hogy is mndta az ugynok Forro "valamiert csak megvertek" ...(Szasz Karolyt).s a kezet az arcaba temetve rohogott - ahogy szegeny nehai elgazolt TomKennedy megirta) .
Azota kiderult volt oka rohogni.. )el is tunte a nyilvanossag szeme elol:))) Muduraval kozos cege volt.. o i kapott a sikkasztott kozpenzbol..
s ha Szazsz Karoly nem fedi fel..a Pannonpalst torvenytelen felvasalast (amelyben Endrenyi Eva HKovacs szeretojenk cege a Pal es Capa is resztvett) semmit sem tudnank ma sem..
Kedves ö! Csak hogy képbe legyél, Te, vagy más jobbos fikanickecske, azt nem mindegy:-)) Ugyanabból a brossurából dolgoztok:-)) Egyik is vizsla, másik is sánta kutya:-)))
Gondolom ezt nekem címezted, arra gondolva, hogy ha válaszolok, idiótán triumfálhass az érintettség beismerésén. Ajánlok jobbat, hogy megőrizd az arcod: Te is beszállhatsz az érvelésbe. Persze, ha van hozzá képesség. Ha nincs, hát nincs.
Én olvatsam mindkét művet mármint a Vizslát is a neten küldte egy kollégám PDF-ben.
Egyértelmű hogy ez az őrkutya egy vizsla paródia, mivel csak azzal foglalkoztak a Vizslában hogy lám lám ez a Gyurcsány meg Kóka milyen pimaszul gazdagok.
Erre jött az őrkutya hogy bizonyára szegény ellenzékiek meg biztos nagyon nagyon szegények akik kénytelenek a kínai piacon venni a ruhát de lehet hogy még arra sem tellik nekik.
Szerintem pedig nem csupán sima meghívotti státusz és így ítéli meg a közvélemény is az esetet, mármint a komplementere anak a résznek aki valamilyen oknál fogva szeretné a távolságot láttatni a két fél között.
Egyébként a te logikád szerint is összeköti az MSZP-t és Kendét a meghívás és a tapsolva méltatás.
>>De nem mennél el ezzel inkább egy kendés topicba? Itt az Index trükkje a téma, ha jól tudom.
Hehehehe.... Ez jó. Megmondanád akkor, hogy miért forszírozod akkor a témát? Itt!
Attól, hogy neked nem tetszik és tiltakozol ellene, attól még általános vélekedés Kende meghívotti, MSZP kongresszuson méltatva tapsoltatotti minősítésére a díszvendég státusz.
Szánika a mosakodás. Azon a kongresszuson Kende mellett Bodor, Janikovszky, Jancsó, Juszt volt még hasonló státusó meghívott celeb. Ez bizony díszvendégség, még ha ma nem is jó az akusztikája..
Állítást fogalmaztál meg. Én arra vagyok kiváncsi, mire alapoztad. Gondolom megérted, hogy ha ezt saját magamba kényszerülök tisztázni ellenoldali vélemény hiányában, az rád elég lesujtó.