Keresés

Részletes keresés

Fulika Creative Commons License 2006.03.29 0 0 85

Szórol szóra ugyanez jutott eszembe :) Idegesítő volt olvasni...

Előzmény: jobbhorog (84)
jobbhorog Creative Commons License 2006.03.29 0 0 84
Neked is körmösöket kellen adni a helyesírásod miatt!
Előzmény: JEFFREY (83)
JEFFREY Creative Commons License 2006.03.29 0 0 83
Mit nem értettél meg Orbán eszmefuttatásán és érvelésén Semjén mondata kapcsán.Igaz nagyon kellemetlen volt, mikor Kálmán Olga nekitapadt, hogy mit szól Semjén kíjelentésére.Orbán megkérdezte, hogy melyikhez, erre Kálmán mondta, hogy ahhoz amit Semjén mondott, na erre Orbán, még nem mondta, hogy melyikhez.Itt az a situácíó rajzolodott kí, ami az ATV-re jellemző.Kérdeznek valamit, de nem tudják hogy mit és már támadva preidukálnak.Az amit Orbán elmondta, hogy a VALLÁS az személyes űgy, s nem magánűgy, akkor támadt az előre sablonos szöveggel.Orbán meg ezekután közölte, hogy úgy látom, hogy még mindig nem tudja mi a külömbség a személyes és magánűgy között.Ezek után szépen levezette a kettőközti külömbséget, ennek társadalompolitikai jelentőségét.Ez a megközelités nem Orbán magánvéleménye, hanem a világon a vallástörténészek, filozofusok, társadalomkutatók és sorolhatnám még tovább, is ezt az állápontot vallják.Nálunk az a baj, hogy összemosnak mindent és a témát nem mélységbe ismerők osztják az észt, és butitják a népet, s olyan megvílágitásba adják elő, hogy ellentéteket szüljenek.Mikor Kálmán a Mikolát  kérdezgette, egyszerűen olyan szót adott Mikola szájába, amit nem mondott a körmössel kapcsolatba, a "diszlexiát".Mikola csunya írásról beszélt.Erre Orbán megmagyarázta, hogy az Ő mamája gyógypedagogus, s hogy a diszlexiának semmi köze  az íráshoz, hanem a digraphia az ami egy betegség, s teljesen soha nem lehet meggyógyitani, csak javítani.Szóval a lényeg a lényeg, ha valaki csak a Médiából tájékozodik és el is híszi amit ott mondanak, az végűl alkalmatlan őnálló véleménynyílvánitásra és itélet meghozatalára.Nálunk sajnos bevesznek sokmindent az emberek, anélkül, hogy kritikával fogadnának mindent és utánanéznének a dolgoknak.Ezért van az, hogy a Média a manipulálás eszközeivel jó dolgokból rosszat csinál és jó dolgokból rosszat, manipulálja az emberek véleményét és megfosztja az őnálló gondolkodástól, s ezáltal mindig valamilyen más érdekek mentén cselekszik.Magyarországon ez fokozottabb, mert a demokrácíát mos kezdjük építeni s nagy a tudatlanság.A Médiának valójában más a szerepe, de ez egy másík téma.
Előzmény: geva54 (53)
jobbhorog Creative Commons License 2006.03.29 0 0 82
A 967 hozzászólásomban több saját oldali kritika van, mint Qncogi 60-szor annyi-jában. (Lásd: Jobbosok: készüljünk a vereségre c. topic. De mindegy, gondolom nem néztél utána.
Előzmény: Aragorn (81)
Aragorn Creative Commons License 2006.03.29 0 0 81

Tőled se sok saját oldali kritikát láttam még. És főleg nem láttam, hogy könyörögtél volna gépsonkának, szocskának és társaiknak, hogy hagyják már abba a jobboldal égetését.

Úgyhogy nincs mit a Qncogi szemére vetned, sőt!

Előzmény: jobbhorog (78)
qncogi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 80

Simán hazudozol, tedd. Már számtalanszor elmondtam, hogy mit dolgozom magánban - igen magasról köpök arra, hogy te mit képzelsz.

A topicot azért nyitottam, mert tetszik, ahogy a jobbnyikk fikasereg odajár és nem tud mit kezdeni a ténnyel. (Azért se írok a végére smileyt, egyelőre az ugrándozásuk, a tehetetlen mocskolódásuk megér nekem néhány mosolyt naponta.)

Nem írok kritikát a saját oldalam ellen, azért fizetnek titeket (ha már).

A hsz.aim jó része pedig egy topicban van, ahol a barátaimmal beszélgetek, a nickem pedig 4 éves. Emellett ráérek, egy ablakom mindig van a hozzád hasonlókon való röhögésre.

Ennyit orbánról ész egyenes beszédről.

(ja,: persze, hogy nyer az MSZP/SZDSZ, egy rasszista által vezetett bünözőbandával szemben ez az egyetlen lehetőség:))

Előzmény: jobbhorog (78)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.03.29 0 0 79

+tuttuk ismét, hogy a Fideszben mindenki azt beszél, amit akar.

Az más kérdés, hogy ki jut mik(ola)rofonhoz....

Előzmény: drzyx (-)
jobbhorog Creative Commons License 2006.03.29 0 0 78

Látom, beindult a műszak, keményen dolgozol, ilyenkor kampány táján talán dupla pénzért. Nemigen lehetne más munka mellett pár év alatt 60000 hozzászólást összegányolni, még akkor sem, ha a legtöbbje nyúlfarknyi hisztérikus szitkozódás és gyűlölködés. Az imádkozó sáska hímjének, akinek az a feladata, hogy elvgezze házastársi kötelességét, majd neje megeszi, nagyobb kitekintése van a világra, mint neked. Csak az orwelli gondolkodásmód: az MSZP jó, a Fidesz rossz... Csak fekete és fehér. Nagyon-nagyon buta vagy, elképesztő csőlátásod van.

Olyan személy vagy itt a balos topikolók között, mint Nyakó az MSZP-ben, vagy Rogán a Fideszben: mindenre ugrasz. De említhetném a Bayer Zs. - Bolgár Gy. párhuzamot is. Vagy egyszerűen: Fradi-drukker-Újpest-drukker.

Csak egy minimális árnyaltságot, egy szermernyi kritikát a saját oldal felé látnék benned, és akkor nem szólnék egy rohadt szót sem.

Normális ember nem írná le 5000-szer egy topicban ingyen, hogy nyerni fog az MSZP, de vagy ebben lelsz kéjes-perverz örömet, vagy pénzt kapsz ezért.

Egyébként tudom, hogy nyerni fogtok, aztán akkor mi van? Még jó, hogy nyertek, hogy lehetne ez másképpen?

Előzmény: qncogi (77)
qncogi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 77

Ő egy perverz, aki azt akarja, hogy irtsák ki a jobbosokat mindenhonnan, valószínűleg fizetik is ezért.

A szokott, ócska jobbos nyünyörgés. Nem én vizíonálok kiírtásról, hanem a báványaitok, most éppen a félhülye semjénnel az élen. Egyébként innen se kellene persze, akkor kiken lehetne jókat röhögni?

Engem kiskampó nem fizetnek (ezért). Nekem szórakozás, ahogy a hozzád hasonló nudlik hülyét csinálnak magukból.

és könyörögnek neki, hogy hagyja abba, mert csak őket égeti.

Ezt te mondod, oldalad alja?:))

Előzmény: jobbhorog (76)
jobbhorog Creative Commons License 2006.03.29 0 0 76

Te tényleg bízol abban, hogy Qncogi-nak lehet egy normális, elfogulatlan mondata. Hiszen pontosan a Te hozzászólásod bizonyítja, hogy már a balosok sem veszik komolyan és könyörögnek neki, hogy hagyja abba, mert csak őket égeti. Ő egy perverz, aki azt akarja, hogy irtsák ki a jobbosokat mindenhonnan, valószínűleg fizetik is ezért.

Szóval ennyi, de örülök, hogy valaki (azaz Te) a baloldalról olyannak látja az Atv-t mint én jobbról a hírTV-t.

Előzmény: moneymaker (42)
qncogi Creative Commons License 2006.03.29 0 0 75

Kóczián azért ment el a HírTV-tól, mert a pártszócső TV-tek aljasul és sunyin kivágott egy mondatot a rasszistával készített riportjából. (valami olyasmi volt, hogy ha sikertlen lesz a KÁP, akkor le kell neki(k) vonni a konzekvenciákat)

(a rasszista azt is vizíonálta, hogy ha nem kapnak KÁPot, elözönlik az országunkat - ez a hazugsága se jött be)

Gajdics vágatta ki és egybeeset azzal, amikor a rém szalai annamaris az ORTTnél ugrált, mert megvágták a Megyó interjút.

Előzmény: disznógépsonka (67)
drzyx Creative Commons License 2006.03.28 0 0 74
és mit össze kapált szegény a szőlőben...
Előzmény: geva54 (73)
geva54 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 73
Ahha, az Orban rendorok (ado) anno minden nem hivore raszaltak. Gyurcsanyt kihagytak? Szerintem nem, csak nem talaltak erdemlegeset. Most igy valasztas idejen jo hinteni a gyanut. Amugy nem is tudtam ennyire jol fizetik a kepviseloket, meg partelnokoket. Igencsak vagyonos lett a csalad, pedig ugye mas kereset nem volt kimutatva. Ja, tudjuk, az Aniko volt a zseni.. ket szules kozt kersete a vagyont. Hihi.
zuglo_14 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 72
Kedves d!

két eset van:-)

1, hozol egy konkrét hozzászólást Tölem ahol istenitem Gy-t:-)
2, vagy elhuzol az MC-be:-)))

az, hogy Neked mivel tömték a fejed orbán seggében egy dolog, de ez itt nem számit csak a gondolán:-))

Előzmény: disznógépsonka (64)
moneymaker Creative Commons License 2006.03.28 0 0 71

"Egyébként tolvajnak a rasszista is tolvaj."

Köszi Kunci, ismét nőttél a szememben, korrekt srác vagy te, bárcscsak ne lennél ennyire elkötelezett a gané Mszp mellett (sőt bárki mellett).

Hogy miért?

A fent idézett mondatodban levő aláhúzott kétbetűs szócska miatt, ami önmagában egy be- és elismerése annak, hogy egyik kutya, másik eb.

Előzmény: qncogi (66)
drzyx Creative Commons License 2006.03.28 0 0 70
az Echo Tv-n
Előzmény: disznógépsonka (67)
geva54 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 68
Maskepp tudom. Akkoriban arrol beszeltek eladjak az egesz korhazat. Volt is ra vevo.
Előzmény: disznógépsonka (55)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.03.28 0 0 67

Igen, ezt mondta,és akkor  mi van?

Fletó  mindig valamit mond, igér és semmi nem lesz belőle.

Tudom, ti ezen lovagoltok, mert ha nem lenne Orbán, akkor nyugodtan várnátok a győzelmet.

Kócziánt senki sem rugta ki, ezt sem tudod pontosan.

Most hol van egyébhént, eltünt?

Előzmény: drzyx (61)
qncogi Creative Commons License 2006.03.28 0 0 66

Nem nem. Egyrészt én soha nem mondtam, hogy objektív vagyok vagy akarok lenni. A  rasszistát igen utálom.

Egyébként tolvajnak a rasszista is tolvaj. Ő ráadásul aktív korában "szerzett" (igaz, nem a legtöbbet) és nem taggyűlésekre járt. Székház, simlicska, papa köve, egyebek. Vagy ő is az vagy meg kell várni amíg Gyurcsányt elítélik.

A rasszistát már elmondtam, szemét módon kikezdtek egy nála sokkal kisebb jelentőségű embert és ő, akinek példát kellene mutatni (JEL,Jézus, stb.) szó nélkül ugyanazt a mocskot művelhette.

Tényleg jó éjt, most nem várom megaamíg bemegy, kinyomom.:)

Előzmény: moneymaker (62)
geva54 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 65
Sonkuci, te mar erossen romlott vagy. Egyebkent szerintem Olga jo volt. Az mar egy masik kerdes, hogy imadottatok lebogott. Konkret kerdesekre csak locsogott. A bor arat kellett volna talan megis kerdezni tole. l
disznógépsonka Creative Commons License 2006.03.28 0 0 64

Minta ezt irtam volna:

balos JEL...az nálatok Fletó, az ateista Istenetek.

Előzmény: zuglo_14 (58)
qncogi Creative Commons License 2006.03.28 0 0 63

Ps2. Tényleg uccsó.:)

Nem láttad a Gyurcsánnyal az intrjúját. Akkor miről beszélsz?

Na, tényleg csá

(Olgi pedig aranyos:)

Előzmény: disznógépsonka (51)
moneymaker Creative Commons License 2006.03.28 0 0 62
Kunci sokkal szimpatikusabb lenne a hozzáállásod, ha az Orbán= rasszista metaforádat kiegészítenéd egy Gyurcsány=tolvaj bejegyzéssel.

Ugyanis mind a kettő igaz.
Előzmény: qncogi (54)
drzyx Creative Commons License 2006.03.28 0 0 61
tényleg hogy is volt azzal, hogy Orbán azt mondta a HirTv-n Kócziánnak - akit emiatt rögtön ki is rúgtak -, hogy ha sikertelen lesz a privatizációs népszavazás, akkor levonja a konzekvenciákat, hogy az ő személyére nincs szükség?
disznógépsonka Creative Commons License 2006.03.28 0 0 60

"Baló nem balos."

Ez most vicc volt.:-)

Mondjál olyan tévést, aki 2002 májusa elött ott melózott?

Halljam.

Juszt 2 évig még ott sertepertézhetett, majd lődözta az őzikéket.:-)

Előzmény: qncogi (54)
qncogi Creative Commons License 2006.03.28 0 0 59

Ps1. Ugye hallottad a "gratulálok" mikolát?:)) (körmendi privis kórház kapcsán)

zuglo_14 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 58
Kedves d!

ne zavarjon, hogy a JEK=orbán:-)))

egyéb jellegü ismerethiányad megszüntetésére javaslom használd esetleg a www.google.com-t..

De nem tanácsolnám a www.gondola.hu, mert már igy is a súlyos orbánseggbőlszépavilág tüneteket mutatsz fel....
De majd jön dr mikola és megoldja az egészseggügyi problémáidat:-)
Előzmény: disznógépsonka (47)
qncogi Creative Commons License 2006.03.28 0 0 57
P. -ék - ez egy párt, kormány, rendszer.
Előzmény: disznógépsonka (52)
drzyx Creative Commons License 2006.03.28 0 0 56
dehogyis, a magadfajta kis szerencsétlenek a baj....
Előzmény: disznógépsonka (52)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.03.28 0 0 55
Mikola nem akart kórhá privatizációt, ő a bedolgozó részeket akarta privatizálni, pl. kajolda, mosoda, max. laborok.
Előzmény: geva54 (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!