A Magyar Nemzet-nek csúfolt pártlap újabb bayeridával jelentkezett, amiben Bayer (Birióobidzsán) Zsoltika esmeg igyekszik vérigsérteni az ellentábort hazug rágalmaival. Hajrá Aszpirin!
Lassan olyan leszek, mint a Fidesz, én is magyarázom, értelmezem amit mondok.
Ha valaki abban az időben törvényesen, az akkori törvények szerint privatizált, annak ne legyen gondja. Nem akarja senki visszavenni azoktól a privatizált vagyontárgyakat! De, aki törvénytelenül privatizált, azt felül kell vizsgálni és arra kérni, hogy adják vissza azokat a vagyontárgyakat.
"Medgyesy Péter lemondott. Hagyjátok már ezt a szerencsétlen Magyar Nemzetes "puccsos" mantrázást. A MSZP nem diktatúra, mint a másik oldal, ott idönként lemondanak, cserélődnek a vezetők. "
Bocsi, csak rólad másoltam a Medgyessyt, mert nem emlékeztem, hogy írják egy nemesnek a nevét!
Akkor ugye szerinted nincs szükség ellenzékre?
Ezt egyenlőre Orbán jelentette ki hivatalosan. Talán neki címezd a kérdést.
Orbán azt mondta, hogy a parlament működik akkor is, ha az ellenzék folyton kivonul. Éppen akkor az MSZP volt ellenzékben!
Orbánék négypárti egyeztetést csináltak minden komolyabb diplomáciai lépés előtt.
Semmilyen lépést sem egyeztettek az ellenzékkel.Talán ha egyet is említenél. Pl. a státustörvényt is csak hirtelen hamarjában kötötték meg, teljesen önállóan, egyeztetés nélkül.
Úgy van ahogy mondtam, mert mindíg egyeztettek. Szerintem feleslegesen, mert azóta kiderült, hogy az mszp-szdsz nem magyar érdekért politizál a magyar parlamentben!
Az MSZP nyugdíjasait valamivel folyton meg kell vásárolja az MSZP, etetni kell őket pörkölttel, a fiatal tagozatának 0 a jövőképe, a romáit pedig megvásárolja!
Súlyos vádaskodás, fogalmam sincs, honnan veszed a bátorságot, hogy munkában megőszült emberek szabad akaratát megvásárolhatónak titulálod. Elképesztő!! Ezért bukjátok el a választásokat, az ilyen mentalitás miatt. Megérdemelten.
Te akkor a 19500 forintot minek nevezed? Jogos jutalomnak? Orbánék hülyék voltak, mert a világ közvéleménye elé kellett volna ezt a disznóságot tárni! Igen, kimondom, az a pénz vesztegetés volt!
Nem csak Medgyesyről beszélek, hanem az eddigi bolsi cselekedetről 1919-től napjainkig!
Medgyessy Péter. Helyesen leírva. Kicsit bonyolultabb, mint Orbán, de azért illik helyesen leírni egy volt miniszterelnökét.
Te, ha már így találkoztunk, avass már be, mi az a "bolsi cselekedet"? Egy rakat szélsőjobbos bolsizik itt /az bunkó Bayer kedvenc szavajárása/, én már annyira szeretném megtudni, mi is az???
Persze válaszolni még egyik fröcsögő sem tudott :)).
A bolsi módszer, cselekedet az, hogy nem demokratikus! Az, amit Keller államtitkár mondott, hogy ezeket az ügyeket csak bolsevista módon lehetne elintézni. Koncepciós perek!
Az MDF elszúrta, mert nem cserélte le azokat, akik saját maguknak privatizáltak. Így lehetett gazdag ember Lopcsány Fletóból és a többi sáskából!
Elég sok sáska volt ott. Az összes pártból. Volt itt elég székházügy, Joszip, Kaya, stb. De gondolom, ha az MDF impotens volt a gazdasági dolgokhoz, akkor is a privatizációból meggazdagodott vállalkozók a hibásak.
Mindenki, aki abban az időben sáska volt, legyen büntetve! Ha balos volt, ha jobbos, mindegy!
Sok fideszes bajba lenne, ha vissza kellene adni. A jobboldalnak csak a balosok milliói fájnak.
Bayer 100 millióját pedig ha igaz, kérjék rajta bírósági úton. Ha igaz! Mert ha nem, akkor fizessenek meg neki és nekem is a dupláját!
Kérik. Folyamatban van. Könnyen rákereshetnél, ha érdekelne.El nem végzett munkáért kapta, kb. olyan kemény elbírálással, mint Koko.
Utána fogok nézni, amennyire tudok, bár én nem vagyok nyomozó. Mindenesetre nem nagyon hiszek abban, hogy Bayer 100 milliót kapott volna, mert eddig mindíg az ellenkezője derült ki, mint amit az MSZP mondott, de feltételezem, hogy Te tudod, hogy utána jártál az ügyének.
Tudomásunk szerint zsírszalonnával elkövetett választási csalásra itthon egyelőre nincs adat, de idén jó lesz figyelni azokra a honfitársainkra, akik a személyi igazolványuk helyett véletlenül vékonyra vágott hentesárut kapnak elő a zsebükből.
A módszer lényege a következő: szavazó - lehetőleg a választás vége felé - belép a fülkébe, ikszel, sandán körülnéz, és a borítékba csúsztat egy szelet finom zsíros szalonnát is (tetszés szerint olvadozó Pick szalámi is alkalmazható). A boríték bekerül az urnába, az állati eredetű élelmiszer elkezd olvadozni, és a zsír az alatta lévő papírhalom nagy részét átitatja, és olvashatatlanná teszi. Állítólag. Nem érdemes kipróbálni, valószínűleg ez is csak egy legenda a sok közül.
Holnap ez lesz a MaNem főcíme: A Maszop közbeszerzési pályázat nélkül importált a kommunista Kubából atkákat! Kóka helikopterét látták a Karib-tenger térségében! Rotorjával akkora szelet kavart, h New Orleans-t újra ki kell telepíteni! :))))
Nem erről van szó, importálnak nagyon apró dél-amerikai atkákat, amelyek lesznek a fösték a tollakban. És a lapot is impregnálják a maszop négyzetében atkacsalival. Na most, akárhová is X-elnek, az atkák a borítékba impregnált bódulatoldó hatására felélednek, majd átmásznak a a maszop négyzetébe, ahol az atkacsalit megeszik és a belekevert méreg miat elpusztulnak, így nem másznak tovább.
Lehet... mondom, én ezt még a múlt héten hallottam a Szekerestől, azóta nyilván változott az ügymenet. Lehet, hogy az előző változat túl drága volt, és a Fittelina kft. uszodabevételeiből nem futotta...?
Én úgy tudom, a szavazati arányok előre bele vannak kódolva a szavazólapokba az impregnálással. Valami hülye meg félrebeszélt, mert 9 % szadesz, 58 % szoci arány van kódolva a lapokba, mer 66 % még nem kétharmad...
A legutóbbi eligazításon, amit Szekeres tartott a köztemetőben, egy konspirált kriptában, ott még a digitális tintát mutogatták. Azt mondták, hogy ez azért jó, mert műholdon keresztül lehet összesíteni az állást, és ki tudják hozni, hogy 58% szoci legyen, 8% szadi, mer az már 2/3, és annyi elég.
Lehet, hogy valamiért váltottak... és 100 %-ot akarnak?
Egyszerűbb ennél a helyzet. Az MSZP mellé olyan tintával, ami csak 9-én 19 óra 01 perckor katíválódik és válik láthatóvá, eleve egy x-et írnak, már a nyomdában. A FIDESZ karikáján belül pedig olyan anyaggal van impregnálva a szavazólap, ami az esetlegesen oda húzott x-et 9-én 19 óra 01 perckor láthatatlanná teszi.
Ilyen egyszerű ez. Mocskos szocik biztos azért vigyáznak annyira a szavazólapokra, hogy ki ne derülhessen, impregnálták a szavazólapokat...
A dolog sokkal egyszerűbb, és nem lehet vele lebukni, mert azért a negyvenedik "Jé, néz csak! UFO!" felkiáltásra már a leghülyébb fideszes se ugrik be, és akkor már esetleg gyanút fog a fineszesebbje.
A dolog lényege a digitális tinta. Ezzel tesznek egy X-et a Fidesz (MIÉP, esetleg MDF) mellé. A tinta ezt érzékeli, és programja alapján hibás bejegyzésnek tekinti. Működésbe lép egy algoritmus, amely kitörli a Fidesz mellől a jelet, és áthelyezi az MSZP mellé.
A nap folyamán, amikor már elegendő MSZP-s X gyűlt össze, a program a további X-eket az SZDSZ mellé helyezi.
Remélem. Én ugyanis a történelemórán tanultam, sokat olvastam, tájékozódtam. Nem magyarázták tele hülyeségekkel a fejemet Kossuth-téri szónoklatokon, ahol egy bukott médiaszereplő számol, ahol az emberek létszáma fontos, nem a szöveg. Általában nem hiszem el, amit egy politikus állít, mind hazudós szerintem.
Nem szeretem az MSZP-t sem. De bárkire szavazok, csak Orbánékat ne lássam a hatalomban.
Mocskold, feketítsd, gyalázd, állíts fel róla ellenségképed, rajzold meg gyűlölendőnek. Akár taníthanád is. Lehet, h. tanítod is.
Nem vagyok idegorvos, tehát nem tudok rajtad segíteni. Vizsgáltasd ki magad.
Az egész mondanivalód valami zűrzavaros agymenés, kontrolálhatatlan gyűlölet-rohamokkal. Az ilyen ideológiákkal nem jutunk semmire.
bolsevik ideológia
Tekintve, hogy ugyanazt a fröcsögést használod, azt kell hinnem, hogy te vagy Libatpo, csak elővetted a kizárátható, fikázásra alkalmas tartalék nickedet. Válaszadás helyett.
Ezt te nem értheted. Minden X eltűnik, mert mindegyik eltűnős tinta, és amikor meg számolgatják a szavazatokat, akkor a Zemeszpések mindég elterelik valamivel a többiek figyelmét, hogyaszongya: "A, nédda: UFÓ!!" - és amikor mindenki odanéz, gorsan beixel nem eltűnős tintával a Zemeszpére.
És ezt megcsinálják egy szavazókör minden 3569 szavazólapján, mínusz azok, amelyikra saját tintával X-eltek Fideszt, de arra meg gyorsan behúznak mégegyet, és érvénytelen.
És mindezt az urnabontástól kezdve villámgyorsan éjfélig simán megoldják. Csak 3569 ügyes dolgot kell kitalálni, mert kétszer - na jó: háromszor - egymás után egy UFO-s trükköt azért már egy Bayer sem vesz be. Ez a nehéz csak ebbe: mindig újat kitalálni, figyelemelterelésileg.