Hol vegyek cipőt (nyáron szandált/papucsot) ha 35-ös a lábam? Gyerekcipő kizárva! Bp-en szinte az összes cipőboltot bejártam, de nem találtam megfelelőt. Ami mégis volt ebben a méretben, azon nagyon látszik, hogy 60 feletti nőknek gyártották! Miért gondolják a gyártók és a kereskedők, hogy ilyen méret csak a régebbi generációkra volt jellemző, amikor az átlagos testmagasság is alacsonyabb volt?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mennyire tartós/megbízható egy magassarkú szandálnál ha nem csat van a rögzítés a bokánál hanem tépőzáras? Köszi! :)
Ritkaság számba menő 32-es női cipők eladók. Elsősorban egyben szeretném eladni, a postaköltség miatt is. A fekete bőr bokacsizma Dansi, a vászoncipő Roxi.
Ritkaság számba menő 32-es női cipők eladók. Elsősorban egyben szeretném eladni, a postaköltség miatt is. A fekete bőr bokacsizma Dansi, a vászoncipő Roxi.
Külföldről rendeltem 2 db bokacipőt egyik fekete lakkozott 3-4 cm es sarokkal,a másik szintén lakkozott mogyoróbarna nekem 35 ös lábam van és kicsi lett szerintem olyan 34-es méret lehet nekem a lábam cm-ben 22 cm,és ez attól 1-és 0,5 cm -rel rövidebb ára elég húzós volt,plussz postaköltség,de én már ár altt is odaadom szívesen,szeretnék venni magamnak egy megfelelő méretet!ár.5000 ft-db érdeklődni e-mailben : sz.orsi21@freemail.hu vagy telefonon 06705614875
Van eladó 35-ös és 34-es csizmám. A kislábú nők cipőboltjában vettem, de nem hordtam őket, alig volt rajtam. Képet és árat privátban megbeszéljük, ha esetleg valakit érdekelne :) Erre a címre várom az érdeklődőket: krisztina.bertalan07@gmail.com
Szia ! Igaz olvastam,és nem is mai amit írtál,de nekem is 32 es lábam van ,és érdeklödnék hol tudsz ilyen szandikat beszerezni ??? megtennéd hogy az email cimemer válaszolnál?
Tisztelt Hölgyeim! Ajánlom figyelmetekbe klumpa webáruházamat (www.klumpamania.hu), ahol női és férfi papucsok, klumpák vásárolhatóak. Több modell 34-35-36 méretekben is megtalálhatóak és a nagyobb méretek is hozzáférhetőek. Keressetek rá a facebookon is (klumpamania.hu), ahol termékek még több színben és fazonban láthatóak. Példának néhány képet feltöltöttem. A weboldalon található e-mail címre küldött üzenetekre válaszolok és küldöm a listát fotókkal a termékekről a kívánt méretben.
Szasztok! Nekem eladó lenne 2 pár szandál. ' db kék, teletalpú, vászon és 1 pár fehér, bőr. Számomra magas a sarka. A szandálok 32-es méretűek. A kettőt 5.000.- Ft--ért adnám.
Az Örs vezér téren az Árkád főbejárata meletti 10 emeletes ház aljába van a Kis és Nagylábúak Boltja.Cipők 33-35 és 42-45-ig nagy választékban kaphatók.www.kisesnagylabuakboltja.hu