.....amúgy reggelire 2-3 szelet sonkát szoptam enni, póréhagymás-vajkrémes félbarna kenyérrel, esetleg pár karika paradicsommal, de van amikor májkrémes kenyeret vagy zsemlét, kiflit eszem, de van amikor tojásrántottát, amibe póréhagymát, téliszalámit , sonkát teszek, de van amikor yoghurtba müzlit keverek,de van amikor két banánt eszem, a zöldtea egy findzsával, cukorral, citrommal.... ki nem maradhat sose......
...a többi napszaki étkezéseimet nem mesélem el....., pedig tudom.....nagyon kíváncsi vagy rá ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
azéééé azt szeretném tunni.....Járai mit eszik ???????????
Szeretettel telve várom a díjbeszedő szlát, a gáz-szlát, a voillanyszlát,......meg Bokros milliárdos tanácsait azügyben, hányszor is kőőőőne fizettetni a magyarokkal azért, hogy életben maradhassanak, de még nadrág is jusson a fenekükre !
Amúgy Bokros jobban teszi, ha külhonban ad hasonló tanácsokat, abból többet profitálhat ! :O)))
...occt én is kevesebbet idegelek tőle......hogyígy fejezzem ki magam.......Győzikésen ! :)
Hat ja... akkoriban a Nimrodokban es a Toldikban meg volt anyag, a ruszkik beszartak a papirvekony falu IS2-eseikben, es a semmire sem jo T34-85-osokben :-)
Persze, de a legvidamabb szerintem a 44-es ev volt, amikor tenyleg nemzeti kormanyunk volt, es eltekintve a par szaz tonna szovjet bombatol, es a nemet megszallastol, valamint, hogy a gazdasagunk szinte teljes mertekben fegyvergyartasra es katonak sorozasara allt be, csuda vidam napok voltak azok.
Ja, en peldaul szivesen elnek 1920-ban, vagy '46-ban, vidam evek voltak. De a kora kozepkor jobbagyainak is sejj de jo lehetett, volt nekik tized, kilenced, es sejjhajj annyi. Minden mas az ovek volt, a zsellerek elete is csudijo volt, mert oket meg a hazakkal jaro koltsegek sem terheltek. Bezzeg ma... nehany csovest kiveve mindenkit leterhel az, ha a haz tetoszerkezete nem mai csirke, akkor ki kell javitani, es telen is 22 fokban fagyoskodunk, mert nem merjuk a gazarak miatt 26 fokra tekerni a termosztatot. Tenyleg a legalacsonyabb az eletszinvonal azota, hogy a jurtainkkal rohangaltunk az Uraltol Etelkozig cikk-cakkban.
78-ban az átlagpolgárok gyakran száguldoztak a Mazdájukkal a magyar autópályákon, valamint sokan jártak télen síelni ausztriába, nyáron meg a nyugati tengerpartokra.
Általában az utakat klímás autókkal tették meg és az interneten foglalták le a szállást a számítógépük segítségével. Mallorcán bankkártyával fizettek a magyar túristák és rögtön jött is az sms a trazakcióról a mobiljukra.
A távirányítós színestévén válogatni lehetett a műholdas csatornák között, ha mégsem talált fogára valót, hát nézett valamit a dvd lejáccóján.
Nem is volt más dolga a magyarnak, mert mindenhol be volt vezetve a gáz, csak a termosztáton kellett csavarni, ha ráesett a hó az aszfaltos utakra, melegben meg eccerűen bekapcsolta a klímát.
Ha éhes volt, rendelt pizzát a futártól. Ha hidegen hozta a szemét, akkor csak betette a mikróba egy percre.
Ez volt '78-ban. Most szarabb a helyzet, de 2008-ra lehet hogy ismét eljön a kánaán.
A Gyurcsány, a Kóka meg én átlagban nagyon jól élünk. Mindhármunknak van egyharmad Fittelina KFT-je, egyharmad piros helikoptere és egyharmad biciklije.