Sok cikket olvastam Gyurcsány privatizációs ügyeiről, amelyek igazán durva és ténylegesen megvalósult korrupcióról szóltak. Miért nem perelt soha Gyurcsány? Minden igaz?
1. 1998-99-ben miért csak az perelték az ÉS cikkével kacslatban, hogy FIDESZ-cég, vagy nem FIDESZ cég, és miért nem azt, hogy eltünt a székházért kapott pénz a FIDESZ kasszájából?
2. Orbán miért nem perelte Kende Pétert?
3. Orbán miért nem perli most az ÉS.-t?
4. Hogy-hogy ezeket a kérdéseket még feltenni sem lehet
Irodalmi nicked ellenére nem nagyon bírod a betüt. Ha olvasni tucc, akkor érted az írást. Orbánnál nem a lopás, hanem a rákészülés, az erröl való eszmecsere is elfogadhatatlan, mivel szolgálatban lévö hivatalnok. Ha ezt nem vagy képes felfogni, ne erölködj.
Szerintem az ÉS-t mint egy mikroszkopikus, rendszerváltás-eláruló párt revorverlapját kell vállrándítással elintézni. Nevetséges, hogy azzal akartják elmeszelni Orbánt, minden bizonyíték nélkül, hogy korrupt akart lenni, akkor, amikor a saját kedvenc miniszterelnökük nem csajk akart korrupt lenni, de milliárdos méretekben korrupt is.
Orbán még az ÉS szerit sem lopott, csak akart lopni, lopott volna, ha tovább marad miniszterelnök. Tehát nem lopott.
Gyurcsány viszont végrehajtotta a korrupt vagyonlenyúlást, elvett a közvagyonból, nem milliós, de több milliárdos értékben.
Ezt mondja a MaNem, Gyurcsány mégsem perelte be. Tehát igaz.
Az meg külön érdekes, hogy vajon a miniszterelnökként tervezett, de el nem követett, mitől rosszabb, mint a magánemberként elkövetett lopás.
A törvény nem tesz különbséget miniszterelnök és magánember által elkövetett lopás között. A törvény elkövetett és el nem követett lopás között tesz különbséget. Az utóbbit, nem bünteti, mivel nem történt károkozás.
Mondtam, veled semmi gondom (a hozzászólásaidba bele sem olvastam, csak az eloszlásra néztem rá; az is sokat mond ...)
Nézd meg CsupaÜcsupaE hozzászólásait. Nem a színvonalával van a baj (mert az oylan, amilyen), hanem azzal, hogy olyan, mintha megbízásra tenné (vagy egyszerűen csak provokálna). Na, erre semmi szükség(em) nincs.
Alkalmazottak márpedig vannak. Mindkét oldalon. Ez egy 99,5%-os megbízhatósági szinten megfogalmazott állítás (de úgy látom, te még ennél is jobban informált vagy ebben a témában... vagy blöffölsz).
1. Akik csak 4-5 topicba írogatnak a társaság és a többi, ottani ember kedvéért írogatnak , velük kívánnak beszélgetni és nem a piiistaféle xaros kis senkikkel.
2. Provokátorok. Nyílván vannak - mind a két oldalon. Van aki vigyáz az alapnickjére. Van akiét állandóan tiltják a xaros kis piiiistafélék miatt.
3. Alkalmazottak. Humbug, volt ilyen régebben (természetesen a jobboldalon, sőt a széljobbon), szvsz most nincs.De persze mindenki azt képzel be magának amit akar.
Nem Neked írtam, de látom, magadra vetted. Azok (persze nem csak azok), akik mindössze 4-5 topicba írogatnak (de ott aztán százasával), vagy provokátorok (más eredeti nicknévvel), vagy -ahogyan errefelé mondani szokták- alkalmazotti státuszban lévő netharcosok. Megnézve a Te hozzászólásaidat, hááááát ....
Bizonyíthatod azt a sok hazugságot.... Ebben a topikban már legalább két nagy hazugságban vagy...gondolom ez is része a polgári-nemzeti értékrendednek, nemcsak a nagyrészt azonos meleg...