Igen! Azért ott jártamkor úgy éreztem, hogy szerencsésnek érezhetem magam hogy így alakult a történet, de azért közben elég rázós volt a dolog. Köszönöm, kedves Dobozi Invest! :)
Csak a rend kedvéért, mindenki megkapta a "vásárlók" közül a neki járó pénzt. Utólag még egész jó befektetésnek is lehetne mondani! :) Szerencsénk volt!
Minden vásárló társamnak ez úton kívánok sok sikert és egészséget, bízzunk benne hogy ezek után a hasonló dolgok elkerülnek bennünket.
A bíróság elutasította az APEH kifogását, amit az APEH megfellebbezett. Most a Fővárosi Ítélőtáblán a sor, hogy jogerősen elbírálja a kifogást, és utána tudja a felszámoló beadni a záróanyagot a felszámolást elrendelő bíróságra.
Ennek időpontját már nem meri megjósolni :(
Az APEH a adósi besorolását szeretné előrébb hozni, hogy neki is jusson a pénzből, vagyis fellebbezett a besorolása ellen. A bírósági döntésre várunk február óta. Ha a bíróság beint nekik, akkor kiértesítik a hitelezőket, és ha nincs több fellebbezés akkor ripsz-ropsz a pénzünkhöz jutunk. Csak ne tartana ez is ilyen sokáig.
Beszéltem a múlt héten a felszámolóval.Kérdeztem mi lesz a beígért novemberrel lesz e kifizetés? Rossz hírem van ,nekem azt mondta még egy félév...az apeh beszállt a játékba és egy bírósági döntésre várunk már rég óta.,hogy megállapítsák ,hogy az apeh milyen besorolású károsult....vagy mi? Én már nem tudom követni...!...
Nekünk erre miért kell várni amikor azon a számlán konkrétan a mi befizetéseink vannak....Szerintetek ti mit tudtok?
Ez jó hír, köszi, Strobo! Hát persze, hogy senki sem siet... Bezzeg ha mi tartoznánk valahová... :/ Nem baj, már megszoktam, hogy tartoznak nekem, az elmúlt 4 év mellé az a pár hónap már igazán nem számít... ;)
Kedves Sorstársak! Ma beszéltem a felszámolónkkal, és tájékoztatott hogy immár elhárult minden akadály a maradék 1/4 rész kifizetése elől. (Elutasították az egyéb követeléseket, a számlán lévő összeg felszabadítható, felszabadult.) Persze mindenféle jogi - hivatali procedúra miatt ez nem a jövő héten történik meg, inkább valamikor október, november tájékán. Lehet az összeggel kalkulálni! :)
Tuti... Már csak a maradék 1/4 rész, amire várunk. De már ez is nagyon gyönyörű, hogy a 3/4-ét kifizették! Nagyon szerencsések vagyunk, azért azt lássuk be!
Mit hallok? nem hiszem el...írd le még egyszer....!!!!!!!!! Akkor hívom hétfőn a felszámolót... Hátha a mi részünk is megvan..!!! KÖSZI A HÍREKET Kiugrok a bőrömből.....de ugye ez tuti?
Részben, a járandóságunk 3/4-ét. A 0-hoz képest nagyon jó, sőt... Várjuk a maradék 1/4-et. Most hirtelen nem tudom mikor esedékes, de remélem arra sem kell sokat várnunk már.
Végső megoldásként az is tervben van, de most előbb megpróbálkozunk egy üzleti lehetőséggel, Elég vacakul állunk anyagilag, így muszáj változtatni az életünkön. ;) Ez egy természetesen legális megoldás (:)), ha érdekel, akkor bővebben is tudok írni róla, de azt már inkább ne ide, ne offoljuk szét a topikot :), hanem innen tudunk levelezni: boribakter(kukac)freemail(pont)hu
Ez az utolsó mondat nagyon rejtélyesnek hangzik! Megosztod velem?nagyon felcsigáztál vajon mit lehet kezdeni ezzel a Magyar .országi szituval.Csak nem le akartok lépni?
Ezzel viszont egyetértek ... Nálunk is tervbe volt.
"Milyen papírokat kell ehhez össze szedni,hogy komolyan vegyék az embert?"
Minimum valami lehallgatási ügy. :)))) Bocsi, én ezen már tényleg csak kacarászni tudok (azt hiszem, ha nagyon belepistulnék, belebolondulnék.) Ugyanis ha EZEKen múlna, nekünk soha a büdös életben nem lenne lakásunk, nemhogy jövőre, nyugdíjas éveinkre sem... Most éppen azon vagyunk a párommal, hogy ne EZEKen múljon.
Muhaha, bocsi :))) A maffia már megkezdte működését :D XD Na, komolyan, bocsi, megpróbálom megint belinkelni, én is úgy kaptam, tegnap még működött, ma már nem... ...Na, a linket se találom :@...