Közkinccsé teszem, hadd röhögjön mindenki ezen a remek darabon :-)
Sajtóközlemény
A Fidesz vezetői egyszer már valótlant állítottak a köztársaságelnök választás napján, amikor átszavazással vádolták az MDF képviselőit. Szavahihetőségük ettől kezdve megkérdőjelezhető. Ezért a Magyar Demokrata Fórum kéri: ahogy az MDF, úgy a Fidesz is hozza nyilvánosságra az átvilágításról szóló dokumentumokat. Révész Máriusz, a Fidesz szóvivőjének nyilatkozatából kiderült, hogy átvilágítás címén kérdőív formájában a Fidesz tagjainak önbevallására hagyatkoztak.
Az SZDSZ és az MSZP nem tanulmányozta az általuk is elfogadott 2003. évi III. törvényt „az elmúlt rendszer titkosszolgálati tevékenységének feltárásáról és az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára létrehozásáról.”
Az MDF nem csak III/III-ra világítatta át vezetőit, tisztségviselőit. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltár adatai szerint az MDF országgyűlési képviselői, politikai vezetői semmiféle kapcsolatban nem álltak az Állambiztonsági Szolgálatokkal, azaz a titkosrendőrségnél sem beszervezők, sem beszervezettek nem voltak. A Magyar Demokrata Fórum az erről szóló dokumentum másolatát kiosztotta a sajtó munkatársainak, és feltette az www.mdf.hu honlapra. Várjuk a többi parlamenti párt hasonló lépését.
Budapest, 2005. június 17.
Csáky András,
országgyűlési képviselő,
az MDF elnökségének tagja
Mondj már egy jó érvet arra, hogy miért tenné ezt?
Talán azért, mert akiknek a szavazatait meg akarja szerezni (szélsőjobb), azoknak személyi diktatúra kell. Igénylik, kell nekik a vezér. Hívószavaikat (nemzeti kormány, EU-ellenesség, állami gondoskodás, stb) pillanatnyilag Orbánnak áll érdekében hangoztatni.
"eddig több mint 700 látogató kereste fel a Nemzeti Konzultációs Központot. A legtöbbjük nem panaszkodni, hanem konkrét tervekkel érkezett - tette hozzá. Példaként megemlítette, hogy az 5-ös busz egyik sofőrje az alkotmányos berendezkedés hibáinak kiküszöböléséhez hozott ötleteket. "
A nagymező utcai nyilvános illemhely kezelője (a vécésnéni) pedig a Nemzeti Bank árfolyampolitikájára kínált megoldásokat, különös tekintettel a makrogazdasági folyamatokban mutatkozó kedvezőtlen tendencákra.
Az Árpád fejedelem útjáról egy aszfaltozó pedig a genetikailag módosított organizmusok globalizáció következtében történő gyors elterjedésének veszélyeire hívta fel a figyelmet, miközben az MTA Mikrobiológia Kutatóintézetének igazgatója a budapesti kátyúk nagy számán háborgott.
Nem tudom ki az, mi az a qncogi. Őszintén sajnálom a maga fajtát. CSak az a baj, hogy magukkal együtt a nemzetet jobbostul-balostul-mindenestül tönkreteszik. Nincsenek valós, megalapozott érvek. Csak a sértés, vágás, ütés ,rúgás. Ahol érik. Ez nem jobboldali szellemiség. Milyen alapon teszik? Vagy csak simán pszichiátriain? Keressen egy jó orvost.
Tényleg sajnálom. Befejeztem, nem kívánok ebben résztvenni. Ennyi se kellett volna. A remény hal meg utoljára.
Én meg attól tartok, hogy nem félreértésről, hanem a személyi diktatúra programjának nyílt meghirdetéséről van szó. És mint a mellékelt ábra mutatja, mind többen vannak, akik be is nyalják ezt a süket dumát a pártok fölé emelkedésről.
"Révész Máriusz, a Fidesz szóvivőjének nyilatkozatából kiderült, hogy átvilágítás címén kérdőív formájában a Fidesz tagjainak önbevallására hagyatkoztak. "
Kérem szépen Orbán megmondta, Ö ártatlan, rossz az aki rosszra gondol és ez R-nek tökéletesen elég:-)
Akkor mi miért akarunk többet?:-))))
Gondoltál már esetleg, talán, netán, arra, hogy jobboldal Orbán nélkül? Vagy ez teljessen elképzelhetetlen? Sőt, istenkáromlás?
Hogy van ez? Orbán=jobboldal és jobboldal=Orbán??
De nem országgyűlési választás volt. Szerintem te is tudod, hogy annak az OGY választások szempontjából 0 jelentősége van. Pont te mondod, hogy az MDF nem jut be. Akkor ki kapja majd a szavazatait? mert hogy nem mindet a fidesz, az tuti.
No, mégiscsak sikerült legalább másodkézből egy másik topikból, ahol szemfülesebbek voltak, "kilopni" azt az ominózus közleményt, amit már nem találni az Index hírei között. (Mit kaptál ma Orbán Viktortól, Geo)
Nem gondolom, hogy offtopic lenne, mert a cím a Fidesz szavahihetőségét kérdőjelezi éppen, és akkor én is azt kérdőjelezem, ha a többpártrendszer helyett itt valami másnak a kialakításáról van szó.
"Orbán: pártkormány helyett nemzeti kormány alakítása a cél - 17:22 A mostani pártkormány helyett nemzeti kormány alakítását jelölte meg célként Orbán Viktor a Pest megyei Zsámbékon, ahonnan országjáró körútjára indult a Fidesz-elnök által kezdeményezett Nemzeti Konzultáció első autóbusza. "
Ez nagyjából azt jelenti, hogy Orbán az istenadta nép által gyűlölt politikán felülemelkedve közvetlenül hozzájuk fordul (a nemzeti kormány ellentétpárja nem a nemzetietlen, hanem a pártkormány), és ezt a felülemelkedést a célközönség által értett fogalomkészlettel érezteti.
"Orbán akkor fog bukni, ha mi jobbosok azt akarjuk.
De mi nem akarjuk, kell, hogy megnyerje a választást!"
Most meg vagyok kavarodva. Meg akartam kérdezni tőled, hogy mi a véleményed Orbán azon nyilatkozatáról, miszerint "nemzeti kormányt" akar és nem "pártkormányt". Be akartam idézni a zindexről az erről szóló tudósítást, amit 17.22-kor tettek fel, és mit ad isten, eltűnt. Legalábbis érdekes.
Az antiliberális, a gyors változásoktól, radikalizmustól, "fiataloktól" rettegő, egy kis nemzetieskedésre mindig fogékony (pl. Glatz) kádári középosztály.
Jó, jó, de ezek meg miért szavaznának másra, mint az MSZP-re?
És az is jogos, hogy hitelesen viszont ezekkel az arcokkal a konzervatív-liberális pártot sem tudják előadni.
Szóval az MDF-re nincs szükség, léte egyenesen káros, mert "foglalja a helyet" egy valódi konzervatív-liberális alakulat elől.