Az M1 Napkeltét szívesen nézem, csak akkor kapcsolok át, ha demagóg Fideszes és Ibolyka a vendég, de ha érdemi dolgot mondanak, érdekel.
Az RTL-en a Reggeli nézhetetlen egyedül Sthol András volt értelmesde a valóságsóh-kal ő is lejáratta magát, Aztán jön a sok nyeremény a piros gombot nyomogató „köcsög” még szombaton is. MÓNIKA és BALÁZS a 2 SZÁR. Fókusz 1 hír beharangozása kb. 5-ször több idő, mint maga a „hír”. A főműsort nézem elégedett vagyok vele.
Ahogyan elnézem a nézettségi mutatókat, ha bármelyik kormányzat úgymond tényleg "nézhetetlenné" tenné e kenyér mellé járó csatornát, bizony azt a kormányt (színétől függetlenül) elsöpörné a népharag. Éljen a nép!
Én nem a főműsor időben adott filmek miatt nyitottam ezt a topikot, az azonos szinten van mint a TV2, szerintem.
Én pl. a REGGELI műsorról, van ott szerintetek értelmes okos jól informált „MŰSORVEZETŐ”
Vagy
Fókusz 1 hír beharangozása kb. 5-ször több idő, mint maga a „hír”
Ezek idegesít másokat is vagy csak engemet?
még szép, hogy béfilmeket adnak - ez törvényszerű, pláne, ha hetente 20-25 film van műsoron. egy évben van ugye 100 áfilm (és akkor sokat mondtam) - és ebből nekik max 40 juthat, vagyis több mint egy hetenként lehet áfilmet bemutatni, a többit bé, céfilmmel, ismétlésekkel és klasszikusokkal kell kitölteni.
(az mondjuk rég rossz, ha valaki az rtl-t akarja filmnézésre felhasználni - az új filmek kertévére 2-3 év késéssel juthatnak csak el)
Ahelyett h leadnának néha nagyobb volumenű egykori sikerfilmeket...
rengeteg egykori sikerfilmkerül műsorba, csak éppen délben és éjszaka nyomják:(
Az én kedvenceim Al Pacino és Robert De Niro. Belegondolni is rossz h hány kíváló filmben szerepeltek ők, amiket nem hajlandóak levetíteni.
való igaz, de ezek legtöbb régi filmjének a jogát nem az rtl birtokolja. bár nemrég volt az untouchables, a bronxi mese, angyalszív, ronin, a 15 perc és a szajré deniro-tól, szóval.
Hatalmas (több milliárdos) bevétel, erre adják a sok szart! Ahelyett h leadnának néha nagyobb volumenű egykori sikerfilmeket...
Az én kedvenceim Al Pacino és Robert De Niro. Belegondolni is rossz h hány kíváló filmben szerepeltek ők, amiket nem hajlandóak levetíteni. De mondhatnék más színészt és azok filmtörténeti remekeit, de minek...
Hát szerintem a csatorna nyári felhozatala egy nagy 0 unásik ismételt alsó kategóriás filmek főmúsoridőben,és néhány nagyobb film már századjára. pl Ace Ventura, Jenki Zulu igaz a konkurens semm jobb semmivel sem pl.: unalomig ismételt Beverly Hills-i Zsaruk Beethoven 1,2,.....
Én is ezt csinálom, de pl. az E.T.-t ezer éve nem láttam. Nézem, teljesen belefeledkezem és a legkiszámíthatatlanabb időpontban felüvölt a tévé. Kívánom, hogy a felelőst b@sszák meg egy ipari f@sszal.