MÁSOLÁSSAL MEGYANUSÍTOTTAK. KÖSZÖNYÉTEK ENNEK A TOPIKNAK ÉS EGY PÁR MOCSOKNAK HOGY AZ OLDAL ÁTMENETILEG SZÜNETEL. MI NEM NYAFOGUNK A MÁSOLÓKNAK MEG HÜLYÉKNEK NEVEZNEK DE, TOVÁBBRA IS TARTSUNK KI A VILLAMOSOK, TROLIBUSZOK MELLET.
Nos, köszönyük és kitartok egy táblát a villamosok mellett!
Visszajöttem szabadságomról és ezzennel kijelentem a Villamos Védő (Git)Egyletett megszüntetem és feloszlatom illetve kérem a modikat hogy, mihamarabb szüntessék meg ezt a köcsög Gőzleeresztő szart.
egy darabig mókás volt ez a dolog... akkoriban született VVE 1000 mester is, azaz ez a nick, de most már nincs értelme ebben, az utóbbi időben szerencsére már döglött topikban ilyen dolgokba belekezdeni... elég volt
Sajna ahogy látom már bepunnyadt a topik... Ma azt hittem unni fogom magamat este, de higgyétek el, kurva sokat röhögtem amíg az elejéről végigolvastam mindet. :D Az öngyilkos, majd emlékezetkieséstől a skizofrénián az autizmusig fejlődő bányai gáborka megmenti traktorral a félharmadnegyedkéttizedbengálijait, majd kombinó vásárlásra adja a fejét. Kemény feladat ez.
Az elnököt meg tiszteljétek bazmeg! "Szeretett vezérünk, trillárom-haj!"
Nemnemnem, biztosíthatlak róla, hogy Banyai nem normális. Hallottam egy magánleveléről... :-DDD Szerintem inkább csak az anyukája rájött, hogy baromságokat írkál a netre, elolvasta, és most bezár a bazár. Mellesleg, írhatunk a moderációs topikra, hogy be ne merjék zárni a topikot! :-DDDD
Ha tényleg ő az, akkor pedig a hozzászólásai és a "honlapjának" változásai alapján csak a 631 utolsó sorában leírt megoldás marad: ő egy teljesen normális fórumozó-valaki, aki az egész banyaielete-dolgot csak poénból találta ki és húzta csőbe majd' az egész fórumot már a kezdetektől fogva. Remélem megérte.
Jó poén volt, most már talán nem az.
És miután le lettem többedmagammal mocskozva, a magam részéről ezennel befejezem az írkálást ebbe a topikba. Ez már így egyáltalán nem vicces. Sőt szomorú.
A továbbiakra pedig jó röhögést kívánok a maradóknak.