nagy Magyarország perec, szaporodás süti, Himnusz sajtosrúd stb. A 86-osra érve (903) már a körtér, a nagyszombat és a kiscelli volt a poén tárgya. Tőlünk zengett az egész busz, még szerencse, hogy egy keresetlen óbudai ismerősbe sem botlottam :P. Bogdáni úton technikai pihenő nálam, egy gyors KV a szolgálatban levőknek és irány a temi118-as, amit a Majom vezetett. A Gábor Dénes főiskolától folytak a városok, utcák angol/németesítései és a "cs" angol "ksz" vonatkoztatása és vissza. (Milyen hülyén is hangzik angolul kiejtve a csacsi - kszakszi, vagy visszaverz. a szex - szecs...). Az 1-esen előterbe kerültek a fizikai-kémai szösszenetek (m, Boltsman stb.), a 30A-n további jó hangulatot Fővárosi Éva és Visegrádi Bob felidézésével értük el. Jó csatlakozást a revelőknek!

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.30 0 0 52
szar az egész, elbaltáztam
rossz így
nem szeretem a kötöttséget, mondta az akasztott ember
mondta volna
ha
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.14 0 0 50

Te!! én megszámoltam!!!:D TIZENKETTŐ!:D:D:D

iránytangens Creative Commons License 2007.09.03 0 0 49
Minden olyan hatalmas, új, szokatlan. Én meg csak egy vagyok, csak egy a 350-ből, nagyon egyedül. Hiányzik minden (Pecéktől kezdve a törin át a polipig) - minden megváltozott. Én az ilyeneket nagyonnem viselem, kizökkentem a megszokott ritmusomból, egy újra ráállni meg iszonyatnehéz lesz. Tudom, túlontúl konzervatív vagyok. Rettegek a változástól, az ismeretlentől.
iránytangens Creative Commons License 2007.08.13 0 0 48
Szegény UV :( Holnap különbúcsú. 15 órakor indulok utoljára uvval a Lónyaytól Budafokra....
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.14 0 0 47
...nahát, nézd csak, hanyadik hsz-nél is tartok éppen. . . . . . . .
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 46
Heylo...ugye nem velem van bajod... ? :)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.08 0 0 45

Kedves hülye Kenőképű! ...mondd meg szépen az Etának, hogy mi a jóbüdös francér' álltál meg a Krómommal ma a Rónánál, felvéve százezer 'felesleges', elkerülhető birkát...?????????! ...kérem, először meg kéne tanulni a 173-as megállóit...aztán a krómot a segged alá tolni és rázatni azon a kiaszott kockakövön, te marha!!! teeeee.....

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 44

...talán nem is kell, hogy olvasd...mert úgyis tudsz rólam mindent, talán most is látsz... szal kis Kénem...remélem Istenke gondol rád névnapod alkalmából...:) ...de én biztosan.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!