Keresés

Részletes keresés

rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.03 0 0 198
:)
Előzmény: drzyx (193)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.03 0 0 197
Kinek a mije?:)
Előzmény: tőr (195)
drzyx Creative Commons License 2006.05.03 0 0 196

tényleg úgy gondoltam, hogy ide már csak te hiányoztál anti

Előzmény: Törölt nick (194)
tőr Creative Commons License 2006.05.02 0 0 195
A FideszŽ egy szagtalanító készítmény gazdagok számára.
drzyx Creative Commons License 2006.05.02 0 0 193
nyugi, semmiféle szdsz közösséget nem tagadtunk, már csak azért sem, mert én speciel csak a magam nevében beszélek, amit nem értesz, hogy nem az szdsz-ről, hanem a Magyar Köztársaságról és annak egyik - immár lassan legjelentéktelenebb - ellenzéki pártvezetőjéről és annak enyhén szólva is kétes kicsengésű kijelentéséről van szó, de ha sokat gyakorolszképes leszel szinten tartani magad, csak ne felejts utántölteni...
Előzmény: Törölt nick (190)
drzyx Creative Commons License 2006.05.02 0 0 192
na már csak te hiányoztál...
Előzmény: Törölt nick (191)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.02 0 0 190
Öröm látni, hogy milyen lelekesen tagadtok bármiféle SZDSZ közösséget.;))

Az elfoglalni kívánt pozícióhoz ez viszont kevés, nagyon kevés, hisz lényegileg egy vitaplatormon álltok a nézeteikkel, amik viszont szinte kizárólagosak bármiféle jobboldali megnyilvánulással szemben.
A hiteles középpolitikához elengedhetetlen a jóval nagyobb rugalmasság és befogadóképesség a jobboldal érvrendszerével szemben.
Nem az a megoldás, hogy a balszélről el sem mozdulva egy olyan jobboldali pártot gründolni, aki megfelelően közel áll, szinte már SZDSZ, hanem az álláspontokat közelíteni és konszenzust keresni.

Mondanám, hogy érdemes figyelni alfredoo fáradságos és önuralommal körített feltáró próbálkozásait, valahol azon a környéken keresendő egy tárgyalási alap és nem a ballib orbánfób harci-kutya attitűdök mentén.

Előzmény: drzyx (186)
drzyx Creative Commons License 2006.05.02 0 0 188

jó éjt:))

kűzdjön a harapós ló velük:) amúgy se tétel egyik se:))

Előzmény: rraabbiiddaa (187)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.02 0 0 187
Magadra hagylak kedves olvtársakkal, kûzdj velük bátran az utolsó vérig.
Én most el, aludni.
Holnap írok majd mélt.
Jó éjt mindenkinek, ellenfeleknek is!:)
Előzmény: drzyx (184)
drzyx Creative Commons License 2006.05.02 0 0 186
te itt már megint félremagyarázol valamit, rraabbidda sem én sem, az szdsz-t képviseljük, hanem a saját szavazatunkat és a demokráciát, ami feltételezi, hogy ha úgy látjuk, hogy bármelyik párt nem megfelelően képviseli az érdekeinket, akkor egy másikra szavazzunk, már megint a saját sztereotípiáid csapdájába esel...
Előzmény: Törölt nick (181)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.02 0 0 185
Amennyiben hithû szdsz-esrôl írsz, lehet, hogy igazad van, bár kétlem.
Amennyiben rólam, ki kell, hogy ábrándítsalak.
Nem vagyok hithû szdsz-es.
Előzmény: Törölt nick (181)
drzyx Creative Commons License 2006.05.02 0 0 184
elég titeket olvasni külföldről és máris tudjuk, hogy nem mi vagyunk 'tudatilag manipulálva'...
Előzmény: Törölt nick (179)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 183
igyekszem elhatárolódni minden olyan dologtól, ami kizárólagosságra törexik.
Lehet, hogy ez nem mindig sikerül, de azért szem elôtt tartom.
Előzmény: Törölt nick (179)
drzyx Creative Commons License 2006.05.01 0 0 182
a latin eredeti alapján igazad van, a helyesírási szabályzat alapján nem tudom, hogy fokozható-e? végülis a La Manche csatorna is tautológia, de hát én nem vagyok legmagyarabb, így én speciel megengedhetem magamnak ezt az esetleges slendriánságot:)
Előzmény: Törölt nick (180)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 181
Ahhoz, hogy valaki az egyensúlyi helyzet kezelője pozíciójában legyen szükségszerű, hogy korábban ne a politikai polarizáció egyik szélén foglaljon helyet.
Itt pedig ismerjük annyira egymást, hogy tudjuk miként is áll a kultúrharc.

Az SZDSZ alkalmatlan az egyensúlyi szerepre, mert ő és szellemi holdudvara jelentik az egyik politikai pólust még akkor is, ha a strómanjaik biztosítják az MSZP-s szavazóbázist. Azok mögött legfeljebb néhány beszélő bot tartózkodik alapesetben.

Tehát nincs csiki-csuki alkuk során mindig fenn pozíció.
Tessék korrekten végigjátszani a játékot és sír-nevet alapon részt venni a rosszban is, ha már letették valahova a garast.

Nincs lehetőség azt mondani, hogy elkanászodtak a szocik, mert azok csak strómanok.
Előzmény: rraabbiiddaa (175)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 180
OFF
Az "optimalis" szo azt jelenti, hogy "legjobb", tehat nem fokozzuk, plane nem tesszuk felso fokba. (Az ekezeteim hianyaba ne koss bele: Amerikaban vagyok, linuxos gepen.)
ON
Előzmény: drzyx (178)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 179
Es azt meg honnan tudod ennyire biztosan, nagyarcu baratom, hogy nem eppen te vagy a tudatilag manipulalt?
Előzmény: rraabbiiddaa (175)
drzyx Creative Commons License 2006.05.01 0 0 178

folyton önellentmondásokba keveredsz, most döntsd már el, hogy feltétlen szervilizmus jellemez, vagy semmiféle elkötelezettség semmiféle közösség iránt...

én a szervilizmust csak nálad látom Orbán iránt, és elkötelezettséget sem vélek felfedezni benned semmiféle közösség iránt, csak a vezérkultusz iránti lelki igényt...

a demokrácia jobb ha tőlem tudod nem arról szól, hogy mindenki bebetonozza magát valamelyik lövészárokba és folyton tüzel a soha ki nem fogyó pisztolyából, hanem arról, hogy párt - magyarul részek - által képviselt programokra, amelyeket az adott szavazáson a maga és az ország jövője szempontjából a legoptimálisabbnak tekint...

Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 177
Hát ha nem tévedek, ez is igen gázos.
Mert ugye mint ha itt a pénz szagáról menne a duma...

De ha az úr beszagol a hónaljai alá...még akkor is furcsa, hogy a jobb hónalja bűzlik.
Előzmény: rraabbiiddaa (160)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 176
Nocsak, mégsem zajlott le a két ciklussal a rendszerváltozás folyamata, ha azon spekulálgattok, hogy miként lehetne Ibolyból megcsinálni a kényelmes és kézhezálló jobboldalt.;))
Előzmény: drzyx (168)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 175
Úgy látom, neked csak az az elfogadható, ha valaki csukott szemmel ugrik a kútba a vezér szavára.
Tudod, vannak olyanok, akik ilyenkor behúzzák a kéziféket és megpróbálják az
agymosott tömeget elterelni a szakadék szélérôl.
Remélem, ez a réteg nem fog kiveszni, mert akkor gyorsan vége lesz itt mindennek.
Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 174
A ballib elit érvei mentén nyilvánulsz meg, számomra teljesen nyilvánvaló az ezirányú kötődésed, ha nem vagy része, akkor viszont nem értem a feltétlen szervilizmusodat.

Amennyiben a korlátolttal megkínálsz, nyugodtan gyávázhatsz is. Érv helyett ez a megszokott tőleetk.
Előzmény: drzyx (171)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 173
Jaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj
Előzmény: Törölt nick (167)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 172
Miként lehetne tekinteni azt a szegmenst aki a két jelentős oldal közötti vándorlást tekinti politikája alapjának, mint ebben a térben létező kisebbségnek?
Ha mindenki menne, akkor csak egy monolitikus blokk maradna.

Azokra gondolok ezzel, akik semmelyik oldal felé nem tudnak valamiféle elkötelezettséget kialakítani bármilyen közösségvállaláson keresztül és ebbe elég széles sprektum belefér.
Előzmény: drzyx (165)
drzyx Creative Commons License 2006.05.01 0 0 171

???? ez most micsoda, amit idehánytál? delírium, vagy fpgalmad sincs, hogy miről beszélsz? hol vagyok én ballib elit, meg ide-oda ugráló, meg miközöm a kenyérharcotokhoz?

vagy lehet, hogy nem csak korlátolt, de gyáva is vagy?

Előzmény: Törölt nick (167)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 170
Lehet, de ajánljunk neki bizalmat, hátha mégis mûködni fog.
Ha meg nem ô, akkor lesz valaki, aki megcsinálja.
Nem emberekben bízom, hanem értékekben.
És erre az értkrendszerre szükség van.
Előzmény: drzyx (168)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 169
Szervezzünk molyirtó polgári köröket!:)
Előzmény: drzyx (163)
drzyx Creative Commons License 2006.05.01 0 0 168
azért Ibolyától nem kell elájulni, ha érdekei úgy kívánják fog ő még nem  érteni a focihoz és kemény munka lesz kitörnie a 'jobboldal' árulója bélyeg alól...
Előzmény: rraabbiiddaa (164)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.01 0 0 167
Pontosan értem a szűk ballib elitnek a túlélési stratégiáját és úgy látom, hogy a kívánságod nem fog megvalósulni.

Nektek, mint ennek a kvázi elitnek részeseiéként vállalni kell a folytatott politika következményeit és levonni a megfelelő konzekvenciákat, ha az a társadalom számára elfogadhatatlan.

Nem döntőbírók vagytok, hanem a politikai váltógazdaság egyik pillére.
Mi az, hogy ugrálnátok ide-oda, attól függően, hogy hol süllyed épp a hajó?
Megértem, hogy kell védeni a pozíciókat, de ami sok, az sok a kenyérharcban is.
Előzmény: drzyx (161)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.05.01 0 0 166
"többség számára érvényes politizálást folytatni"
a mostani szerinted micsoda?
És mégsincs béke.
Talán inkább a többség, a döntô többség számára élhetô Magyarországot
kellene csinálni. Kirekesztés, árulózás, nemzetelleneskedés helyett.
Előzmény: Törölt nick (162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!