Szertenek egy topicot nyitni a kis olasz Csapatna a AS Livorno-nak. Iden 90 eves a csapat es a Szezonban rendkivül jol szerepel a Roberto Donadoni altal dirigalt együttes.
Ugy hogy minden Livorno szimpatizanst varok!
Lucarelli szerintem nem fog B ben velünk lenni. És igaza is van ő az A ligába való teljes joggal. Anno a BL szereplésért Shaktarba való szerződését is megértettem. Amint az ukránok kiestek jött is vissza.
A mai Livornoból talán Lucarelli az egyeteln aki miatt szimpatikus lett a csapat. Remélem több kedvelhető játékos, és kedvelhető játékszisztéma lesz beépítva a jövőben. (Amelia volt még nagy kedvenc)
Így van, de hátha a Parmának nem lesz akkora szüksége rá, mint nekünk. Bár azt sem tudom, hogy mennyi lehet Lucarelli fizetése, de másod vonalbeli büdzséből biztosan nehezebb lesz/lenne kigazdálkodni. Mindenesetre csak bízni tudok a maradásában.
Nagyon sajnálom a búcsút az élvonaltól de van innen visszaút, ráadásul ilyen szurkolótábor támogatásával. Meg ugye reméljük, hogy Lucarelli még sokáig tud a csapat vezére lenni.
Amelia elment. Sokáig kitartott mellettünk, de megérthető, hogy a B-be nem akart játszani. Sok sikert neki, és remélem a Palermo-t jó ugródeszkának tudja használni, és 1 nagy klubhoz tud igazolni. a csapat utolsó 3-4 éves eredményeihez nagyon sokat tett hozzá.