ide-oda tologatjuk, pakolgatjuk, szignáltatjuk és véleményeztetjük, lényeg, hogy porlasszuk a felelősséget..a végén aztán a sok kéz között elhal az ügy
Annyira fáj, hogy nem érted! Hogy amit tettél, árulás volt! Talán volt oka dühösnek lenned, de az első adandó alkalommal beköpni...! De ha legalább értenéd, miről beszélek... és nem Sz.-t okolnád, amiért volt mersze nem eltussolni az árulásodat... és most mented az irhádat. Mented magad azzal, hogy őt bántod. Tudod hányszor bántottál meg? És tudod milyen érzés rádöbbenni, hogy kihasználtál? Hogy arra kellettem, hogy a szerelmi bánataidban igyon veled valaki, és legyen kinek mesélned a pasi-ügyeidet? És az első olyan esetben amiben te is sérülhetsz, rögtön kiadsz! Nem szeretsz és ezt még talán te sem tudod. De én már tudom és nagyot csalódtam. Benned is, és magamban is.
Lehet, sőt biztos, hogy én vagyok a míveletlen... De mi a szart jelent az, hogy celeb??? És miért kell őt kimenteni??? Ma már vagy ötödjére hallom... Ezt nem értem, de a komplex számok osztását azt készségszinten :-))
Ek. Martensit úr álma igaznak bizonyult, de az már szépencsak a múltidő :o))
Az a mai álom, áhh! Most is láttam egy nagy túrahátizsákos embert az Egyesen.........brrrr. Tisztán előttem van, hogy a "lidlis árokpartról" a két üvegen keresztül nézem, hogy...... :S De hál'azégnek felébredtem, és nem igaz! :-)
Ezt a sok baromságot amit össze irtam anno. Nem is csodálom hogy ki vagyok tiltva egykét helyről. Ha most beszélnénk milyen más lenne. Ma csak úgy igetévedtem és döbbenet. Na mindegy új év új élet.
Ez a mai revtime...:D:D:D A hangulat mindig a tetőfokon. Még el se kezdtük a temi-buszokat, már megjelentek az első poénok az ünnepi revnaplóval, a nyugi-busszal, meg a kórház-temető egyirányú céljárattal kapcsolatban. A 37/B villamoson az aktuális Tma a gasztronómiai tan-segédeszközök voltak, mint például az s-pálya keksz, hasnyálmirigy süti, nagy Magyarország perec, szaporodás süti, Himnusz sajtosrúd stb. A 86-osra érve (903) már a körtér, a nagyszombat és a kiscelli volt a poén tárgya. Tőlünk zengett az egész busz, még szerencse, hogy egy keresetlen óbudai ismerősbe sem botlottam :P. Bogdáni úton technikai pihenő nálam, egy gyors KV a szolgálatban levőknek és irány a temi118-as, amit a Majom vezetett. A Gábor Dénes főiskolától folytak a városok, utcák angol/németesítései és a "cs" angol "ksz" vonatkoztatása és vissza. (Milyen hülyén is hangzik angolul kiejtve a csacsi - kszakszi, vagy visszaverz. a szex - szecs...). Az 1-esen előterbe kerültek a fizikai-kémai szösszenetek (m, Boltsman stb.), a 30A-n további jó hangulatot Fővárosi Éva és Visegrádi Bob felidézésével értük el. Jó csatlakozást a revelőknek!
Minden olyan hatalmas, új, szokatlan. Én meg csak egy vagyok, csak egy a 350-ből, nagyon egyedül. Hiányzik minden (Pecéktől kezdve a törin át a polipig) - minden megváltozott. Én az ilyeneket nagyonnem viselem, kizökkentem a megszokott ritmusomból, egy újra ráállni meg iszonyatnehéz lesz. Tudom, túlontúl konzervatív vagyok. Rettegek a változástól, az ismeretlentől.
Kedves hülye Kenőképű! ...mondd meg szépen az Etának, hogy mi a jóbüdös francér' álltál meg a Krómommal ma a Rónánál, felvéve százezer 'felesleges', elkerülhető birkát...?????????! ...kérem, először meg kéne tanulni a 173-as megállóit...aztán a krómot a segged alá tolni és rázatni azon a kiaszott kockakövön, te marha!!! teeeee.....
...talán nem is kell, hogy olvasd...mert úgyis tudsz rólam mindent, talán most is látsz... szal kis Kénem...remélem Istenke gondol rád névnapod alkalmából...:) ...de én biztosan.