Keresés

Részletes keresés

zuglo_14 Creative Commons License 2006.03.30 0 0 197
Nézzük sorba, amiről tudunk, és a fijug legnagyobb erőlködése ellenére is kiderült és tény:

1, választással kapcsolatos adatokat loptak egy magánvállalkozás számítógépéről, az adatlopás köztörvényes bűncselekmény és a fidesz köreiből követték el
...amit súlyosbít, hogy máig titkolják az elkövetőket, amivel bűnpártolást követtek/követnek el.....

2, zsarolás...egy vagy több esetben a fidesz képviselő jelölt/jelöltek megzsaroltak más párt/pártok? induló képviselő jelöltjét/jelöltjeit...ez is köztörvényes bűncselekmény......

3, jogtalan adatkezelés, akit megvalósítottak többszörösen, néhány példa:
---a fidesztvben személyes adatokat és pártpreferenciát tartalmazó neveket hoztak nyilvánosságra, ami kimeríti a jogtalan adatkezelést....
---olyan adatbázis működtettek/működtetnek -jogellenesen-, amely olyan személyes adatokat tartalmaz, amelyet jogszerűen NEM lehet a birtokukban
... az már csak hab a tortán, ha úgy tetszik erkölcsileg aggályos, hogy E=ellenség?? jelöléseket alkalmaznak, ki tudja milyen alapon....
...vajon honnan származnak az információk, hogy ki "E"???

4, más pártok részére gyűjtenek, és hamisítanak ajánlószelvényeket....
-egyrészt erősen aggályos jogilag, -de erkölcsileg is - más pártok részére ajánló szelvények gyűjtése, mert tudja -ezen az állampolgár mikor ki részére akarják felhasználni az ajánló szelvényét?
--ez felveti a választójogosult állampolgárok megtévesztésének, becsapásának esetét, ami szintén törvényellenes....
--több esetben bebizonyosodott, hogy fénymásolt hamis ajánlószelvényeket adtak le, ami egyértelműen a választási csalás esete....

5, rendszeresen hazudtak a különféle médiában,
lásd pl.: dft "Gy beintett" amiért dft még máig nem kért bocsánatot az érintettektől....

6, külön fideszes ellenőröket kívánnak alkalmazni a szavazóhelységek elé,
--vajon milyen céllal?
--csak nem a választók befolyásolása?
--esetleg megfélemlítése?

7, a fidesz elvárja a választási bizottságban résztvevő képviselőitől -ez is most kapott nyilvánosságot - hogy rendszeresen jelentsék a fideszközpontba, a választások állását... vagy vajon mit kellene jelenteniük???

ez így együtt elég alapos ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni:
a fidesz nevű párt választási csalásra készül.
őszkaján Creative Commons License 2006.03.29 0 0 196
 Nana! Ne becsüld le őket. Van ott még a tarsolyban. Az persze látszik, hogy Roni nagyon hiányzik, vagy csak rossz formában van.
Előzmény: Sir Balamber (188)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2006.03.29 0 0 195

A Fidesz van olyan okos, hogy mindent legalabb harom okbol csinalnak:

1. Valoban -legalabbis egy kicsit - meg vannak ijedve, a sok valasztasi bakloves miatt

2. A remhirkeltes mozgosito hatassal van a szavazokra, es ok -demoszkopizalok velemenye szerint- a nagyaranyu reszvetellel kiejthetik az SZDSZ-t, ami valasztasi gyozelmuk egyik alapveto kucsa.

3. A nem kivant vereseg eseten pedig elore gondoskodtak a Dolchstoss legendarol.

Előzmény: drzyx (-)
picicici Creative Commons License 2006.03.29 0 0 193

Én úgy érzem mi fogunk veszíteni de én rajtam abszolúte nem fog múlni.

Én mindent megteszek.

SZAVAZNI! SZAVAZNI! SZAVAZNI! SZAVAZNI! SZAVAZNI! SZAVAZNI! SZAVAZNI!

És minden E-betűst valamint Mik0la-0rbán-t nem szívelőt erre ösztökélni.

Mert a fideszesek szavaznak!

Nem az nyer akit többen szeretnek hanem akire többen szavaznak!!!

matrix94 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 191

1997. évi C. törvény a választási eljárásról

...

70. § (1) A választópolgár a szavazólapot borítékba teszi, és a szavazatszámláló bizottság előtt urnába helyezi.

Előzmény: zogu (189)
zogu Creative Commons License 2006.03.29 0 0 189

"Nyilvánvaló, hogy a választási tv-t már napokkal a választás előtt nem lehet módosítani"

Azt előírja a törvény, hogy feltétlenül borítékba kell tenni a szavazólapokat?

Tudná idézni valaki a törvény idevonatkozó szövegét? 

Előzmény: drzyx (-)
Sir Balamber Creative Commons License 2006.03.29 0 0 188
Nekem inkább az a benyomásom, hogy a robbantós fenyegetős eksön gyurcsányék utolsó kétségbeesett kísérlete a szavazás befolyásolására..
matej nyikolajevics Creative Commons License 2006.03.29 0 0 186
orbán tekintete milyen? esetleg a mikoláé?
Előzmény: reális (185)
reális Creative Commons License 2006.03.29 0 0 185
Nyerjen a jobbik! Szó szerint. Nekem kicsit elegem van már gy. Ferke újbökdöséseiből meg eszelős tekintetéből, elég a képére nézni, ilyen arca nem lehet egy tisztességes embernek!  De hát ha ez kell, hogy baloldal végképp elsűllyedjen, ám legyen. Sokat kibír a magyar nép. Szerencsére a kormányzati munka nem érdekli. Fellép itt is, ott is, és mond egy-egy nagy baromságot, néha még igazat is csak azt is rossz helyen. Pl. a csepeli nyugdijasok előtt azt találta mondani, ha megválasszák, olyan felvirágzás lesz itt, amilyen csak a Horty-korszakban volt… Amikor kimondta láthatólag még őbenne is megállt a verő, mert hát 40 évig a vasmunkások nem ezt hallották arról a korról.
fromdtod Creative Commons License 2006.03.29 0 0 184
A kor nem érdem.
Előzmény: geszthi (177)
qncogi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 183
Tudják.
Luckuty Creative Commons License 2006.03.29 0 0 182
Egyébként ha én megélhetési szavazó lennék, biztosan gondosan érvényteleníteném az előre kitöltött szavazólapot még néhány x-szel, mindet különbözőszínű tollal. Szóval, nem hiszem, hogy olyan sokat hozhatna a konyhára a láncszavazás, ha létezne egyáltalán.
Előzmény: bormester (173)
Daikini Creative Commons License 2006.03.29 0 0 181
A koztuk levo legnagyobb elmeknek kellett kitalalniuk ezt, nem megy marol holnapra.
Előzmény: Luckuty (179)
tüzes fal Creative Commons License 2006.03.29 0 0 180
7,8%-os munkanélküliség mellett nagy pofáraesés lesz nektek a 9-i választás. :))
Előzmény: geszthi (178)
Luckuty Creative Commons License 2006.03.29 0 0 179
Elég gyorsan előálltak ezzel a láncszavazás-dologgal. Majdnem 4 év kellett hozzá.
Előzmény: bormester (173)
geszthi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 178
Mit is mondott anno Orban Viktor errol a polgarhaborus uszitasrol?!

Szellemi polgárháború szításával vádolta a legnagyobb kormánypártot 1993.
január 12-én, a Magyar Demokrata Fórum népi-nemzeti körének országos
találkozója után Orbán Viktor,
aki akkoriban az ellenzéki Fidesz
frakcióvezetője volt. A Népszabadságban nyilatkozó politikus úgy vélte:
ezzel a módszerrel nem lehet szavazatokat nyerni.

Az elmúlt hétvége másról sem szólt, mint arról, hogy a (polgari) koalíció legnagyobbpártjának prominens politikusai a lehető legdurvábban megfenyegették a
választópolgárok azon részét,
amely 19902002-ben az ellenzékre szavazott, illetve amelyik most az (nem) ellenzékkel szimpatizál - mondta Orbán Viktor a Népszabadságnak a Magyar Demokrata Fórum FIDESZ népi-nemzeti körének országos találkozóján elhangzottakat értékelve.

Orbán szerint az MDF prominens politikusai fenyegetés-áradatukat nem is az ellenzéki politikusoknak szánták, sokkal inkább azoknak, akik 1990-ben ránk szavaztak, illetve, akik mostanában már velünk szimpatizálnak.

.- Nem hajlandó a Magyar Demokrata Fórum Fidesz tudomásul venni, hogy
nem szerez azzal több voksot az 1994-es választásokon, ha polgárháborús
hangulatot gerjeszt az országban és ellenséget keres mindenütt, ahelyett,
hogy nyugalmat ígérne és ennek érdekében tevékenykedne,
ami egy
kormánypárttól egyébként elvárható lenne. A fideszes politikus szerint a
fenyegetőzéssel az MDF szeretné távol tartani az ellenzéktől a szakértőket.

Orbán szerint a múlt hét végén nem választási kampányát, hanem
haláltáncát kezdte meg az MDF Fidesz. - Nincs tisztában azzal, hogy mit beszél az, aki fenyegetőzéssel akar voksokat szerezni.
Előzmény: drzyx (176)
geszthi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 177
Olyan meg nem volt! Aki komoly uj "fonick", az nem azonnal nyomja be a franko (i)gazsagot, vagy szol be alparian.

Allom tovabbra is, ha barmelyik kamunick akirol beirtam megeli az 500 hozzaszolast, bocsanatot kerek azonnal tole, csak szoljon.

Eddig megy egy se tette... na vajh miert?
Előzmény: adslmester (15)
drzyx Creative Commons License 2006.03.29 0 0 176

mondom, hogy megy a szándékos hisztériakeltés és a polgárháborús uszítás:

"Kövér László újból fenyegetőzik"
2006. március 28. 11:03

Ha megkérdőjelezhető a választások tisztasága és szoros az eredmény, a Fidesz tábora nem lesz olyan nyugodt, mint négy éve volt - közölte Kövér László.

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=10667

127.senki Creative Commons License 2006.03.29 0 0 175

vitázni úgy is lehet kispajtás, teszem azt: feltételezem te még uttörőkorodban sem tudtad bekötni a cipőfűződet???

:-)))

ha azt akarod, átveszem a stílusdat

:-)))

Előzmény: Turulmadár (171)
127.senki Creative Commons License 2006.03.29 0 0 174

tudod, ha neked annyi ideje lenne interneted, mint nekem...

amikor te még tán kedves gondolat sem voltál, nálam már ketyegett a modem.

bormester Creative Commons License 2006.03.29 0 0 173
Turulom, mondd meg má' nekem. Szerinted is láncszavazott az emeszpé?
127.senki Creative Commons License 2006.03.29 0 0 172

sem veled sem kedves turullal nem személyeskedtem, főleg nem az ő bájos stílusában.

ha eddig nem vetted volna észre, tettem oda zárójelben agy aprócska (?)-et...

de akkor sem forgatom ki a tényeket, nem jelentettem ki, hogy annak a qrva fidesznek még ezenkívül hány (és hányféle?) másolata lehet...

szóval: kérdés felétek:

a tényeket akarjátok feltárni, vagy kötözködni akartok?

mindkettőnek állok elébe...

de ha sértéseket kell a fejetekhez vágni, tudok bayertől idézni

:-))))

Előzmény: adslmester (169)
Turulmadár Creative Commons License 2006.03.29 0 0 171
Hozzád is kár volt bekötni az internetet. :p
Előzmény: 127.senki (166)
drzyx Creative Commons License 2006.03.29 0 0 170
istenem, lassan kezdem azt hinni addig hülyültél, amí teljesen úgy maradtál...
Előzmény: Turulmadár (159)
adslmester Creative Commons License 2006.03.29 0 0 169
de honnan tudod, hogy az mszp-nek nincs 50 másolata a dolgoról...Turul ezt akarta érzékeltetni...
Előzmény: 127.senki (167)
127.senki Creative Commons License 2006.03.29 0 0 168

de neked nem inkább a gyulai aktivista esetéről kellene mesélgetned?

mert asszem én mindkettőről elmondtam a véleményemet.

továbbá: bocsika, de nem minden buzival állok szóba (v.ö: mire alapozod a királylány? megszólítást???)

Előzmény: Turulmadár (161)
127.senki Creative Commons License 2006.03.29 0 0 167

"Ha ezt elhiszed, akkor már tudom, kinek szólnak az MSZP adatmegsemmisítős sajtótájékoztatói. :)))))))"

azért ugye nem feltételezed, hogy az OVB sajtótájékoztatóiban nem a tények vannak???

127.senki Creative Commons License 2006.03.29 0 0 166

most jól figyelj.

ezek a tények, amelyekről vannak jegyzőkönyvek.

ezek a jegyzőkönyvek elérhetők, nyilvánosak.

neked is jogod lenne elolvasni.

ha nem tudsz olvasni, csak az előolvasó szövegére hagyatkozol, könnyen megvezetnek.

főleg akkor, ha a szemellenződ rosszul van feltéve... (pl. mint a vak indiánnak.)

Doppelstangel Creative Commons License 2006.03.29 0 0 165
Érdekes... eddig nem kellett ráküldeni őket senkire, a puszta megjelenésük kellően elriasztó hatású. Pedig a világ legédesebb teremtményei.
Előzmény: adslmester (163)
127.senki Creative Commons License 2006.03.29 0 0 164

"Köztársaság lenne, nyilván, különösebb felhajtás nélkül. Lehet, hogy nem hangzana el minden kormánypárti beszédben x-szer. Cserébe talán azt sem akarja majd megmondani az új kormány, hogy ki a jó köztársasági, s ki nem az."

nagy mestere vagy a mellébeszélésnek...

egyenes volt a kérdésem, asszem.

a válaszod mellébeszélés.

szerintem a fidesz azt is meg akarja mondani, ki a magyar Magyarországon (akinek van állandóan kokárdája!!!!) és ki nem (aki csak márc. 15-e környékén teszi fel a kokárdát.

én arra lennék kíváncsi minek neveznéd orbán (és a fidesz!?) országlását!!!!

Előzmény: Turulmadár (156)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!