Eladó egy 1:43 méretű AVD Ikarus 216 modell. A tetején lévő klímaberendezés hiányzik a készletből, minden más alkatrésze meg van. Pirossal bekarikáztam ami hiányzik. Foxpostautomatába tudom küldeni. Az ára: 18.000 Ft.
Eladó Jeep MB Willys US Army Medical 1941 1/18-as méretű, új állapotú Auto World modell. Eredeti dobozában, igényes kidolgozású. A motorháztető nyitható, a kerekei kormányozhatóak. Méretarány - 1:18 Anyag - fém Márka - Jeep Willys Gyártó - Auto World
15.000,-Ft + postaköltség, vagy személyesen Veresegyházon.
DeAgostini csak Tatra 813 nehézvontató, bontatlan, bliszterben 6000 Ft személyes átvétellel (Pest címen) U26 vontató (akadnak csáléságok, jellemzően a darun) 1500Ft D-750 Csatornamosó 3000Ft.
RILA Nysa 522R bliszterben, talán újság is van hozzá 2200ft
Citroen 2CV delfinkék Welly 1:24 5500Ft Citroen Type H ezüst furgon 1:24 Welly 7500Ft GAZ M21 Volga bordó-fehér YatMing 1:24 6000Ft GAZ M21 Volga metálkék YatMing 1:24 6000Ft
Csak ellenőrzésre bontottak, dobozokon lehetnek sérülések.
Van egy városi 3 ajtós FAÜ jellegű Vektor Ikarus 58000Ft
3,78-4"-os figurákhoz Vintage Kenner (exHasbro) Star Wars Cloud Car doboz nélkül, hiánytalan, korának megfelelő állapotban, két Saga bontatlan pilótával 25000Ft
Eladó egy Majorette VW 1302 + hajó + tréler eredeti állapotban, gyári plexi dobozban! A dobozán minimális a korából eredő elhasználódás nyomai találhatók. Csere köszönöm nem érdekel.
Eladó egy ritka és korosodó 1/12 méretarányú Airfix gyártmányú Bengali Lancer figura.
Angliából szereztem be másodikként. Az elsőt megépítettem,így ezt inkább eladnám.
A képeken látható módon került hozzám,nem én építettem jelenlegi állapotára. Ahogy látom amúgy hiánytalan,és szükség esetén könnyen visszabontható a festési procedúrák miatt.
(Az utolsó képen a már kész első figurám...szemléltetésként.Nem ez az eladó szett!)
Ára:15.000 Ft(+ esetleges postai költség).
Személyes átvétel Debrecenben lehetséges,egyéb esetben postailag is megoldható a vevő költségére.
Mind új állapotú,elkezdetlen,hiánytalan! (Rájöttem hogy túl kicsik,bár nagyon szépek...inkább leváltanám a méretet nagyobbra.)
-Hobby Boss Merkava III.D(LIC) (82917):5.000 Ft
-ACE Model IDF Heavy APC Nagmachon:12.000 Ft
-Sabre Model D9R with Slat Armor:8.500 Ft (Ebben szettben gyárilag nincs matrica lap,viszont adok mellé egy korábbi Revell Merkava III. lapot,maradványt.)
Cserélnék is érték egyeztetéssel,leginkább 1/24 Master Box (MB),Tamiya stb. kiadású modern polgári jellegű figurákra,1/24-1/25 polgári/utcai jellegű autóra(AMT; AMT/ERTL; Aoshima; Fujimi, Tamiya...),bal kormányosra ami jó lehet egy mai modern európai szemléltető épület makett/dioráma kellékeként.
Személyesen Debrecenben vehető(ek) át,vagy postailag is lehetséges előre utalás után a vevő költségén.